okkés! 
Csak a JÁTÉKOK! :-))))
okkés! 
Csak a JÁTÉKOK! :-))))

hívókép nagyításra itt találsz megoldást:
[link]
egy file-t kell kicserélni a windows könyvtárba.
én ezt javasolom az inephone helyett, igaz csak lezárt állapotban működik. (feloldott állapotban default winmo buborékosan dobja fel a hívó adatait)
SONY XPERIA S - Stock ROM (Android 2.3.7)

Nem igazán értem, hogy ezt miért az Inesoft Phone helyett javaslod és miért nem inkább (rosszabb) alternatívaként, az általad is említett ok miatt.
HTC ONE X , Audio-Technica ATH-ES7

ha valaki ért a ROM frissitéshez az irjon nekem PM-et THX fontos lenne
Omnia II 2GB belső és 8GB kűlső + HTC desire HD
Sztem ne fogj bele. Nagyon nem vagy képben, még saját elmondásod szerint se. Ha mégis belevágsz, ott a leírás a PDA Fan Club "frissítés Octans-al" altopikjában...lépésről-lépésre le van írva mit és hogy kell. Más sem fogja tudni egyszerűbben elmagyarázni mint ahogy ott le van írva. 
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

kosturica
Mert egyel kevesebb hibaforrás. Esetleg neki bejön a Samus tárcsázófelület, ízlések és rokonok. 

inesoft phonet használtam anno az i900 hoz mert bénácska volt a tárcsázója. ellenben az i8000-nek normális a tárcsázója, a nagy hívóazonosító miatt meg felesleges vsz a háttérben futtatni még egy memóriazabáló alkalmazást. 

Természetesen én ezt tiszteletben tartom, ízlések és pofonok. Csak ez úgy jött le, hogy ez a jó választás, a másik meg nem. Ezért írtam hogy nem az a helyett, hanem az a mellett szerencsésebb lett volna. Nem beszélve arról, hogy az Inesoft ezenkívül sokkal többre is használható, mint a hívókép teljes képernyőn. Túl van ez már ragozva, ahogy tudom úgyis az én megoldásom használja. 
[ Szerkesztve ]
HTC ONE X , Audio-Technica ATH-ES7

ugy nézki az AsusP526 rom frissités nem lett jó

Sziasztok
Most gondolkodom 1 ilyen teló beszerzésén. Annyi lenne a kérdésem, hogy lehet-e kapni hozzá turbosimet amivel tuti stabilan működik. Ha igen, akkor már megyek is érte.
Esetleg 1 link vagy beszerzési forrást megköszönnék ahol ilyet lehet kapni.
Köszi

Túrbó szim nem azért kell ,hogy minden szolgáltató kártyája jó legyen bele? Ha veszel inkább vegyél gyárilag függetlent és kész.
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"

turbosim célja a függetlenítés,de domicsomagban drágább az omnia2 mint kártyafüggetlenül....
inkább kérdezd ez a turbosim szaktopicban...

Haverom vette 100K-ért és tényleg drágább a szolgáltató függő , ami ráadásul csak 2Gb-os!
Amit vett az 8Gb-os!!
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"
A turbo sim ebben a topikban nem téma, mert ilyen-olyan módon ez is függetlenítés témakörébe tartozik, ami tiltott a PH-n publikus topikokban. 
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+
akkor ezek a topikok miért élhetnek? 
Vennék 1 t-mobilos n95öt. 2 éves a teló. A régi hsz-okból kiindulva jó bele a tsim.
Szerintetek ezzel a Turbo SIM-el mehet az e52 unlockolása? Azt írják, hogy újabb nokiákhoz is jó.
T-mobile függő SE w395 megy valamelyik unlockSIM kártyával ?
gondolom ha egy bizonyos topikban nem tiltott, akkor másikban sem az... 
vagy mindenhol tabu vagy sehol. lásd: warez 
[ Szerkesztve ]
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=508429
Jó kis today alkalmazás.jó pár bakival,mivel HTC alkalmazások ikontengere van benne,majd minden ikont hozzá kell kötni alkalmazást..HTC Diamondra volt fejlesztve..
Meg az alsó ikonsort nem lehet "átlinkelni"
BT.Wifi gyorskapcsoló se müxik értelemszerűen,meg ilyenek...
Kicsi,ramot nem eszik és piszokgyors a lapozás az oldalak közt..
érdekes "ficsőr" rámnyom vmire azonnal megnyílik az alkalmazás és fehér háttér 1 secig míg betölt progi...ez normális,de világító fehér háttér,jujj...
Animáción is lenne mit ügyködni..
jah open source lett,gyerek abbahagyta a fejlesztést..
omnia2-ősíteni kellene,ha vki ért ehhez...
Ez érdekes...mi több az aprókból is volt, hogy törölve lett turbo sim-es hirdetés mivel nem legális. De ha topikja van....
Akkor tényleg nem tudom melyik csoportba tartozik. 
Ezek után sem eröltetném, nehogy valaki warn-t kapjon érte...attól függetlenül hgy topikja van. Gondolom nem egyértelmű az elbírálása a témának. Ki így, ki úgy veszi. Faxa. 

Köszönöm neked is a tanácsot a hívókép nagyításra. Szerintem is az egyszerű megoldások a jobbak, nem beszélve arról, hogy az O2 gyári tárcsázófelülete, roppant tetszetős és elegáns. (szerintem)
De jelen esetben pont kapóra jön a plusz szolgáltatása az Inesoft Phone-nak.
Legalább nem kell még 1 progit keresnem, a profilok létrehozására és időzítésére. 
Kezdő pulykatojás a WinMo világban.

Sziasztok!
Miért érzem úgy,hogy befürödtem ezzel az Omnia 2 vásárlással?
T-mobile-nál vettem 2év hűséggel 88ezerért. Az iPhone 3gs 16GB-os "csak" 79ezer lett volna ugyanebben a csomagban. (részletre vettem Media Mania S ami havi 4990Ft plusz egy évig 5800Ft Omnia esetében iPhone-nál valamivel kevesebb)
Csütörtökön rendeltem T-mobile webshop-ban, ahol állították, hogy péntek este 8ig megérkezik. Nem így történt köszönhetően a DHL Express futároknak, akik nem alkalmazottak itt Miskolcon, hanem vállalkozóként vannak felvéve és ha nincs kedvük akkor nem dolgoznak
Így történt pénteken is, mint ez hétfőn kiderült. Jahh és a srác még keménykedett, hogy nekik 4NAP van arra adva hogy kihozzák a cuccot.
Kérdem én akkor miért DHL Expressz?????
Közben rájöttem hogy a vonat sem azért expressz mert sokkal gyorsabb...
hanem mert nem áll meg mindenhol.
Hétfőn este amikor végre a kezembe került a csomag, még nem voltam annyira kedvetlen...
De mikor lebontottam a fóliás csomagolást és látom, hogy 2GB-os akkor eldurrant az agyam. Kibontsam vagy visszaküldjem??? Ez járt a fejemben.
De már ha itt van ki kellene próbálni. Alapjaiben tetszik a készülék, de vehetek hozzá egy min. 8GB-os memóriát ami 5-7eFt és még akkor is hol vagyok iPhone 3gs 16GB-jától ami alapból van,vagy akár 32GB kicsit többért.
Jahh és Omnia 2 97eFt-ért GSM webshopban 8GB-os független, ugyanott iPhone még mindig 173ezer.
Amúgy én utálom iphone-t mert szemetek, hogy bluetooth csak két iP közt tud küldeni, és hasonló nyalánkságok. De üzleti szempontból akkor is jobban megérte volna 
Remélem nem innen már csak pozitív véleményem lesz Omináról
[ Szerkesztve ]
jó dolog jó emberekkel üzletelni...

Szia!
Ha egy kicsit utánaolvastál volna, akár itt a topikban is, többször is egyértelműen le lett írva, hogy a T-nél kapható Omnia 2 2GB belső memóriával rendelkezik. Plusz a függetlenül vásárolható magyar garanciás készülékek is. Csak a bolti/eu garival lehet 8GB-os O2-t venni. Az árakról is esett szó.
Ettől függetlenül remélem, örömödet fogod benne lelni, és megkedveled a kezdeti kellemetlenségek ellenére is.
Ma nyomkodtam egy iPhone-t, hát oké-oké, de és akkor mi van? Kb. ez volt
Jó meg minden, de csak van és kész, nem lehet vele mókolni 
Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

"De mikor lebontottam a fóliás csomagolást és látom, hogy 2GB-os akkor eldurrant az agyam. Kibontsam vagy visszaküldjem??? Ez járt a fejemben."
mindenhol le volt itt írva h 2 gigás az omnia2 amit szolgáltatónál veszel..
nevetséges áron adják ez van,függetlenül joban megéri...
saját magadra lehetsz csak mérges...
2 gigáért 88k fizettél plusz még 2 év hűség vs. 96k-ért 8 giga hűség és t-mobos vackok nélkül..
Tudtommal Igo járt hozzá,mondjuk picit javítja ezt a dolgot...

Hát igen.. saját kárán tanul az ember. Másén az okos 
Igazad van,de az igazság, hogy ezt a topikot nagyon sokára találtam meg és a döntésben két olyan ember segített az Onkia irányába akik fanatikus iPhone rajongók és az is van mindkettejüknek, de mikor elmondták a hibákat akkor le is tettem róla.
Előzőleg Samsung GT-S 5230-am volt és azzal nagyon meg voltam elégedve. Eddig O2 sem okozott csalódást, csak hát valami űrt érzek... gondolom érted mire gondolok.
A baj az hogy föleg videókat néztem amikben összehasonlítják több készülékkel O2-t és nekem ott szimpibb volt.
Nah jó holnap megjön a 8GB-os kari és ha sikerülnek a dolgok akkor egy elégedett Omniás leszek én is 
Köszönöm,h hogy válaszoltál és kicsit megnyugtattál.
Neked mióta van?

Ne hari,de itt PH-n csak most akadtam rá erre a topikra. Tudom, hogy előbb minden fórumon meg kellett volna néznem mielőtt beleugrok 
Annyi hogy mivel nem volt annyim így most csak 20ezret fizettem (eladtam Samsung 5230-amat) tehát "ingyen" van a csere most, csak nyöghetem a havi 5800Ft pluszt 
Igen iGO van és jó is ez pozitív. Állítólag új szoftver van iPhone-on amire nincs még jalibreak és lehet csak soká lesz. Ez azt jelenti hogy arra csak drága megoldással van minden szoftver.
Ebből a szempontból Omnia a nyerő 
Köszi neked is a véleményt 
Nem hinném hogy sokkal rosszabbul jártál.
Bár tény és való, hogy a független 8Gb bolti garis jobban megéri. Talán majd akkor lesz ennek szerepe, ha el akarod adni. Egy gyárilag független, nagyobb belső tárral rendelkező O2 jobb vétel a használt piacon mint egy T-s 2Gb verzió, és ez az eladási árában is meg fog látszani. Amíg nem adod el, nagy hátrányát nem fogod érezni hogy T-s vagy nem T-s, főleg hogy lesz mellé 8Gb MicroSD.
Ettől függetlenül inkorrektnek érzem a magyarországi Samsung mentalitását, miszerint magyar garival csak 2Gb verzió érhető el. 

én is Témotyosnál vásároltam a O2-t és hidd el hogy ez jobban megéri mint az ájfont ! nekem volt ájfonom is és nem nagyon tetszett .O2 alig vártam hogy meg jelenjen és mér vettem is igaz ha EU-ban veszed akkor sokkal több minden van hozzá másképp adják el mint Magyarban de ez van ezt kell szeretni D
Te vásárlás előtt nem néztél utána? 
Már párszor itt is volt téma: szolgáltató 2GB-osat ad IGO-val. Függetlennél a bolti garanciásak 8Gb-osak míg a gyári Samsung garanciásak is 2GB-osak IGO-val mellékelve.
Azért ha az ember ennyi pénzt kiad igazán utána járhatna mit vesz... 
Szerk: Most látom már páran írták már neked csak hirtelen kissé felháborodtam. 
[ Szerkesztve ]
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
Egyébként most ahogy nézem az árakat:
Ázsiai,rose-black,2 GB-os:96900Ft
Ázsiai,8 GB-os:99900Ft
Eu,white,8 GB-os:101900F
(persze pár ezer ft eltérés lehet, nem ez a lényeg)
de EU garis fekete verziót sem lehet kapni?
[ Szerkesztve ]
(#4028) silentkiller válasza Napfénysüti (#4026) üzenetére

Azt azért tegyük hozzá, hogy az iGo8 nem egy nagy "deal-break", lévén csak Magyarország van rajta. Azért gáz ez a sztori (én is megszívtam, de tudtam mit veszek) mert nemcsak a 8GB-os elérhető EU-s gari konstrukcióban, hanem azért is mert az elmúlt években vásárolt O1-eim mind hivatalos magyar garanciával, 8GB-os változatban és K-Eu-s iGo8-al volt csomagolva. Épp ezért "kicsit" visszalépés ez a gagyizás...
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™

A rose-black az a fekete
vagy rosszul tudom? Nekem az volt és full feka volt. Igen, ezek most aktuális árak... Fehéret még nem is láttam, az durva lehet...
igen de oda az van írva, ázsiai. az eu-sból meg az oldal alapján csak fehér van. 
a rendes magyar garis az meg 103k
[ Szerkesztve ]
(#4031) Napfénysüti válasza silentkiller (#4028) üzenetére
Ezzel egyetértek. Így kicsit sovány IGO vigasz a tulajoknak. Legalább adtak volna full EU-t ennyiért...
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

Akkor azt mondanám már majdnem megéri, de navigációra az omnia nekem kicsit sovány. Nehezn talál műholdat és elvesztíti a kapcsolatot. Tartó nincs megoldva hozzá. Maradok a megszokott navimnál ezzel nem gyötröm magam. Jó lesz tartaléknak ha minden kötél szakad ezzel is lehet valamit kezdeni.

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Most már kicsit lehiggadtam és belátom, hogy elhamarkodottan vásároltam. Akkor jó megoldásnak tűnt és a kezdeti nehézségek után újra örömmel tölt el 
Kérdezni szeretném, hogy a 256MB RAM-ból nekem 40MB szabad, ezen nem lehet változtatni?
A Fő tárhely 512MB és 58MB szabad, innen hogy tudok kicsit törölni?
Még azt nem tudom lehet-e választani egy telepítésnél, hogy pl. a memóriakártyára tegye, mint Nokia N70-nél anno.
Köszönöm a jó társaságnak, akik itt összeverődtek!
Olyan hű de nagyon könnyen nálam se talál (kell neki 1-2 perc még XTRA-val is) de utána elég stabilan tartja a jelet. Én ezt akarom majd navira használni ha már tudja csak előbb egy autó kellene. 
Devillike: telepítésnél választhatsz hogy,
- Fő tárhelyre,
- My Storagera,
- Memóriakártyára
tegye a dolgokat.
Viszont a másik kérdésednél szerintem leginkább csak egy márik ROM-al tudnál javítani.
[ Szerkesztve ]

mikor én vettem az o2-t (személyesen T-nél nem webshop) és egy pillantra elbizonytalanodtam h kel e ez nekem, mert volt ott egy iphone amit lehetett nyomkodni meg tapogatni és hát nem rossz, főleg a kijelzője élesebb is meg hogy 2 ujjas is... de aztán maradtam a jó öreg megszokott windows mobilnál... a 2 giga elég hervasztó, főleg hogy az elődje, az i900 8 gigás volt... most tervezek venni bele egy 16 gigás kártyát mert a 2+8 giga (a 8 gigásat az elődből örökölte) nekem kevés.
16 gigás microi sd-t ki milyet használ? vagy tökmindegy, nem kényes a gyártóra?

ezzel nem értek egyet. hamar megvan a hold ha engeded neten frissíteni, hetente egyszer szokott am. tartó meg van hozzá, tökéletes: [link]
devillike
nálam is állandóan gond volt a ram-mal ezen csak romfrissítés segített. most bekapcsoláskor 70 mega ami szépen elfogy 1-2 nap allatt úhygogy megoldás naponta softreset. vagy van egy htc cleaner progi az is kiszórja a szemetet.
tárhely hiány: a my device-ra ne telepítsél semmit meg ne oda másold a ciccaidat. illetve fényképezéskor a windows könyvtárban keletkezik egy 10 megás ___memmap___.tmp nevű fájl ami törölhető (de mindig visszajön ha bekapcsolod a kamerát)
[ Szerkesztve ]

meg érdemes még feltenni a cleartemp nevű progit, az meg az ideiglenes fájlokat gyomlálja ki, növelve a tárhelyet

Azt hittem, hogy a Kingston a legjobb ilyen téren, de már régóta a Nokia 4GB és 16GB microSD-jét használom, minden probléma nélkül. Mondjuk drágább, mint mondjuk egy hasonló Kingston (13k itt Budán) de szerintem mindkét márkával jól jársz!
[ Szerkesztve ]

Szia!
Köszi a tanácsot. Hát még azt a ROM frissítést nem tudom hogy hogyan is kell 
Kicsit okosodom még, ill. Ti okosítotok,aztán meglátom.
Mindenki
Van egy jóhírem annak aki másik kártyát akar beletenni a készülékbe és akarja használni továbbra is a tmobil által adott navigáciot ... VAN MEGOLDÁS.
Az eredetileg kapott verziót nem engedi teljesen átmásolni így nekem az nem ment sajnos, csak eredeti kártyáról.

Nem tudom van-e rajtam kívül olyan elvetemült aki mobil tv-t néz, de ha akad kérném a véleményét milyen progit használ mivel érdemes próbálkozni? Én eddig 2-t találtam erre a célra éppen most tesztelem.
[ Szerkesztve ]

hali én sokat tévézek rajta eurosport2 PL meccsek én a gyári streaming lejátszót használom nekem tökéletesen működik 

t mobilos romosok plz csináljatok egy full szűz backupot (sprite backup) a gépetekről.
mindenképpen HR utáni legyen, vagy új amit most hoztál a boltból és nem állítottál/telepítettél rajta semmit.

Nincs valami registry tweak, amivel a 6.5.x buildekben is 24 órás formátumra lehet állítani az időt? Sehol nem találom, de Acerben se találtam...
Na megvan. Jól eldugták. a Regional settingsben a time fül alatt van...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com
Ezt az alsóstartmenüs romot t-s készülékre is fel lehet pakoln vagy csak függetlenre?
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!

Szerintem T-sre is fel lehet simán.
És az Acerben is ott van
Ez win feature 
HTC HD7 - iPhone 4s - iPad2 32 GB - NikonD90 - a legjobb "fényképezős mobil" - Jabra BT 3030 - Sennheiser CX300
Köszi!Még egy kérdés ez egy nagyon láma kérdés ez a rom frissítés olyan mint a symbiannal a szoftver frissítés?
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!

Igen!