Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#2001) Maxximus válasza babosmiki (#1999) üzenetére

Maxximus
(lelkes újonc)

Annyival, ha kijön m.o.-n is akkor már van itthon alkatrész támogatás.Ha nem akkor kintről kell rendelni na ez a 2-3 hét.Nálam elb...ták az első rendelésben nem volt benne csak a másodikban ezért volt egy hónap.Ja és amikor kézbe vettem nem reagált a tapira (ha visszakapod ezt mindenképpen chekkold).Na akkor vissza adtam és 2 nap múlva megcsinálták, de ekkor már úgy voltam ha most sem lsz jó földhöz vágom.

Eladom : SAMSUNG I9100-om,fóliázva (S II) 88.000.- (Csereár 93.000) ; I900 Omnia1 kijelző karcmentes (a hátlap is szinte !!), ceruza tartós tokban :16.000.- (nagyon szép állapot!)

(#2002) babosmiki válasza Maxximus (#2001) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Már van itthon kijelző!
Kösz a tippet!

"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "

(#2003) Schumacher! válasza babosmiki (#1995) üzenetére

Schumacher!
(kvázi-tag)

milyen program futott rajta akkor?

Maximus neked mennyi idos volt akkor?

Omnia II - GOOD and SAMSUNG GALAXY S 2 the BEST

(#2004) babosmiki válasza Schumacher! (#2003) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Internet megosztás.
De mindegy, ez nem szoftveres probléma.

(#2005) student

student
(senior tag)

szerintetek lesz erre winmo7 upgrade is?

up!

(#2006) anzo válasza student (#2005) üzenetére

anzo
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem valószínű :(

(#2007) Zwiebel

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Egy ideig nem látogattam a topikot, és most látom hogy többeteknek is van problémája a kijelzővel. Ha nem lenne gond letudnátok írni néhány mondatban, hogy mi történt a kijelzővel és hogy milyen progikat tettetek fel mielőtt behalt? Nyomkodtátok miközben így járt vagy, csak simán ...? Félek hogy netán az enyém is így jár :( Egyébként sok szerencsét a javításokhoz, nem gondoltam volna hogy így is járhat egy ilyen készülék azért ez durva... :(

Ui: Erdőke grat a HD2-höz ! :DD Honnan sikerült ilyen gyorsan beszerezni?

Előre is köszi!

Zwiebel

Egy új fogalmat szeretnék alkotni: ProG(r)a(m)mer

(#2008) Gaabbaa válasza joey20 (#2000) üzenetére

Gaabbaa
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

szerintem se szarabbak ezek ,mint majd a magyar o.-n kapható omniák lesznek, csupán a szevízelés a macerásabb....ennyi.... de majd ha itthon is lehet hivatalosan kapni, és ha esetleg azok is bakrepálnak majd, kiváncsi leszek mennyi lesz a szervízidejük!?! :F

Csak a JÁTÉKOK! :-))))

(#2009) Gaabbaa válasza student (#2005) üzenetére

Gaabbaa
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hivatalos nem hiszem, na de főzött, az tuti lesz még! csak ki kell várni! :C

(#2010) anzo válasza Gaabbaa (#2009) üzenetére

anzo
(senior tag)
LOGOUT blog

Honnan tudod, hogy milyen lesz a hardver igénye? Mert semmi ilyesmi nem került napvilágra. :(

[ Szerkesztve ]

(#2011) Gaabbaa válasza anzo (#2010) üzenetére

Gaabbaa
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

valószínűleg elég lesz neki a 256ram, ha abból indulok ki hogy az omniaI-en is elmegy a 6.5

Én olyan 320mb környékére saccolom az optimális gépigényt neki, de lehet tévedek.... :K

(#2012) kbencee válasza student (#2005) üzenetére

kbencee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én inkább arra vagyok kíváncsi, hogy a hivatalos 6.5 mikor érkezik meg rá.

(#2013) student

student
(senior tag)

ti milyen microsd kártyát vettetek és mennyiér? hol érdemes venni?

up!

(#2014) babosmiki

babosmiki
(senior tag)

Hátha valakit érdekel, elmesélem az Omnia II és a HD2 esetét.
Három hete vettem meg a régóta áhított Omnia II-őt.
Nagyon tetszett meg minden, a kijelző még máig is az emlékeimben él,
hogy milyen szép színeket produkál!
Kb. egy hete írtam véleményt három hetes használat után, abban azt írtam,
hogy tetszik de valamilyen hiányérzetem van vele kapcsolatban.
Sajnos a szép kijelző csütörtökön megadta magát! >:(
Úgy érzem én már tényleg fanatikus lettem köztetek,
két napig sem bírtam PDA nélkül! :D
Nem kis utánajárással pénzszerzéssel a hátam mögött,
most itt tartom a kezemben a HD2-őt!
Vélemény fél nap használat után:
-Az Omnia II után ez a készülék szerintem sokkal exkluzívabbnak hat.
Azt hiszem megtaláltam benne azt ami az Omniából hiányzott!
Még nem biztos, hogy a HD2 marad van időm a tesztelésre mig az Omnia
szervizben van.
-A kezelhetőséget hamar megszoktam a méret még pont belefér.
-A HD2 nagyon vékony, a széleken körbe nincs 8mm!!! :Y
-A Sense nagyon átgondolt felület,
de nem tudom meddig bírom a Mobile Shell nélkül!
-A HD2 nagyon gyors az albumkezelés fényévekkel jobb mint az Omniánál!
Röviden :D ennyit mert lassan átmegyek blogba!

[ Szerkesztve ]

(#2015) Gaabbaa válasza babosmiki (#2014) üzenetére

Gaabbaa
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hű bazz! Te aztán nem kecmecelsz... :)) Bár nincs előtted mind a kettő, de kijelzőben mennyivel gyengébb a "sima" tft miatt?

(#2016) vitko válasza babosmiki (#2014) üzenetére

vitko
(őstag)
LOGOUT blog

Apám te aztán nem vagy semmi... mit dolgozol ha szabad kérdeznem? én nem tudtam volna ilyen gyorsan ennyi pénzt előteremteni, mindenesetre gratula hozzá! :DD

[ Szerkesztve ]

Nőben már csalódtam, Blizzardban soha! Link szuperjátékhoz: http://href.hu/x/e7d7 /*Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.*/ ____________________ Loading... ██████████████] 99%

(#2017) anzo

anzo
(senior tag)
LOGOUT blog

A PFC-re is beraktam hát berakom ide is csak azért, hogy 1-2 csupasz adat alapján is lehessen képet aloktni.
A My Storage-ről pedig nem is esett szó mert számomra az is elég fontos tényező.

Display = HTC 1 vs OMNIA 0
Quote:
HTC HD2 = better screen cus of its capacitive touchscreen and its size,
OMNIA 2 = better screen cus of its AMOLED feature
Memory = HTC 1 vs OMNIA 0
Quote:
HTC HD2 = 448 MB RAM, 512 MB ROM
OMNIA 2 = 256 MB RAM, (doesnt say ROM size any where)
Cpu = HTC 0 vs OMNIA 1
Quote:
HTC HD2 = Qualcomm Snapdragon QSD8250 1 GHz (not sure on gfx any oen knoiw this)
OMNIA 2 = Samsung S3C6410 800MHz + dedicated graphics accelerator
Camera = HTC 0 vs OMNIA 1
Quote:
HTC HD2 = 5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus, LED flash, (VGA any info on fps record)
OMNIA 2 = 5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus, LED flash, 720x480@30fps record
battery = HTC 0 vs OMNIA 1
Quote:
HTC HD2 = Stand-by 390 h (3G) / Talk time 5 h 40 min (3G)
OMNIA 2 = Stand-by 430 h (3G) / Talk time 10 h (3G)

so far its HTC(2points) vs OMNIA(3points)........could some one please fill in the RED text blanks or confirm the info for me

(#2018) Zwiebel válasza babosmiki (#2014) üzenetére

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Nagy Grat a telóhoz neked is :R Bár szívesebben olvasnék mégtöbb véleményt, ha itt nem akarod miért nem nyitsz egy blogot? :P A képminőség , videóminőség érdekelne nagyon, és hogy nadrágzsebben elfér-e a PDA? :D

Köszi előre is és gratula a szerzeményhez ;)

(#2019) Guinness válasza babosmiki (#2014) üzenetére

Guinness
(kvázi-tag)

Én is nagyon szívesen olvasnék részletesebb összehasonlító elemzést a 2 telefonról, persze csak ha nem fáradtság és szívesen csinálod:) Én is nagyon meginogtam most, hogy melyiket szeretném végül. Csak egy kicsit nagynak találom már a HD2-t meg a készenléti idő aggaszt.

(#2020) babosmiki válasza Gaabbaa (#2015) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Hú ha! Hirtelen jól megszórtatok, köszi a gratulációkat! :Y
Kezdem az elején!
-A kijelző akkora batár, hogy felejtet minden minőségbeli eltérést a kettő között! :D
Hozzá teszem a HD2-nek is gyönyörű képe van! Nem sok a különbség!
-A kép és a videó minőség lejátszáskor fantasztikus!
A kinagyított képek mozgatása álom, tiszta iphone érzés!
-Mint már írtam a HD2 nagyon vékony a széleinél tényleg nincs 8 mm!
Zsebben is simán lehet hordani, bár nehezebb az OmniaII -nél!
Ha a kezedben tarod, nem a készülék méretét fogod nézni,
hanem a minőséget és a hatalmas képernyőt!
-Birtokolni a HD2-őt egyértelműen felemelőbb érzés, az Omniából nekem ez hiányzott!
-Üzemidőről nem tudok nyilatkozni, sokat van a gépen, pakolom cuccal!

(#2021) Zwiebel válasza babosmiki (#2020) üzenetére

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Köszi a választ! :R Talán tényleg eljött az Iphone verő? ;]

(#2022) Gaabbaa válasza babosmiki (#2020) üzenetére

Gaabbaa
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

gondolom a nagy kijelző tényleg odavághat! egyszer szívesen kézbe venném az omnia mellé! :DD

(#2023) babosmiki válasza Gaabbaa (#2022) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Sokkal nagyobb pedig a 3,7 is nagy! ;)

(#2024) Guinness válasza babosmiki (#2020) üzenetére

Guinness
(kvázi-tag)

Köszi, ezek meggyőzőek:) Valaki említette lejjebb, hogy a fényerő nem az igazi, mi a véleményed összehasonlítva? Mondjuk holnap reggel lehet szorítok én is időt, hogy meglessem gyorsboltban:)

(#2025) babosmiki válasza Guinness (#2024) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Az automata túl leveszi!
Én manuálisan 60%-on használom bőven elég!
A 100% már sok, van tartalék. ;)

(#2026) Guinness válasza babosmiki (#2025) üzenetére

Guinness
(kvázi-tag)

A dia 2-n jó volt az auto, de tény, hogy a manuálissal jobb a fogyasztás is. És itt főleg számít. Gyári ájgóval próbáltad már? navigáláskor késik-e valamit, vagy akad-e a képernyő?

(#2027) babosmiki válasza Guinness (#2026) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Simán működik az igo 8.
Semmi nem késik, gyönyörűen fut minden!
Nagyon gyorsan talál holdakat!

(#2028) Schumacher! válasza babosmiki (#2027) üzenetére

Schumacher!
(kvázi-tag)

OOOOOOMMMMMMNNNNNNNIIIIIIIAAAAAA II :R

passzoljuk maaa ezt a TEPSI telefont, én láttam és tapiztam ezt a telot egy kézben nem tudod megfogni max ha PÉK vagy és brutál tenyered van, :DDD a másik a képernyő szerintem messze van az Omniától, max nagyobb de minőségben egymás mellett sokkal jobb az OMnia II, ha meg valaki még annál is nagyobbat akar az vegyen egy hordozható TV-t és egy alap mobilt akkor mindene meg lesz és még olcsóbb is ;) :K

[ Szerkesztve ]

(#2029) joey20 válasza Schumacher! (#2028) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

egy kézben nem tudod megfogni max ha PÉK vagy és brutál tenyered van,
cáfolom

max nagyobb de minőségben egymás mellett sokkal jobb az OMnia II,
az környezettől függ. és a méret is kárpótol. nagyon komoly.

plusz ugye jobb vas.
plusz a TF3D (vagyis Sense) meg ezerszer jobb, mint ez a lassú widgetes samsung tákolmány

[ Szerkesztve ]

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#2030) anzo válasza joey20 (#2029) üzenetére

anzo
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem akartam bele kapcsolódni a vitába de:

A Sense felület egy dolog az csak idő kérdése és futni fog az O2-n is. Kijelző meg sem közelíti az AMOLED minőségét az, hogy kapacitív miért is jó? Mert nem tudsz használni ceruzát hozzá? Nem is akarsz mert a senséhez nem kell ez igaz de mi van az excel-el? Ott sztem elég nehéz újjal dolgozni. Multitouch a win nem támogatja tehát csak külső programok tudják kezelni és miért is jó? Amúgy is nehezen kezelhető a nagysága miatt egy kézzel kiváncsi lennék hogyan kezeled a multitoucht.
Nem szeretnék vitatkozni mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai mindenki próbálja eldönteni, hogy neki mi a fontos nem hiszem, hogy azzal előrébb visszük ezt a témát ha egymásnak esünk és kiabálunk.
Érvekkel és tényekkel azonban bármikor szívesen beszélgetek bármikor mivel az sem kizárt, hogy nekem is lesz egyszer egy HD2-m. Nagyon jó kis készülék biztosan és az omnia2 is az.
Arra kérek mindenkit, hogy a kultúrált vitatkozás keretein belül folytassuk ezt a diszkurzust.
Várom az észre vételeket. :K

(#2031) joey20 válasza anzo (#2030) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

természetesen mindegyiknek van előnye hátránya, nálam pl az omnia2 semmiben nem jobb ami nekem fontos lenne, én a RS kijelzőt is gyűlölöm, de ez mind egyéni dolog. az amoledtől is a falra mászok, semmit nem látok napfényben, hiába szebb este. de ezekről valóban ne nyissunk vitát. amiért írtam:
te nem ismered a kollégát. kb ez a 125. nick amit használ, a többit kitiltották, mert az omnia2 teszt topikban és itt is nem egyszer elvetette a sulykot, totálisan elfogult emberke. ennyi erővel rá is rászólhattál volna, mert ő pedig csak omnia2 előnyeit említi, muszáj a másik oldalról is tájékoztatni az idetévedőket.

amiket írtam, abba pedig nem igen lehet belekötni, mert az 1. pont hülyeség, próbáltam, nem is vagyok pék.
2. pontban még talán te vagy elfogult, mert erős túlzás, hogy meg sem közelíti az amoledet, mert este valóban szebb képet ad, de nappal meg a HTC a jobb. szóval kb döntetlen, főleg ha hozzá veszzük a nagyobb méretet

az erősebb vas is igaz
a tf3d is jobb. (attól, hogy majd lesz omniára még jobb)

ettől még vannak más szempontok, de ezekbe sem lehet belekötni. amit schumi írt, az viszont szimplán nem igaz

az XDAról meg ne beszéljünk.

[ Szerkesztve ]

(#2032) anzo válasza joey20 (#2031) üzenetére

anzo
(senior tag)
LOGOUT blog

Bocsáss meg nem neked szólt csak pont a te hozzászólásod volt az utolsó :B

Nem tudom nekem az amoled kijelző teljesen jól látható nappal is igaz nyáron még nem nagyon használtam. :N

Az sajnos tény, hogy a HTC-s PDA-knak sokkal nagyobb és jobb a supportjuk mint a samunak. Nyilván az elterjedségéből adódóan.

Már a másik oldalon is felmerült ez az igény, hogy egy pártatlan teszt kellene HD2 vs Omnia2 ott Lifeforce meg is igérte, hogy készít egyet és ő valóban pártatlan lenne mivel egyik készüléket sem használja a mindennapi életben.
Azért még meg említeném az Acer F1-et vagy a Toshibát mert mindegyik snapdragon procival van felvértezve és pl az Acer csúnyán ráver a HTC-re.

(#2033) joey20 válasza anzo (#2032) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tudom, olvaslak titeket, várom azt a tesztet én is.

de az igaz, hogy biztos van olyan ember akinek az igényeinek sokkal jobban megfelel az omnia2 ezt aláírom. csak pl az erős, amikor valaki nagynak kiállítja ki, pedig nekem pont kis kezem van, és még úgy is kényelmes, plusz nálatok is van "egykezes" teszt. :)

[ Szerkesztve ]

(#2034) anzo válasza joey20 (#2033) üzenetére

anzo
(senior tag)
LOGOUT blog

Én arra is reagáltam :D , hogy azért nem láttunk semmit a PDA használatából a windowsban vagy egy alkalmazásban és szeszo ujja is nyúlott rendesen amikor elakarta érni a start menüt ;)

Komolyan mennyire lehet alkalmazásokban kezelni egy kézzel? Mert nekem van hoyg az O2 -is határ eset de azt aláírom, hogy a méret a lényeg ha vizuális élményről beszélünk.

(#2035) joey20 válasza anzo (#2034) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A start menüt valóban bajos, de ugye van rá gomb, meg a 6.5.1ben (vagy 6.6) úgyis lekerül.

ahogy én próbálgattam, nem tűnt nehéznek a kezelés, olyan böszme nagy ikonok vannak pl a start menüben is, hogy a lenyíló bal felső ikont is könnyen el lehet érni. probléma csak a külső programokkal lehet, de ott a stylus hiánya miatt ahogy írtad is, muszáj "két kézzel" használni. ez baj. már 2x20 perc erejéig volt nálam, holnap ha minden igaz megint megnézem. lehet, hogy beruházok rá. :U

csak meg akarom várni, amíg lesz rá főzött 6.5.1, de lehet nem tudom kivárni.

(#2036) anzo válasza joey20 (#2035) üzenetére

anzo
(senior tag)
LOGOUT blog

A főzéssel egy a probléma, hoyg az eszközök adottak hozzá, hogy lehessen készíteni főzött romokat nem úgy mint az O2 -höz (bánatomra) csak az SPL-t kérdés mikorra sikerül valakinek feltörni mert hiába van kész rom ha nem tudod felerőszakolni a készülékre.
De ez is megfog oldódni biztos vagyok benne úgy mint az O2 konyha :)

Nem tudom bevallom először én is elcsábultam egy picit még jó, hogy nem volt a zsebembe annyi pénz, hogy megtudjam venni de most már nem bánom, ahogy jönnek sorban az infók sztem felesleges lenne az O2-t áron alul eladni és most még méreg drágán megvenni a HD2-t. Én várok még vele amíg letisztul egy kicsit a kép az biztos ha nem lenne omnia2-m akkor én is megvettem volna már. De így nem látok olyan nagy különbséget ami indokolná a tranzakciót.

(#2037) erdoke válasza anzo (#2032) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

"említeném az Acer F1-et vagy a Toshibát mert mindegyik snapdragon procival van felvértezve és pl az Acer csúnyán ráver a HTC-re"

Én még nem láttam normálisan kivitelezett tesztet, de hasznos linkeknek örülök. Legyen egy Task Manager screenshot, ahol látszik, hogy mindkettőn ugyanaz fut a tesztek közben. ;)

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#2038) erdoke válasza anzo (#2032) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Azok szemszögéből érdemes megközelíteni a dolgot, akiknek régebbi készülékük van, pl. Omnia, Diamond, stb. Ha Omnia 2-m lenne, én se váltottam volna.
Sokáig Omnia 2-t akartam venni, vártam a hazai megjelenésre/garanciára, aztán a Leóról adagolt infók elbizonytalanítottak, és később meggondoltam magam. Láthattad, mennyi infót nyomattam előbb az Omnia II, majd a HD2 előzetes témáiban.
Ami miatt én a HD2 mellett döntöttem:
1. Hardverb.zi vagyok, a Cortex-A8 alapú, 1 GHz-es Snapdragon birtoklási vágya legyőzte az AMOLED-ét, főleg ha a kijelzőket a mérettel is súlyozzuk.
2. Minél nagyobb kijelző, annál jobb. Amire telefonáláson kívül a legtöbbet használom (email, RSS/Atom hírek olvasása, netezés, navi), azok mind sokat profitálnak a nagyobb kijelzőből.
3. A gyári ROM-ban rendelkezésre álló szabad memória. Bár a WM max. 32 MB-ot enged egy processznek, a Samsung teleszórja marhaságokkal a rendszert, és a 40 MB szabad RAM egyszerűen nevetséges, az Omniám is 55-tel indul, pedig annak fele memóriája van.
4. Gyári kezelőfelület. Lassan, de biztosan egyre kevesebb időt szeretnék a felület babusgatásával tölteni, inkább használnám a készüléket, és nem vadászgatnám az egymással jól megférő 3rd party cuccokat.

(#2039) anzo válasza erdoke (#2038) üzenetére

anzo
(senior tag)
LOGOUT blog

A prociban igazad van, hogy megint bele esünk abba a hibába mint már annyiszor, hogy hajszoljuk a MHz-eket de te tudod a legjobban, hogy egy PDA sebessége nem csak a proci teljesítményétől függ. Azt aláírom, hogy egy új prociban biztosan rengeteg potenciál van még ezért közel sem tudjuk mit lehet még kihozni belőle.
A memóriát azt bizony irigylem tőletek :K
Mi a helyzet az alkalmazásokban a kapacitív kijelzővel pl.: excel?
A bőség zavarában vagyunk :K van most hirtelen 4 olyan készülék ami messze teljesíti egy user elvárásait nehéz döntenie annak aki most akar váltani és nem csak az ár alapján szeretne dönteni. :F

(#2040) joey20 válasza anzo (#2036) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

igen, pont kérdeztem erdoke-t, hogy szerinte mikorra várható, hogy meglesz a törés. azt reméli a "téli szünetre" már lesz :D

(#2041) babosmiki

babosmiki
(senior tag)

Kis vélemény egy felhasználótól:
Három hétig használtam az Omnia II -őt, harmadik napja használom a HD2-őt.
Eddig a párbaj állása: egyértelműen a HD2 vezet!
Gyorsaságban az OmniaII a HD2 közelében sincs.
Menü és média kezelés a HD-n fényévekkel folyékonyabb!
A nagyobb méretet már meg is szoktam, nem zavaró számomra.
Aki eddig látta nálam az omniát, azoknak megmutattam a HD-t kérdeztem őket
melyik maradjon (4-5 ember+1 nő :D), mindenki egyértelműen a HD- választaná!!!
Kamerája a HD-nak kicsit gyengébb, de PDA viszonylatban jó!
A HD kijelzőjét többet kell törölgetni!
A HD-n az igo8 sokkal gyorabb, a műhold fogás is!
Nekem a kijelző érzékenysége teljesen jó ( érzékenyebb az Omniánál )
és nekem püfölni sem kell! :ok:
Az Omnia műanyag háza gagyinak tűnik a HD-hoz képest.
A Hd-t hátul nem kell törölgetni! :)
Internet megosztáskor a HD gyorabban stabilabban kapcsolódik.
A HD-ból nekem hiányzik a my storage!
Végszó:
A HD2 egy exkluzív PDA az OmniaII egy tömegeknek készülő okostelefon.

(#2042) Guinness válasza erdoke (#2038) üzenetére

Guinness
(kvázi-tag)

Ezzel a kis elemzéssel megint a te táborod felé húztál:) De ugyanígy jártam reggel a gyorsboltban, ahol egymás után néztem meg őket, asszem valahogy ki fogom bírni a méretet és a belső tárhely gondokat is majd megoldom valahogy. De inkább a saját topikjában folytatom, nem akarok offolni...

(#2043) erdoke válasza joey20 (#2040) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Főzött ROM-ok már vannak, HardSPL-re vár a nép.

(#2044) rumos14

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

3 felvetésem lenne:

1. My Storage-ba hogyan szokás file-t másolni? az egy dolog hogy igen lassú, max 2mb/s, de egy nagyobb file másolása nem is sikerült, 300mb után leállt a másolás, az ActiveSync kapcsolat megszűnt.

2. ez az Opera Mobile nagyon nem tetszik. főleg miután kipróbáltam a Minit. nem tölti be az oldalak egészét, scrollozásnál nézhetem a kockás képet. a scrollozás is tök neurótikus, össze vissza, néha akad, néha túl gyors. fúj. nem lehetne az Opera Mini-t default böngészőnek beállítani? sokszor szoktam nagyobb cikkeket, írásokat htm(l)-ben lementeni, hogy útközben tudjam olvasni. az lenne ideális, ha ezek file kezelőből megnyitva az OPera Mini-ben ejelnnének meg.

3. a gps. hát nem vagyok hasra esve. elég lassan talál hódot, és tegnap totál behülyült. Váci út helyett szerinte végig a Dunában kocsikáztam. ha talál is fixet, sokáig gyenge-megfelelő erősségű csak a jel. na most látom, ki volt kapcsolva az Xtra a gps beállításoknál :B akkor erről mgé nem mondok végítéletet, de Xtra nélkül is lehetett volna jobb.

(#2045) babosmiki válasza rumos14 (#2044) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Még nincs táborom, hiszen mindkettő még meg van! ;)

(#2046) joey20 válasza erdoke (#2043) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tudom, én is azt írtam. :)

(#2047) Schumacher! válasza joey20 (#2031) üzenetére

Schumacher!
(kvázi-tag)

Már "bocsánat" Joey-kám azt se tudod ki vagyok nem tudom kivel kavarsz itt össze és kiről beszélsz egyrészt, másrészt már "ne haragudj" ha humorizálni merészeltem, nem tudtam hogy a pda-nál a kis buksi beszükült és azt se veszük észre ha vki poént akar mondani.. Természetesen hogy Omnia I és II fun vok azért vok ezen a fórumon, és kicsit csípős poénom nem véletlenül volt, mert ez nem htc fórum! vagy tévedek?
de előre is melőzöm a poénokat :((( :(

(#2048) joey20 válasza Schumacher! (#2047) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a keresett szó a fan bár a fun valóban jobban illik. :K

itt pedig nem kevés pénzről van szó, tehát igen fontos döntést kell meghoznia annak, aki e között a két készülék között akar dönteni. értelmes, és objektív válaszokkal, tapasztalatokkal kell őket segíteni (ahogy azt babosmiki tette). aztán lehet poénkodni. ez nem htc fórum valóban, ez mobilaréna fórum, és egy i8000 topikban nem azért gyűlnek össze az emberek, hogy istenítsék a készüléket.

és nem, nem keverlek senkivel.

(#2049) Schumacher! válasza joey20 (#2048) üzenetére

Schumacher!
(kvázi-tag)

de de keversz :K ráadásul a kis öcsémmel, neki egy Omnia I készüléke van, és olvas Ő is olvassa ezeket a fórumokat, és igen tudom mit csinált itt ott hasonló névvel.. :(((

[ Szerkesztve ]

(#2050) joey20 válasza Schumacher! (#2049) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

oké elhiszem hogy össze keverlek valakivel téged

azért van nála is Omnia II The Best. jam értem

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.