Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#8001) scapegt válasza Motaba78 (#7994) üzenetére

scapegt
(senior tag)

Igen, felcsatlakozok, online vagyok, tudok chatelni is, de embereket nem tudok felhívni. Nem telefonszámot akarok csak szimplán hívni valakit skype-on. az miért nem működik?

Samsung Galaxy S2 + Archos 101 G9 - Dead Nation fan

(#8002) Napfénysüti válasza scapegt (#8000) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értem. Amúgy szerintem azért nem keresik most az Omniát mert már az új ára is igen baráti és az ember inkább újat vesz mint használtat. :)

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#8003) HIJ

HIJ
(senior tag)

Az létezik, hogy 26% -ról (SIM nélkül) egy éjszaka lemerül az O2? Egész nap GPSként használtam és ennyivel tettem le. Olyan nincs hogy bekapcsolva hagyja a GPS vevőt? Rapid Sense ROM van rajta...

Semmisenemvan!

(#8004) Napfénysüti válasza HIJ (#8003) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Biztos hogy kikapcsoltad a navigációt és nem csak háttérbe küldted? Mert ha semmi nem futott akkor lehetetlen. Vagy valami gebasz van. :F

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#8005) HIJ válasza Napfénysüti (#8004) üzenetére

HIJ
(senior tag)

Hát úgy emlékszem :U NA mind1. Most került hozzám a telefon. Majd meglátom mindennapi használatban mit bír...

Egyébként most raktam fel a Rapid sense JF5 ROM -ját, ami nagyon tetszik, de kicsit lassucskának találom. Ez normális az ilyen skines ROMoknál? Pl akartam indítani egy fényképezést és azt írta, hogy 10mb RAM legalább szükséges, holott a feladatkezelő nem írt semmifutó programot... Ez mitől lehet?

Semmisenemvan!

(#8006) Napfénysüti válasza HIJ (#8005) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem Rapid JD6 Sense volt. A Sense sajnos lassúcska alapból az O2-n mivel nem erre lett eredetileg fejlesztve. Esetled próbáld ki a TF3D változatot ami nem olyan szép de gyors. :K

(#8007) HIJ válasza Napfénysüti (#8006) üzenetére

HIJ
(senior tag)

Hát lehet hogy megpróbálom azt is. De hiába lassú a sense, szép is nagyon... Valahol azt ajánlotta vki, hogy rapid naked ROM + Mobile Shell és kész. Mondjuk az csak angolul tud ugye?

Semmisenemvan!

(#8008) Napfénysüti válasza HIJ (#8007) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Rapid szokott beletenni magyar nyelvet. Naked+ SPB MS tényleg gyors. Kevésbé szép mint a Sense viszont nagyon testreszabható. Sokáig én is MS-t használtam sőt most visszatértem hozzá. Amúgy a Sense sebességével együtt lehet élni mert ezen felül egy jó felület.

(#8009) elias71

elias71
(kvázi-tag)

Sziasztok, remélem itt nem késeltek meg érte ha megkérdem, hogy hogyan tudom megoldani azt a problémát, hogy az új 8GB-os kártyán is menjen a navigáció. Hivatalos IGO van a telefonhoz, de az csak a saját kártyáján hajlandó üzemelni. Ha itt kínos lenne a válasz tedd meg itt elias71@citromail.hu

(#8010) HIJ

HIJ
(senior tag)

Használta már valaki ezt az invisibleshield -et? Mert ha tényleg olyan jó amilyennek írják, akkor megéri. Nem kell kijelző fólia meg tok is külön. A videós teszt is meggyőzőnek látszik... Vélemény/tapasztalat?

Semmisenemvan!

(#8011) CHIPman válasza elias71 (#8009) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A gyárit sehogy, viszont 'virágboltokból' tudsz szerezni telepítőst.

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#8012) elias71 válasza CHIPman (#8011) üzenetére

elias71
(kvázi-tag)

Tudom mire gondolsz, de már kettöt probáltam de egyik sem működött.

(#8013) CHIPman válasza elias71 (#8012) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor csak nem a tároló gyökerébe másoltad a mappákat.

(#8014) petymeg válasza Napfénysüti (#8008) üzenetére

petymeg
(senior tag)

én is előszedtem a ms 3.55-t, mert a tf3d nem jött be a sense után. most gyári jg5 van.
de ha lesz jg5 sense akkor megy az fel.
am. a sense-nél csak az nem tetszik, hogy a háttérképek iszonyat életlenek, a sebessége az elmegy.

SONY XPERIA S - Stock ROM (Android 2.3.7)

(#8015) tothimretoci

tothimretoci
(újonc)

szevasztok,

omnia2 para:folyamatosan zaklat,hogy nem tudok több sms-t sem írni sem fogadni mert kevés a fő tárhelyen a memória(ez igaz is),viszont nem találom hol állíthatnám be,hogy az üzeneteket a My Storage-ba mentse-ahol viszon majd 1G még szabad...

segítsetek,mert már megőrülök!!!

köszi szépen

(#8016) Napfénysüti válasza petymeg (#8014) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem is gyári JG5 rom van SPB MS 3.5.5-el. :)

(#8017) elias71

elias71
(kvázi-tag)

Srácok hogyan lehet megszüntetni, hogy ne akarjon állandóan GPRS kapcsolatot létesíteni.
A t-mobnál le tiltattam szóval nem tud kárt okozni de zavar, hogy állandóan feldobja az ablakot és nem is akar megszűnni egy darabig.

(#8018) Napfénysüti válasza elias71 (#8017) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nodata programmal letilthatod a netkapcsolatot. Akinek nincs mobilnet előfizetése annak ez kötelezően telepítendő program. Én mindig ezzel kezdem egy romfrissítés után. :K
A múltkor kaptam sms-ben 1.300.000 Ft-is számlát. Azt hittem nem használtam ezt a programot de csekkoltam és jól be volt állítva. Persze kiderült hogy valamit elnéztek. Vodafone én így szeretlek! :DD

[ Szerkesztve ]

(#8019) elias71 válasza Napfénysüti (#8018) üzenetére

elias71
(kvázi-tag)

Köszi,máris rákeresek.

(#8020) elias71 válasza Napfénysüti (#8018) üzenetére

elias71
(kvázi-tag)

Tökéletes! Még egyszer köszi. :)

(#8021) HIJ

HIJ
(senior tag)

NA ma nekem is megjött a turbosim -em, tehát indulhat a nagyüzemi felhasználás ...

Semmisenemvan!

(#8022) cultfeca válasza Napfénysüti (#8016) üzenetére

cultfeca
(kvázi-tag)

Hello!
Már hivatalosan megjelent a JG5? Vajon a kies miért nem ajánlja fel a frissítés lehetőségét,egyáltalán valamikor lehet hivatalosan frissíteni?

Galaxy S2

(#8023) Napfénysüti válasza cultfeca (#8022) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hivatalosan nem tudom én PFC-ről szedtem le. Meg Modacon is van már JG5-ös rom.

(#8024) cultfeca válasza Napfénysüti (#8023) üzenetére

cultfeca
(kvázi-tag)

Leírnád a tapasztalataidat a ROM-ról?Kíváncsi vagyok rá,cserélnék ROM-ot ha meggyőző lenne a JG5.Nekem most JB3 van fent.

Galaxy S2

(#8025) Napfénysüti válasza cultfeca (#8024) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyelőre nálam stabilnak tűnik bár még csak pár napja van fenn. SPB MS-el használom ott gyors. Menüben néha beakad azért. Nincs vele különösebb problémám így egyelőre marad. :)

(#8026) cultfeca válasza Napfénysüti (#8025) üzenetére

cultfeca
(kvázi-tag)

Igazság szerint nekem nincs bajom a jelenlegi ROM-mal csak hát izgalmas ,hogy itt van a JG5.Még egy kicsit várok a tapasztalatokra.
Neked köszönöm a tájékoztatást!!

Galaxy S2

(#8027) Napfénysüti válasza cultfeca (#8026) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is így vagyok vele. Néha jó érzés kicsit bütykölni, próbálgatni új dolgokat. Ezért tetszik a WM. Ha elég lenne hogy minden működjön akkor Androidos telefont vettem volna. ;]

Ha esetleg még tapasztalok új dolgokat ezzel a rommal akkor azokat majd megosztom itt. :K

[ Szerkesztve ]

(#8028) meggyka

meggyka
(újonc)

sziasztok segitsetek elég kezdö vagyok omnia2 van skypét szeretnék rátenni,

(#8029) CHIPman válasza meggyka (#8028) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megszűnt a támogatás, nem lehet. Olvass vissza egy kicsit, itt írtak róla. Van elvileg alternatív megoldás.

[ Szerkesztve ]

(#8030) HIJ válasza CHIPman (#8029) üzenetére

HIJ
(senior tag)

Én nemrég próbáltam a legutóbbi verziót é tökéletesen működött... Úgy tudom hogy amit készítettek eddig az megy, csak épp nem fejlesztenek már tovább rá!?

Semmisenemvan!

(#8031) c p

c p
(tag)

Kedves Mindenkik,
a múlt héten én is csatlakoztam a klubhoz... mára átrágtam pár1000 hsz-t.

Ez úton is kösz mindenkinek a sok hasznos infot!

Tegnapig bírtam a gyári ROM-mal ( I8000NXXJB3 ), defaultból brutál lassúnak tűnt. Úgyh. (az itt olvasott okfejtések alapján :] + PFC) felpróbáltam jónéhány ROM-ot.

"Ilyen volt - ilyen lett" :]

Még nem tudom, h. megéri-e így pucolgatni, nem lesz-e nyűg majd, h. ez vagy az hiányzik, de hátha jobban be lehet lakni nullásról egy ilyen kütyüt. Meg hátha mást is érdekelhet.

[ Szerkesztve ]

... in blues we trust...

(#8032) CHIPman válasza c p (#8031) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gary Crutcher?

(#8033) c p

c p
(tag)

Ja, pont a lényeget nem írtam: Lájtos JE1
(a GC-k nálam az Istennek se mentek fel, nem voltam jó nexusban velük)

Van belőle WM6.1 lájtosítás is - na az viccesebb a 400+ mega szabad memóriával.

[ Szerkesztve ]

... in blues we trust...

(#8034) petymeg válasza cultfeca (#8026) üzenetére

petymeg
(senior tag)

nekem az a tapasztalatom vele h lehet nem folyik annyira a memória, de a memóriafolyást nem állították le. (reggel 70 ről indult most 55)
a különböző hibákat pl. a hívás fogadás utáni idegesítő rezgést, meg azt hogy egy soft reset után ha felébresztem a gépet akkor nem a lockscreent hanem a todayt -majd aztán pár mp. után mégis a lockscreent mutatja nem sikerült megoldani.
meg rakhatnának bele opera 10-et, pár hónapja már elérhető, nem kéne a 9-est erőltetni még mindig.

SONY XPERIA S - Stock ROM (Android 2.3.7)

(#8035) c p válasza scapegt (#7962) üzenetére

c p
(tag)

Feltöltöttem, amit én is telepítettem: http://rapidshare.com/files/412157703/SkypeWM_v3.0.0.256.CAB
Fizetős hívást nem próbáltam rajta ( csak EchoTestSevice ), de egy próbát megérhet.

Írtad, h. wave-re váltanál. Én pont azt cseréltem le erre... két nap után: boltba vissza és elhoztam az O2-t.

Arra azért megéri figyelni, h. skype (egyelőre) nincs badaOS-ra, úgyh. ha kell Neked, akkor marad a fring, vagy a nimbuzz (de abból csak egy java verziót sikerült felerőltetnem a wave-re).

Sokak szerint a bada meg wave a jövő, de jelenleg a samsung App Store-ban kevés letölthető alkalmazás van, azoknak is csak az ingyenes része érhető el itthonról. Úgyh., ha telepítgetni akarsz, akkor talán megéri várnod, pár hónapot. Külsős, maszek cuccokat meg nem is tudom, h. hogy lehet felpakolni rá.

[ Szerkesztve ]

... in blues we trust...

(#8036) CHIPman válasza c p (#8035) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért cserélted a Wave-et erre? :Y Szerintem két dologban tud ez többet: a nagyobb képernyőben és a használható IM/VoIP-ban.

(#8037) Jadro válasza CHIPman (#8036) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

No ez tényleg érdekes. Erre én is kíváncsi vagyok. Ha most a kettő közül kellene választani, akkor várnék inkább a wave-re még egy kicsit. :)

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#8038) Napfénysüti válasza CHIPman (#8036) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Talán az appok mennyisége miatt ha jól értettem. Gondolom wawere mivel még új alig van valami pléne ha itthon csak az ingyenes része elérhető. WM-re meg azért megtalálsz bármit. :)

(#8039) cultfeca válasza petymeg (#8034) üzenetére

cultfeca
(kvázi-tag)

:Y
Ezek alapján akkor mindegy ha marad a JB3DE azért izgat a ROM csere,de nincs kedvem szinte azonnal visszarakni a régit.Sajna nincs mostanában időm foglalkozni vele ( csak telefonálok vele) :W

[ Szerkesztve ]

Galaxy S2

(#8040) c p válasza Napfénysüti (#8038) üzenetére

c p
(tag)

Nagyjából egészéből erről van szó: a wave szép, okos, erős, minden bizonnyal jófej dologgá növi majd ki magát - de telepítgetni, az előre megszabott keretein túl bővítgeni, mélységében belakni (a maximális képzavar jegyében) nekem nem sikerült... a max. hekkelhetősége kimerülni látszott az ilyen-olyan kis javascript/html alapú widgetek írogatásában.

Lehet, h. már mára túl van ezen, meg beindul az élet a wave körül (itt már 7000+ hsz. van a toipkjában), nekem három hete kellett döntenem és winmo lett az én barátom (ez az első ilyen kütyüm - de symbian után nagyon tetszik).

... in blues we trust...

(#8041) CHIPman válasza c p (#8040) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"de symbian után nagyon tetszik" Azt megértem. :DDD

(#8042) c p válasza CHIPman (#8041) üzenetére

c p
(tag)

szegény ember vízzel főz(ött eddig) :]

... in blues we trust...

(#8043) Napfénysüti válasza c p (#8042) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most pedig majd ROMot főz. :D

(#8044) HIJ

HIJ
(senior tag)

Én is Wave -re vártam. Olvasgattam a topicot és láttam a szenvedést a legtöbb téren (értem ez alatt a samsung által tett korlátokat). Aztán kipróbálásra került hozzám egy O2 és megtetszett a szabadság és a mókolás lehetősége, így ezt választottam. (belejátszott az is hogy sikerült 50ért hozzájutnom :U ) A wave tényleg szép meg erős teló, de inkább az "egyszerűbb" júzereknek való, akik nem akarnak telepítgetésekkel foglalkozni, hanem egyszerűen filmet nézni, telefonálni, fotózni stb... Pl akitől én megvettem az O2 -t azért adta el mert neki túl bonyolult volt a kezelése. Én neki a wave -et ajánlottam. Elvileg már meg is vette...
Eddig nem bántam meg...

Semmisenemvan!

(#8045) goodboy007

goodboy007
(tag)

Tegnap volt egy hete, hogy Omnia II tulaj vagyok és nagyon tetszik a telefon, de nem tudok elsiklani pár furcsaság felett:

1. Ha lezárom a kijelzőt és utána feloldom bejön a lakat, amit oldalra kell huzigálni. Én "billentyűzárnak" nevezném. Szóval nem lehet ezt kikapcsolni valahogy, hogy a gomb megnyomása után egyből a háttér fogadjon? A menüben nem találtam erre utaló opciót. Tudom, ha hosszan nyomom a gombot, akkor nincs lakat, de úgy szeretném, hogy sima nyomásra se jelenjen meg.

2. Ha a baloldali sávból megfogok egy widgetet és kirakom az asztalra, nem a kis ikont rakja ki, hanem a megnyitott verziót. Teszem azt kirakom a hangbeállításokat (rezgő, hang be, hang ki) és nem a kis hangszórót rakja oda, hanem az egész panelt. Erre szintén nem találtam beállítási lehetőséget és szeretnék kipakolni párat az asztalra, de így használhatatlan ez a funkció. Hol lehetne beállítani, hogy csak a kis ikon kerüljön oda?

3. A telefonon tudtommal kellene legyen Opera és egy olyan funkció, amivel az egész telefonban tudok keresni. Nos egyiknek az ikonja sincs sem a menüben, sem a startmenüben, sem a menüből elérhető "További opciók"-ban. Az Opera mappáját ugyan megtaláltam a fájlkezelőből elérhető Application Data mappában, de indítófájl ott sincs. A program files-ban nincs operamappa, szóval elvileg nincs rajta a készüléken. Viszont valahol mégis csak ott van, mert egyik nap böngészés közben valahogy sikerült rá átváltanom, úgyhogy valahova el van dugva. A kereső alkalmazásnak nem tudom a nevét, úgyhogy azt nem is kerestem. Szóval hogy tudnám e két program ikonját a menübe helyezni? A szerkesztés gombot megnyomva csak a további opciók elemei jelennek meg, úgyhogy értelemszerűen azzal sem megyek semmire.

4. A memóriakártyára rámásoltam az igo-t és a telefonon elindítva a telepítőt sikeresen végrehajtottam a műveletet. Viszont semmiféle kérdést nem tett fel arról, hogy hova szeretném rakni és jófej módon a program files-ba rakta, pedig én a memóriakártyára szerettem volna telepíteni. Ha áthelyezem, attól még működőképes marad a program vagy most már hagyjam a helyén? Nincs rá mód, hogy ki tudjam választani, hova szeretném telepíteni a programjaimat? Ez így elég gáz szerintem.

Elnézést a hosszú kérdésekért és köszönöm a válaszokat :R !

[ Szerkesztve ]

There is a thin line between what is good and what is evil.

(#8046) Max6 válasza goodboy007 (#8045) üzenetére

Max6
(tag)

3. Ha T-s vagy nézd meg a Start/Web&Walk

(#8047) CHIPman válasza goodboy007 (#8045) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az összes problémád figyelmetlenségből, vagy felesleges dolgokból ered, de lássuk.
1: Beállítások, képernyő, képernyő lezárása. Itt kikapcsolod.
2: Nem, annak mi értelme lenne?
3: Opera van, keresőről nem tudok, hogy kellene legyen. És a gyártónak esze ágában sincs a Program Filesba telepíteni, tehát a Windowsban van az opera, keresni meg Total commanderrel tudsz, ha leszeded.
4: Próbáld meg kivenni a memóriakártyát, és megtudod, hogy hol van az valójában.

(#8048) c p válasza Napfénysüti (#8043) üzenetére

c p
(tag)

Ha főzőcskézni még nem is, de egy Androidot már sikerült felszuszmákolni rá:
http://www.youtube.com/watch?v=tfErCXzw3X4 (kicsit gyors, nem tudtam, h. milyen FPS-sel rögzít a mymobiler, de azért elég jól látható 720p-ben)

A video addig tart, amíg elkezd felboot-olni a linux, mert onnan kezve lövésem sincs, h. hogy lehetne screencast-olni.

Jól felboot-ol az android, szép a gui, de azért bug-os meg mintha driver-ek is hiányoznának: wifi-t nem tudja kezelni, csak flight mode van, reboot = akku ki. Mindenesetre bíztató kezdeményezés.

Az ötlet nem az enyém, ezt csináltam végig: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=672794

[ Szerkesztve ]

... in blues we trust...

(#8049) c p

c p
(tag)

Kérdés/szívás(?)

Egy 16gigás microSD-t betettem az O2-be, filekezelőn keresztül próbáltam elérni - nem ment neki, nem is látta (ez nem meglepő, de nem gondoltam át, amikor bepróbáltam)

Fennforgás: a win7 mostantól kártyaolvasóban üresnek látja a microsd-t, formázni akarja - de én meg nem.

Szerintetek mi lehet? Áttolta a filerendszert ext3-ra az O2, amikor beletettem? Ha igen, akkor van esélye, h. adatvesztés nélkül visszarakjam v.mi win-kompatibilis filerendszerbe?

Vagy NTFS-sel megáldott microSD-t látva az O2 automaice formáz? (dehát csak nem...)

[ Szerkesztve ]

... in blues we trust...

(#8050) goodboy007 válasza CHIPman (#8047) üzenetére

goodboy007
(tag)

1. Ez elkerülte a figyelmemet.
2. Az lenne az értelme, hogy nem kellene az oldalsó nyilat kinyitogatni, gyorsabban lennének elérhetők a funkciók, ha már egyszer ekkora a kijelző. Mondjuk ez csak kényelmi kérdés, de ha már ennyi mindent tud a telefon, ezt is megoldhatták volna, legalább egy olyan opció formájában, hogy ki lehessen választani, hogy kis ikonok vagy nagy ikonok.

3. Max-nek jár a pont, web&walk néven szerepel az opera a telefonban, csak tudnám mi a jó francnak kell t-mobile-os ikont meg t-mobile-os nevet adni egy freeware programnak :W .

4. Jó, most már elhiszem, hogy ott van.

Köszönöm amúgy a segítséget neked és Max-nek is :R !

There is a thin line between what is good and what is evil.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.