- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Videós, mozgóképes topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajmon8282
csendes tag
Hali srácok H nem segít a welcome.not nevű file akkor végle digizer csere ugye?
-
borsodika
őstag
válasz
csaknoriss #21961 üzenetére
Akkor valószínűleg hibás az érintőpanel azért nem enged tovább. Megpróbálkozhatsz még a welcome.not file-al a gyökérben és akkor ezt a lépést kihagyja.
-
Torento
tag
Igen oda "welcome.not" néven és 0 bájt a mérete....
Átállítottam az intézőt de még így sincs dataconnection.exe :SA készülék egy kiütött (eredetileg vodafonos) darab....
de fogalmam sics milyen rom lehet rajta...
mindenhol azt írják a szervízrommal kell kezdeni az a biztos...de így nemmegy....már csak az az 1 file kéne...de nincs (dataconnection.exe)
Mostmár h látja a gép a rejtett mappák/fájlokat sokkal több cucc van itt de nincs közte ami kéne :/
-
Torento
tag
válasz
hmiron #21524 üzenetére
Az a baj azt írják h tudni kell a jelenlegi romverziót mert nemmind1 meik van rajta...
ez a telefon viszont nem jut át a kalibráláson...így aztsem tudom mien rom verzió van rajta (csak amit kiír windowsmobile 6.1)
Feltettem ezt a "samsung Kies"-t de az sem írja ki a szoftververziót... nem ír oda semmit..A "Welcome.not" trükköt próbáltam...semmi...
-
logarithm
őstag
válasz
david93.7 #21512 üzenetére
Elképzelhető, hogy ez segít : welcome.not
-
logarithm
őstag
válasz
csabi77ful #21199 üzenetére
Szia,
Valószínű, hogy ez megoldja a problémát: sd kártyára tegyél be egy welcome.not file-t -
begrimisu
aktív tag
Sziasztok! Nagy sza...ba vagyok,csináltam egy hard resetet az i900 omnián de a kalibráción nem lép tul kezdi elöröl.Próbáltam az mert valahol olvastam hogy csinálni kell a memo karira egy welcome.not nevű üres fájlt de ugy se lép tovább van valami más megoldás?? Help sos köszönöm.
-
DeltaPower
addikt
válasz
barca18 #21060 üzenetére
a "gyökér" az az SD kártya főkönyvtára, legfelső szintje.
fogod a kártyát, beteszed egy akármi számítógép kártyaolvasójába, total commanderrel a kártya főkönyvtárában shift+f4, beírod idézőjelek nélkül hogy "welcome.not", leokézod, a feljövő ablakot bezárod, mentés nélkül. ezután mehet vissza a kártya a telefonba.
/facepalm -
R19
senior tag
válasz
barca18 #21057 üzenetére
Jó eséllyel kezd meghalni a kijelzőn lévő digitalizáló panel. Ez okozza tipikusan ezt a jelenséget, hogy a kalibrálást mindig újra kezdi.
Átmeneti segítséget jelent, ha az SD kártya gyökerébe létrehozol egy welcome.not nevű fájlt ami teljesen üres.
Ezzel ki fogja kerülni a kalibrálást, és használhatod tovább a készüléket.Ez a módszer egy ideig orvosolhatja a problémát, de ha egyre pontatlanabb, érzéketlenebb lesz a kijelződ, akkor csak a digitalizáló panel cseréje segíthet!
-
sunisanyi
csendes tag
válasz
Csabee. #13831 üzenetére
Hali.Láttam egy nagyon régi hozzászólásod,miszerint sd gyökerébe kell másolni egy welcome.not filet,ahhoz hogy a kalibrálást ne kérje.Az lenne a kérdésem,hogy az sd kártyára másoljam ezt a fájlt,vagy pontosan hova?USB-vel összekötöttem szgéppel,de az sd kártyát fel se ismeri így .Tudsz ebben segíteni?Előre is köszi
Sanyi
-
Poonkie
tag
válasz
MATEO6600 #19687 üzenetére
Ha felment a szerviz ROM, onnantól könnyű dolgod lesz. Be kell kalibrálnod a szerviz ROM-os telefont, utána AS módban csatlakozol a géphez, és a főzött ROM updaterét elindítod, nyomsz egy resetet és start az updateren.
Ha valami nem tiszta, kérdezz, de felvehetsz msn-re is
@xsaresz002 Jó helyen van a welcome.not és biztos, hogy üres? A telefonon azért van az a kép, mert a frissítéskor a modem driver nem lett "élesítve", ha követed a leírást XP latt, akkor az új ROM-n már nem lesz rajta
-
csaresz002
senior tag
Hali, kaptam egy omniat rom frissitesre,gond csak annyi,h már próbálkoztak vele....win7 alatt,de nem töltöttek le minden drivert,ill megszakadt a frissites alatt. Bekapcsolaskor dob egy képet telefon és gép közte egy nyíl. Utána jön a samsung logo,majd kalibralas.onnan nem enged tovább,pedig próbáltam a welcome.not trükköt az sd kártyán is. Ötlet? Vélemény? Szerviz rom nincs rajta
-
Rick4
félisten
válasz
ddavid210 #19509 üzenetére
Semmit sem, ennyi volt annak a digitalizálónak. Ki kell cseréni és jó lesz. Addig is hogy tudd használni, csinálj jegyzettömbbel egy welcome.not fájlt (csak a név a lényeg, a jegyzettömbben ne legyen semmi) és tedd az SD kártyára, ekkor újraindításkor nem fog kalibrálni.
-
somnia
senior tag
válasz
FoxiestFox #19457 üzenetére
Az SD kártya gyökerébe másolj be egy " welcome.not " fájlt ami teljesen üres ekkor átugorja a kalibrálást!
-
roli25
csendes tag
Sziasztok! A problémám nekem is a következő! Samsung omniám van és ujrabootolás után a kalibráciot nem csinálja végig már vagy 2órát szivtam vele.. Visszaolvastam, hogy elvileg ki lehet kerülni a kalibrálást a welcome.not nevü dologgal. Pontossan hogyan is csináljam? Leformázom a benne lévö memoriakártyát és a welcome.not txt fájlban csináljam vagy mappának?? Segitenétek ha megkérlek titeket mert már ki vagyok
! Elöre is köszi a válaszokat
-
kiskacz
senior tag
válasz
BorosiBrigi #15186 üzenetére
Szia!
Bocsi, de nem értem rá. Többet most nem is tudok segíteni, de:
- ez az, hogy beírtam a főrum keresőjébe: welcome.not - itt minden le van írva, még letöltő link is van!
Üdv.
-
BorosiBrigi
csendes tag
válasz
kiskacz #15185 üzenetére
Nos! Csináltam egy welcome.not fájlt egy txt fájlból. Így a típusa NOT fájl lett. Üres is teljesen. Átmásolom a telefon memóriakártyájára. Kikapcsolom a telefont utána vissza és újra a kalibrálás jelenik meg.Ha resetelem akkor is dettó! Valamit nem jól csináltam sztem.
Légyszi segíts! -
kiskacz
senior tag
válasz
BorosiBrigi #15184 üzenetére
Pl. total commanderben fogj meg bármilyen txt - fájlt - nyisd meg, törölj ki belőle mindent, mentsd el - nevezd át welcome.not - ra, ellenőrizd, hogy 0-s hosszú-e , majd akár USB módban másold fel a memória kártya gyökerére.
Ha még ez is kevés - szólj, leírom részletesebben.
-
kiskacz
senior tag
válasz
BorosiBrigi #15182 üzenetére
Csinálj egy welcome.not nevű fájlt (üres legyen!!!) másold a memkártyára, és mehet a boot.
Rosszhír: Ettől csak beindul, DE várható a kijelző meghibásodása. (Ha garos - irány a szervíz... ) ha nem - irány a bót', állítólag lehet külön kijelzőt kapni.
-
norbx
aktív tag
digitalizalo.olvass visszabb a forumban mi a teendo ilyenkor.egy welcome.not filet kell az sd kartya gyokerebe masolni ha jol emlexem es akkor nem ker kalibralast.termeszetesen ez csak ideiglenesen oldja meg a problemadat a digitalizalot ki kell cserelni idovel.ha garancias akkor pedig vissza a szolgaltatoi rom es add be.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Hassel #13828 üzenetére
Meghalt a kijelződ! USBvel kösd össze a gépeddel és
SD kártya gyökerébe másolj be egy welcome.not nevü fájlt ami teljesen üres.Ilyenkor majd nem fogja kérni a kalibrálást! Ezt követően ha végleg behalt a kijelződ akkor meg cserélni kell.. hogy hol mennyi azt nem tudom! De ebay-en olcsóak.
-
anzo
senior tag
Ezt simán másold be az SD kártya gyökerébe fontos, hogy ott legyen mert csak ott keres a windows a boot után.
-
-
Rick4
félisten
Sziasztok. Vacakol a kijelzőm, cserés lesz (szervizben lenne jó, mivel még bőven garis) és lassan szedegetném le a plusz dolgokat. Viszont most nyomtam egy HR-t, és ugye a kijelző miatt nincs kalibrálhatóság, 25X sem fog sikerülni. Feltettem az Sd-re, és a mystorage-ra is a welcome.not fájlt, nem használ, edig megcsináltam jegyzettömbbel is, notepad-del is, feltettem az SD-re sima kártyaolvasóval is, meg AS-kel is. Nem oldódik meg. Ötletek, trükkök? Köszi!
-
-
anzo
senior tag
válasz
Murderer69 #12194 üzenetére
Csinálj egyet egy sima szövegszerkesztővel
Vagy innen szedd le:
welcome.not -
anzo
senior tag
válasz
Murderer69 #12186 üzenetére
Az SD kártya gyökerébe másolj be egy " welcome.not " fájlt ami teljesen üres ekkor átugorja a kalibrálást.
-
Wallandt
tag
Sikerült a welcome.not nevű fájllal elindítani a telefont, de sajnos a kalibrálás nem működik.
Akkor ez biztosan az érintőképernyő cseréje? Tavaly októberben vettem a készüléket így garanciális. Volt már valakinek ilyen beavatkozás? Mennyi ideig tart? Az adataimat érdemes leszedni a memóriából? -
drbzs
csendes tag
-
Wallandt
tag
Telepítettem az Act,Sync-et létrehoztam a welcome.not fájlt valamit csinált is, de továbbra is a kalibrálásig jut el. Nem lépi át, nem csinál semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged