Hirdetés
Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
Kakumix #28031 üzenetére
Voltam a Westendben a Telenornál, egyből küldtek a közvetlen szomszédban lévő Samsung szervizbe, hogy ők sokkal gyorsabban megoldják a gondomat. Próbáltam bizonygatni, hogy tegnap is gond volt legalább nézze meg a garipapírt. Nagy nehezen belement, megnézte és azt mondta, semmi gond nincs vele, de tényleg inkább menjek a szomszédba, mert náluk (Telenor) több hét az átfutási idő.
Nem hittem neki, de átmentem.
Elmondtam mi a bajom a telefonnal, a szervizes nézi, nézegeti majd megszólal:
Biztos nem volt ezen a telefonon szoftve... - itt abbahagyja a mondatot rám néz, majd így folytatja: független a telefon? (jelenleg a legutóbbi hivatalos Telenoros ROM van rajta) Mondom nem, de még a 2 éves Samsung garancia előtti időből származik és adom a garipapírt, amire szinte rá sem néz és mondja, hogy akkor az tényleg hozzájuk tartozik. Pár nap mire megérkezik a cserealkatrész, adjak telefonszámot és szólnak, ha vihetem, a szervizelés fél-egy órát fog igénybe venni. A telefon addig is használható. Még mindig nem hiszem el, hogy ennyi nem kell kiabálnom, asztalt vernem, semmi és tőle is kikényszerítem, hogy nézze meg alaposan a garipapírt, mutatom, hogy nincs hologramos matrica rajta és nyomatékosan felhívom a figyelmét, hogy nincs blokkom, számlám sem. Kicsit meglepődik, hogy ennyit kötözködök, de nem sikerül kizökkentenem a nyugalmából és megismétli, hogy a talán már szerdára, de csütörtökre szinte biztos, hogy megérkezik a cserealkatrész és akkor majd küldenek SMS-t. Ha zárás előtt legalább egy órával beviszem a telefont, még aznap megjavítják.
Ezek alapján ajánlom a Westendben lévő Samsung szervizt!szasza87: ha fehér, pár ezressel (2-5) többel is lehet próbálkozni, de 60-nál többért esélytelen.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest