természetesen mindegyiknek van előnye hátránya, nálam pl az omnia2 semmiben nem jobb ami nekem fontos lenne, én a RS kijelzőt is gyűlölöm, de ez mind egyéni dolog. az amoledtől is a falra mászok, semmit nem látok napfényben, hiába szebb este. de ezekről valóban ne nyissunk vitát. amiért írtam:
te nem ismered a kollégát. kb ez a 125. nick amit használ, a többit kitiltották, mert az omnia2 teszt topikban és itt is nem egyszer elvetette a sulykot, totálisan elfogult emberke. ennyi erővel rá is rászólhattál volna, mert ő pedig csak omnia2 előnyeit említi, muszáj a másik oldalról is tájékoztatni az idetévedőket.
amiket írtam, abba pedig nem igen lehet belekötni, mert az 1. pont hülyeség, próbáltam, nem is vagyok pék.
2. pontban még talán te vagy elfogult, mert erős túlzás, hogy meg sem közelíti az amoledet, mert este valóban szebb képet ad, de nappal meg a HTC a jobb. szóval kb döntetlen, főleg ha hozzá veszzük a nagyobb méretet
az erősebb vas is igaz
a tf3d is jobb. (attól, hogy majd lesz omniára még jobb)
ettől még vannak más szempontok, de ezekbe sem lehet belekötni. amit schumi írt, az viszont szimplán nem igaz
az XDAról meg ne beszéljünk.
[ Szerkesztve ]
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog