mi a nehéz?
pár angol szót megérteni vagy mi?
nem kell nagy angoltudás!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
fairi
(senior tag)

Denyboygod
(újonc)
sziasztok, szerintetek le cseréljem i8910 telom egy omnia 2re. tetszik ez a mindent fel lehet rakni dolog meg igazabol minden. csak mert symbire nem tul sok dolog van. htc szerintetek jobb? persze nem a hd 2 mert sztem annál jelenleg nincs jobb. de mind1. cseréljek? thnx az ötleteket
http://denyboy.myminicity.com/ind
Hátha úgy gondolod, hogy a HD2-nél nincs jobb akkor csakis azt vegyél. 

i8000
(újonc)
Tudja valaki honnan tudok leszedni olyan igot ami magyar nyelvü és nemcsak magyartérkép van benne?????,,,,

Denyboygod
(újonc)
piciket dragacska nekem, a i8910-et tudnam cserelni csak nem tudom megéri-e? rezisztiv :[ viszont sztem nem rossz a win.
http://denyboy.myminicity.com/ind
Ez itt nem fog menni mert tilos a warez. 
Türelem ifjú padavan....mert így sosem leszel jedi.
Ment pü...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

Haart
(PH! addikt)
Inkább ifjú PDAvan! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

Lord Soth
(tag)
Sziasztok,
Telefon vásárlás előtt állok, ám eddig még nem volt "okostelefonom", sőt, sem PDA-m, sem semmi egyéb ilyen kütyüm. Viszont nagyon tetszik ez a telefon is. Pár mondatban össze tudnátok foglalni, hogy mik azok a dolgok, amiket feltétlenül meg kell tenni, hogy a maximumot ki lehessen hozni a cuccból (pl. touchwiz kikapcsolása, stb...). Apropó, ez már teljesen més kérdés, ami eléggé szubjektív, tulajdonképpen mire lehet használni egy ilyen cuccot? Most nem arra gondolok, hogy "mindenre". Néhány kézzel fogható dolog kellene, mert, ha én ezeket nem akarom/tudom használni, akkor nincs is értelme ilyen készüléket vennem. Előre is köszi!

viewdetails
(őstag)
Nem kötelező a TW-t kikapcsolni, megy azzal is, csak nem annyira gördülékeny. De ha még nem használtál ilyen készüléket, fel sem fog ez tünni.
Nekem egy kedves barátom is vett O2-t, aki be van oltva informatika ellen, és egész hatékonyan bánik már vele, bár azt be kellett állítani neki, hogy hol kapcsolhatja le automatikusan az internet adatforgalmat, mert erre a T nem hívja fel a figyelmet. 
Mire lehet használni? Kismillió dologra, mire szeretnéd inkább?

Lord Soth
(tag)
Hát ez az! Munkámból adódóan gép mellett ülök napi 6-8 órát. Tehát lényegében a munkámat nem nagyon kell hazavinnem. Ha mégis, akkor nem ritka 8-10 megás xls file-ok használata, egy munkafüzeten belül 5-6 oldal, tele képletezve. Azt hiszem erre azért kevés lenne. Legalábbis kijelzője folytán. Mire szeretném használni? Hát lássuk: pl zene, videó, esetleg navigálás. Féynképezni/kamerázni nem szoktam túl gyakran úgyhogy abba nem mennék bele. Netezni sztem PC-n vagy laptopon neteznék, úgyhogy ez is kilőve. Bár érdemes megemlíteni, hogy ahol lakom van nem levédetett wi-fi
. Innentől gyakorlatilag nem tudom mire lehet még használni.
Számos helyen olvastam, hogy fel kéne tenni rá HTC sense-et, kaikapcsolni widgeteket, TW-t, stb... mert hogy így növekszik a kezelhetőség és a sebesség. Ezeket, hogy lehet/érdemes megtenni?
[ Szerkesztve ]

Fazer600
(újonc)
Sziasztok
nem vagyok egy nagy IGO guru és ennek meg is lett a következménye: valahogy sikerült megszabadítanom a programot az útvonalterv menütől. Ez azt jelenti, hogy profi módban (merthát azt kellett használni
) négy ikon jelenik meg: beállítás, keresés, kezelés és útvonalterv - na ez most csak halványan látszik és hiába érintgetem nem működik.
Már újrainstalláltam az egészet a kártyáról, de nincs változás. Próbáltam a gyári beállítások visszaállítását, az sem hozott eredményt 
Le lehet ezt valahogy frissíteni, vagy visszacsinálni?
Előre is köszi a segítséget 
Felteszel rá egy SPB MS 3.5-öt és máris sokkal kezelhetőbb lesz. Nekem is ez az első PDA-m de mióta feltettem 100* jobb mint a gyári TW Widgetes baromsággal.
Navigációra jó szerintem, én még leginkább zenét hallgatok rajta, arra is klasszisokkal jobb mint az E51-em. illetve én netezni is szoktam. Tegnap nyomkodnom kellett kicsit az E51-emet mert el akarom adni és leszedtem pár dolgot róla. Hát mit ne mondjak rohadt furcsa volt az Omnia II 3 hetes használata után.
A maga kategóriájában az egy remek készülék de szegényke az Omnia mellett olyannak hatott mint egy játéktelefon. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

Lord Soth
(tag)
Na igen, erre gondoltam. Ilyen tanácsokra. Honnan tudom beszerezni ezt a bizonyos SPB MS 3.5-öt. Ez tulajdonképpen micsoda? Fizetős cucc? Nehézkes feltenni a készülékre vagy egyszerű halandó is meg tudja tenni, mint pl én?
Természetesen legálisan fizetős: [link]
Feltenni nagyon egyszerű. Van kipróbálható verzió asszem 14 napig vagy meddig jó. De legalább az alatt leteszteled hogy kell-e majd.
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

Haart
(PH! addikt)
Egy egyszerü install mint bármi más. És egy új kezdő felületet kapsz. Én is ezt használom.

Lord Soth
(tag)
Köszi az infokat. Hogy érdemes megcsinálni? Először PC-re és onnan a telefonra vagy egyből a telefonra? Kicsit problémás lehet nálam a dolog, mert a wi-fi, amit ingyen tudok használni az nem titkosított. Így nem szívesen eszközölnék online átutalást, ha a wi-fi nem biztonságos. Munkahelyen meg nincs admin jogosultságom. Bár letölteni lehet, hogy tudok, csak telepíteni nem.
További kérdés, hogy hogyan lehet kikapcsolni pl a saját samsungos widgeteket és TW-t?

Haart
(PH! addikt)
Ment pü!

Kovalala
(lelkes újonc)
Itt sok kérdés felmerült már: [link]
[ Szerkesztve ]

fairi
(senior tag)
speeshopba megveheted 
alternatív lehetőségek túl bonyolultak lennének neked 
boltba bemész,fizetsz és microSD megkapod [link]
Ennél egyszerűbb nincs

Lord Soth
(tag)
Thx! Ja, még egy kérdés! Ha felteszek egy ilyen cuccot a gépre, akkor az nem módosítja a garancia feltételeket?
Azt néztem, hogy nagyjából 100k körül van az ára gsm boltokban és a pannonnál is, de ott adnal hozzá IGO8-at. Szerinted megéri így? Mondjuk lenne személyes kedvezményként 20k pluszban, tehát "csak" 80k.
Viszont a Pannonos csak 2Gb-os míg a GSM garisak Gb-osak. Mondjuk a GSm boltos de gyári garanciásak is csak 2-es tárhellyel rendelkeznek de adnak IGO-t hozzá(nekem is ilyen van).

fairi
(senior tag)
teljes office támogatás alapból menne van,írni,olvasni,szerkeszteni...
e-mailezéssel sincs baj,gmailes fiókomal jól együttmükődik...
Még a LiveID-m is gmailes címet adtam meg...
zene jól,wowHD, nagyon ütős,füles is elég jó alapból,3.5-ös jack!
Videóval nincs baj,avi-t,xvidet 100%-os elvisz,persze nagyon durva anyag(HD) megakad a torkán,de normál torrentes(upps) videókkal nincs baj...
"Számos helyen olvastam, hogy fel kéne tenni rá HTC sense-et, kikapcsolni widgeteket, TW-t, stb... mert hogy így növekszik a kezelhetőség és a sebesség. Ezeket, hogy lehet/érdemes megtenni?"
TW-vel nincs nagy baj,igaz a menü sok ramot zabál,de háttérben fut akkor gyorsan előjön,és gyorsan lehet lapozni..
ha kilépsz mindig belőle,akkor betöltődésére várni kell...
widgetes todayt érdemes kikapcsolni,én helyette samsung omnia pro todayjét használom,elég jó!12 gyorsinditó ikont ki lehet rá rakni,vagyis ritkán kell a menübe menni!
persze van a start menü,alapból gáz,de egy kis trükk és négyoszlopos lesz,egy oldalon 20 elfér,onnantól használható az is!
HTC Sense még bugos nem érdemes feltenni,2.5 csak rommal tehető fel,majd talán jövőben aki csinálja elég jóvá gyúrja h érdemes legyen felrakni!
MS 3.5 használják sokan,jól skinelhető,látványos,tényleg gyors a lapozás!
Igazából a widgetes today se annyira gáz,mobilarenás videón látottaknál sokkal gyorsabb már!
IL5 romban már elérte a használható szintet!

fairi
(senior tag)
GPS (XTRA rásegítéssel,műholdak poziciójának előzetes letöltése,wifivel is meg lehet csinálni,6 napra tárolja) 4 műholdat lát a szobámból!!!

i8000
(újonc)
Sziasztok
1olyan kérdésem lenne omnia2-re h amikor bekapcsolom a wifit és fellépek a netre akkor nem wifin keresztül tesz mert meg van hozzá rendelve a net hogy lehet blokkolni a netet ?

Lord Soth
(tag)
Lényeg a lényeg: 80k-ért, 2 gigás, gyári garanciás omnia2-ről mi a véleményed, igo8-cal?

Lord Soth
(tag)
Akkor a sense felejtős. TW-t, akkor végülis érdemes kilőni vagy sem?
@ office: az rendben van, hogy meg tudja nyitni, meg szerkeszteni, de a méretéből fakadóan ekkora file-okat nem lehet rendesen olvasni rajta. Vagy olyan kicsire állítom, hogy úgy meg olvashatatlan...

Fazer600
(újonc)
én is így vettem P-nél: -10e régi készülék és majdnem 10e mínusz bónusz miatt. Szerintem ennyiért teljesen jó
és az IGO 2G-s kártyán van, amire még szintén lehet pakolni pár cuccot.
Persze a filmek, zenék és egyebek kedvéért már gondolkodom a 16 v. 32G-s kariban 
Van esetleg ötlet az előző IGO-s kérdésemre (3014) ????
[ Szerkesztve ]

fairi
(senior tag)
majd te eldöntöd,ha zavar kilővöd,ha nem akkor nem!
Én nem lőttem ki,nekem megfelel...

fairi
(senior tag)
NoData.cab
az blokkolja 100%-osan!!!!
Free app,pdafanclubon keresd meg!

Sn00k
(PH! addikt)
HI!
Valaki adna egy linket a mobil 6.5 alá melyik total commandert kell feltenni, és hogyan...
THX!
----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

Sn00k
(PH! addikt)
őőő leszedtem én is az xtra-t és feltettem ezen belül kell valamit állítani ?
Meg ha elindítom IGO nekem a com 7en talál gps vevőt ez nem gond? ha viszon a kis kocsi feletti részre megyek , ott a bal also sarokban a gps vevőre kattintva nekem 5 perc utan sem talál semmit, és ha jol tudom valami piros pontokat kéne ott látnom, viszont ha rákeresek egy utcára akkor azt megtalálja...
Szerintem korrekt.

Fazer600
(újonc)
Tudja valaki, hogy a flash playert rá lehet-e tenni, illetve kell-e rá egyáltalán?
Egy exe fájlt letöltöttem, de nem találom hová mentette 
az IGO-s problémát megoldottam:-)

Kovalala
(lelkes újonc)
Total Commander:
[link]
[ Szerkesztve ]

Sn00k
(PH! addikt)
köszi de azt mególdottam végül google által...
3034-re valami ?

nasinas
(lelkes újonc)
Én úgy Wi-Fizek rajta,hogy először kikapcsolom a telefon részét, mert valóban: különben azon keresztül HSDPA-zik....
A jobb felső sarokba - ahol az antenna ábrája van - bökök, ekkor az kinagyítódik, rábökök az antennára , erre megnyílik a kapcsolat kezelő, ahol ki tudom kapcsolni a telefon üzemmódot és be lehet kapcsolni mást, pl a Wi-Fit.
Bár most elbizonytalanodtam, hogy talán még ez sem lenne elég?
( Szerintem igen, kipróbáltam, hogy ilyenkor valóban csak akkor tudok netezni,ha Wi-Fi hatósugarában vagyok.) 
[ Szerkesztve ]
Armin van Buuren tényleg király!

fairi
(senior tag)
nodata-t rakd fel,ne játszadozz ezzel!

nasinas
(lelkes újonc)
Oksa. Már le is töltöttem.

fairi
(senior tag)
Toggle paranccsal tiltsd le sorba a dolgokat,betonbiztos nem fog mászkálni ki!
nem kell külön flash player, viszi őket! 
csak óvatósan ezekkel a letöltésekkel, nehogy megteljen a mail storage! 
Csak a JÁTÉKOK! :-))))

jjc
(kvázi-tag)
nekem munkából kifolyólag van egy kb 5 megás excelem kb 25 füllel. kb 1 perc volt a megnyitása, ezért szétbontottam inkább 5 darabba. asztali élményt ne várj, de azért használható az excel mobile.
viszont mindenfajta lap/munkafüzet titkosítást törölni kell, mert azt nem eszi meg.
4 oszlopos start menüt hogyan kell hegeszteni?
sgs2 checkrom_v6, asus k70ic-ty125d , popcorn hour a-110

fairi
(senior tag)
regizni az oldalra akkor látod a fájlokat majd!!!
de ennek vannak variációi,van négyoszlopos sima,négyoszlopos méhsejtes,ötoszlopos,ezeket a modacon találod meg!

nasinas
(lelkes újonc)
Van pár újabb sikerélményem és tapasztalatom. 
1: nagyon jól jeleníti meg a prezentációkat. ma (szombat) délután volt egy értekezlet, ahol kollégáimat oktattam valamiről úgy,hogy papír jegyzetek vagy diaképek helyett a prezit pörgettem magam előtt az O2-n, és remekül elő tudtam adni a mondókámat ( a prezi csak nekem volt afféle jegyzet, segédanyag,nem akartam vetíteni ).Jól látható és olvasható a megjelenítése.
2: rájöttem, hogy a böngészőben lévő, onnan az istennek ki nem szedhető t-mobilos kedvenceket úgy lehet kikerülni (mert a böngészőben mindig át kell pörgetni, ha a saját ,valóban kedvenceimhez akarok jutni), hogy a WM induló képernyőjén lévő kedvencek menüt indítom el ( ez az a képernyő, amikor az egymás alatt felsorolt menüpontokat egy áttetsző vízszintes sávot le-fel csúsztatva választhatok ki ), és itt a t-mobilos kedvencek ugyan szintén ott vannak, de ki lehet venni a pipát, és csak a valódi kedvencek lesznek megjelenítve.
3: állati jó a zenelejátszása. Én -természetesen
- Armin van Buurennel próbáltam, wow-hd opciót választva a hangbeállításnál, a szokásos fejhallgatómmal (amit csak ajánlani tudok, kicsi,kényelmes, nem agybadugós, nem drága de baromi szépen szól ) AKG K412P, a 10-es skálán 7-es hangerőnél tökéletes diszkó élményben volt részem, szuper basszusok és szép magasok, telt középtartomány, szóval ahogy kell - legalábbis az én trance-hangkép ízlésemnek pontosan megfelel! Egy picit még szebben is szólt mint a szintén Samsung YP-U4-esemmel (mp3 player).
4: nagyon tetszett a filmlejátszása! Egy torrentes xvid-et néztem, 128 kb/s mp3 hanggal. ( Dexter második évadból ). Szép,éles kép, klassz színek és a fejhallgatóval nagyon jó minőségű hang ,szintén wow-hd módban. Itt próbáltam ki az O2 saját hangszóróját is, ami szerintem hozza az ilyen hangszórótól elvárhatót, a film hangja jól érthető és élvezhető volt - nyilván reális elvárásokat támasztva egy efféle mini hangszóróval szemben - itt is a wow-hd opció adta a legtisztább hangot.
Remélem az efféle élményekkel tudok segíteni a vásárlás előtt állóknak a döntésben.
Ja! Valóban igaz,hogy ha még nem volt az ember kezében pda telefon - pláne androidos vagy netántán ájfón 3G - akkor fel sem tűnik,hogy a WM platform rossz lenne, nagyon jó ahhoz, hogy egy magamfajta kezdő pda-s belejöjjön a dolgokba, és lehet, hogy a WM 7-es már olyan jó lesz,hogy nem is akarunk buherálni meg skinezni meg variálni stb stb...
Ja, mától szeretem az O2-t, teljes a béke és az elégedettség - pedig még nem is ismerek mindent!! 
És kérek mindenkit,hogy ha hülyeséget írok, javítsatok ki,eszem ágában sincs senkit megbolondítani....(finom voltam)..... 

Fazer600
(újonc)
köszi a választ. Igen van ahol gond nélkül kezeli, de pl. a pannon kezdő oldalán a középső sávnál csak a flash ikonját teszi oda.
Üdv. az elégedettek táborában!
Én már 1,5 hónapja nyúzom, de nem gondolom másképp.
Mi több...egyre jobban tetszik az idő előrehaladtával. 
[ Szerkesztve ]

Kovalala
(lelkes újonc)
Ha AC3-as hanggal rendelkező filmet nézel, még jobb élményben lesz részed.
Itt egy tesztvideó: