Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1001) Csabee. válasza AS (#1000) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mér honnan vannak az Info-id? amúgy meg nem tart semmiből majd frissíteni..:)

Zwiebel: jó neked h már lassan kezedbe foghatod a kütyüt :)

Üdv: Csabee.

(#1002) kbencee

kbencee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Autóból, telefonból soha nem vennék a legelső hullámból, inkább várok arra, hogy az esetleges kezdeti gyártási problémákat kiküszöböljék, illetve normalizálódjon az ára. Egy csúcskészüléknél az első 3 hónapban nagyon-nagyot szoktak zuhanni az árak. És az új, javított ROM-okhoz is kell ennyi idő, hogy kijöjjenek.

(#1003) Zwiebel válasza kbencee (#1002) üzenetére

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Ennyiből igazad lehet, de ez most szerintem pont nem az a helyzet, mert ha kijön a 6.5 akkor úgy is frissítve lesz :DD Különben más lenne a helyzet de így... másik pedig az hogy whpgab-nak sincs vele semmi problémája szerencsére (legalábbis én nem azt vettem ki), márpedig nem hinném, hogy annál régebbi lenne :DD

Remélem legalábbis :DDD

Egy új fogalmat szeretnék alkotni: ProG(r)a(m)mer

(#1004) Zwiebel válasza babosmiki (#998) üzenetére

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Bocsi :O Nem tudom, hogy miért nem rendeltek többet :(((

[ Szerkesztve ]

(#1005) Csabee. válasza Zwiebel (#1003) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mikor kapod meg? majd levideózod?

(#1006) Zwiebel válasza Csabee. (#1005) üzenetére

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Természetesen! :) Tesztet is szeretnék majd publikálni róla itt a PH!-n :D
Holnapra ér ide úgy tájékoztattak :))

(#1007) Csabee. válasza Zwiebel (#1006) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az remek! mert ha holnap nem kapod meg akkor már csak jövőhéten lesz rá lehetőséged! egy 8mpixeles kamerát azér belenyomathattak volna.. :)

akksiját majd nézd meg h mennyire bírja! ennek is műanyag a kijelzője? vagy már üveg?

(#1008) Zwiebel válasza Csabee. (#1007) üzenetére

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Úgy tájékoztattak, hogy holnap érkezik, remélem, hogy így is lesz :DD Már nagyon várom!

Akksira mindenképpen odafigyelek, mert az első Omniámmal is az volt a legnagyobb gond , először. :K

(#1009) Medley

Medley
(újonc)

Szép napot mindenkinek!

Gratulálok minden i8000 tulajnak, remélem hamarosan én is közéjük tartozom majd. :R
Ma néztem meg a hozzászólásokat, valamint a videótesztet ;)
Eddig úgy véltem hogy az i8910-et fogom megvenni, de ez a készülék nagyon megváltoztatta az eddigi álláspontomat :Y :C
Amit szeretnék kérdezni a tulajoktól:

- A windows puritán felülete is megjeleníthető-e?
- Kompatibilitás kérdése a navi programokkal?
- anyagminőség megfelelő-e?

Remélem tudtok ezekben a kérdésekben segíteni.

Szép napot mindenkinek

(#1010) Zwiebel válasza Medley (#1009) üzenetére

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

1. kérdés: Igen :K Egyik videón rajta van, hogy hogyan :)
2. kérdés: iGO8.3 gond nélkül fut rajta :)
3. Azt sajnos nem tudom, mert még nem volt a kezemben :(

Remélem, hogy segítettem :DD Egyébként szerintem nem fogod megbánni a választást (remélem hogy én sem ) :B

[ Szerkesztve ]

(#1011) Medley

Medley
(újonc)

Köszönöm a válaszokat :R

Esetleg a magyar garanciárol hallani valamit? EU-s az van már (láttam), de nekem inkább hazai garanciával kellene. :K

Üdv.

(#1012) vitko

vitko
(őstag)
LOGOUT blog

Miben más most ez az EU-s gari meg magyar gari? Nem igazán értem, hiszen Mo is az EU-ban van.... :S Amúgy hogy-hogy csak 1 év gari van rá? nekem legalább 2 év kéne :S

Azért ez érdekes a leírásban: "A kamera 8,1 megapixelben, autofókusszal és dupla LED vakuval fotóz..."

Tényleg amúgy ezeken van magyar menü? nemmintha nekem még most az oprendszerem is angol, csak úgy kérdezem.

[ Szerkesztve ]

Nőben már csalódtam, Blizzardban soha! Link szuperjátékhoz: http://href.hu/x/e7d7 /*Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.*/ ____________________ Loading... ██████████████] 99%

(#1013) vitko

vitko
(őstag)
LOGOUT blog

Nah még egy helyen találtam i8000-et, itt.
Mondjuk én nem ismerem ezeket a bolti szervizgarikat... :S miért ilyen igénytelen garanciák ezek? miért nincs normális 2 éves garancia? :O :O :O

Nőben már csalódtam, Blizzardban soha! Link szuperjátékhoz: http://href.hu/x/e7d7 /*Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.*/ ____________________ Loading... ██████████████] 99%

(#1014) Medley

Medley
(újonc)

Az a szignifikáns különbség a Magyar és az EU-s garancia között, hogyha valami elromlik a készüléken - akkor a Magyar garanciás helyben lesz javítva (a hivatalos szervízben), ellenben az EU-s ott, ahonnan származik. Ergo: a javítás az EU-s országban lesz végrehajtva, ezzel nő a szervízidő. :((
Továbbá a magyar garancia legtöbbször magyar nyelvet is takar, legalábbis ez a gyakorlat eddig. :P

(#1015) vitko válasza Medley (#1014) üzenetére

vitko
(őstag)
LOGOUT blog

Értem, rendben, köszönöm. Mikkorra jön vajon 2 éves magyar garival? :O :O :O

És ez a gsm boltos "bolti gari" mit takar? ha tudják megjavítják ahol vettem, ha nem akkor meg csókolom, vagy mi?

(#1016) fairi válasza vitko (#1015) üzenetére

fairi
(senior tag)

türelem,ha AS-nek igaza van akkor még pár hónap!

(#1017) Medley

Medley
(újonc)

Az üzleti garancia lényegében egy egyszerűsített garancia, saját szervízükben végeznek javításokat. Hogy a szervízük elég hatékony-e, azt nem tudja senki... :(
2-éves garancia már egy ideje nincsen, csak a hazai produktumokra adnak (pl.Nokia).
Remélem hamarosan lesz magyar garanciás, mert akkor beszerzésre kerül egy ilyen eszköz :K

(#1018) verser233 válasza Medley (#1014) üzenetére

verser233
(senior tag)

Kedves Medley!

EU-t telókat nem küldik ki külföldre......a bolt saját szervizében javíttatja. A magyar nyelvről is helytelen dolgot állítasz. Speciel a Samsung legtöbb EU-ból származó telóiban automatikusan van magyar nyelv (hogy windows-os platformú samsungoknál lehet, hogy nincs)

A szolgáltatók adnak általában 2 év garit a telókra. De maga a Samsung 1 év gyártói garit vállal, csakúgy mint a gsm boltok többsége.

Látom már javítottad saját magad :R

[ Szerkesztve ]

http://www.takethatdaily.org ; http://www.likegyujto.hu

(#1019) Medley

Medley
(újonc)

A Windows mint op.rendszer language-pack nélkül soha nem lesz magyar :(

Viszont a EU-s garanciára visszatérve: volt egy Sharpom amit itthon nem tudtak megjavítani (magyarországon vásárolt EU-garanciás modell volt). Ment németországba szakszervízbe, aztán jöhetett vissza :W
A magyar nyelv most már egyre több termékben alap, de ha visszagondolsz ez nem mindig volt így (WM-nél meg végképpen nem)
A garanciákat pedig pont EU-s rendelet miatt változtatták meg. Igazad van abban, hogy a kizárolagos viszontértékesítők is 2 év garanciát adnak :R

(#1020) Zwiebel válasza Medley (#1019) üzenetére

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Az szerintem megint más, ha itthon nem tudják megszerelni és úgy küldik ki ;)
Nem hinném, hogy pl. egy szoftverfrissítésért kiküldenéik Singapúrba a telefont. (gondolok itt pl. a rom frissítésre is ) :U

(#1021) Csabee. válasza Medley (#1019) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

6.5-re majd lesz magyarítás, sztem a sunnysoft-tól megint :)

(#1022) Schumi26 válasza Medley (#1019) üzenetére

Schumi26
(újonc)

de megjavították legalább Németországban, és rendben megjött vagy ott sem tudtak semmit csinálni? Mennyi volt ez időben?

OMNIA II - The BEST

(#1023) whpgab válasza Csabee. (#990) üzenetére

whpgab
(újonc)

Nem hiszem. Egy cikket írtam. Aztán hogy hova teszik fel az más dolog. Szerintem jó. Kicsit még drága, de ahogy nézem megy le az ára. Sokkal jobb. A kamera talán kicsit jobban szűri a zajt, így nem annyira élesek a kinagyított képek.

Whpgab

(#1024) whpgab

whpgab
(újonc)

Üdv!

Elkészült a teszt, de szerintem még lesz rajta mit javítani, illetve még fogok is.
[link]

Whpgab

(#1025) Medley

Medley
(újonc)

Két hét alatt megjavították a gépet.
Természetesen szoftver update miatt nem kell sehova sem küldeni a telefont, mivel azt automatikusan vagy manuálisan el lehet végezni rajta. :D

Jó éjt mindeniknek

(#1026) Schumi26 válasza Medley (#1025) üzenetére

Schumi26
(újonc)

az a lényeg hogy megjavították, az hogy hol engem nem érdekel!!!
:C

OMNIA II - The BEST

(#1027) Zwiebel válasza Medley (#1025) üzenetére

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Nem főzött stb. romokra gondoltam ;]

Egyébként mikor visszaküldtem az Omniámat (3x) a szervízbe Vodához , akkor is sajnos két hét alatt jött meg. :O Ehhez képest a kiküldés is nagyon gyors, ha jól belegondolunk :K

(#1028) Zwiebel válasza whpgab (#1024) üzenetére

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Nem rossz, csak kicsit szerintem lehetne még részletesebb ;)

Jah és még annyit hozzátennék, hogy ez a mondatod nem így van :B Tudja mutatni a 24 órás időt csak valamilyen mélyen benne lehet a beállítás ;)
"Sajnos nem tudja 24 órás módban mutatni az időt."

És tényleg köszi a tesztet, tanulságos volt! :DD

(#1029) Csabee. válasza whpgab (#1024) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

klassz a teszt köszönjük! :)

(#1030) kbencee

kbencee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Lenne egy nagyon hülye kérdésem. Anno az 535-ben ha nem fülessel telefonáltam, akkor elvileg lezárta a képernyőt, de ha hozzáért a kijelzőhöz az arcom, akkor egy csomó programot (pl. naptár) elindított. Ezt ugye javították már wm-ben?

(#1031) Nezz válasza kbencee (#1030) üzenetére

Nezz
(kvázi-tag)

Távolság szenzor van benne, így ha odarakod a füledet a telefonhoz kikapcsol a képernyő. Nekem 5 év windows mobile-ozás alatt nem sikerült 1 progit sem elindítani a fülemmel. Bizonyára, mert pont úgy tartom, hogy az Asus P525-nél illetve a P750-nél is a járomcsontomra pont felfekszik a számsor. Érdekes...

[ Szerkesztve ]

TDU2 - Nezzer | ELTE IK MS WP7 Dev Team

(#1032) kbencee válasza Nezz (#1031) üzenetére

kbencee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszi. :R
Én sokat szívtam vele.

(#1033) vitko válasza Medley (#1019) üzenetére

vitko
(őstag)
LOGOUT blog

Aham, értem... illetve mégsem. Csak azért kérdezem, mert én hosszabb távra tervezek. mostani telómat is megjelenésekor megvettem, de már 5 éves és ismét hasonlóra tervezek, ezért szeretnék minél több időre garanciát! Engem különösebben nem zavar, ha külföldre küldik javíttatni, ha azzal az időszakkal, amivel ez jár, meghosszabbítják a garit (tesómnak hasonló módon meghosszabbították azt hiszem). Szóval szerintetek várjak, lesz hosszabb garis omnia 2 vagy ne várjak? Persze szolgáltatóknál nem akarok venni emiatt...

Zwiebel: Te megvetted már? :U

[ Szerkesztve ]

(#1034) Zwiebel válasza vitko (#1033) üzenetére

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Igen, ma megrendeltem! :C Ha minden igaz, holnap meg is érkezik. ( remélem :)) )

Ha kitapasztaltam a drágaszágot ( :DDD ), akkor valószínűleg felteszek egy vidit róla youtube-ra :)

[ Szerkesztve ]

(#1035) vitko válasza Zwiebel (#1034) üzenetére

vitko
(őstag)
LOGOUT blog

te miről is váltasz omnia 2-re?

(#1036) vitko

vitko
(őstag)
LOGOUT blog

Egyébként ehhez mit szóltok? Találtam vmit neten az 5-8 mp-s samukról, hogy fake lenne,vagy sem, illetve, hogy különbözik-e másban a 2 fajta omnia 2, arról többet egyelőre nem találtam: link

whpgab: Köszi a tesztet, nagyon bejön nekem, ha sikerül beszereznem a telót, sokat fog segíteni az elindulásban! :R

(#1037) Zwiebel válasza vitko (#1035) üzenetére

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

A másik drágaszágról : Samsung Omnia ;)

(#1038) babosmiki válasza whpgab (#1024) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Köszönjük a tesztet, nagyon részletes lett! :K
Azért még lenne két kérdésem:
A simet is ki lehet venni az aksi kivétele nélkül?
Hívás közben te is ezt látod?

Fel lehet venni a hívást?
Köszi!

"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "

(#1039) Zwiebel válasza vitko (#1036) üzenetére

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Ha jól tudom akkor az egyik még az Omnia II bejelentése előtti prototípus volt. Legalább is azok voltak még 8MP-esek.

(#1040) vitko válasza babosmiki (#1038) üzenetére

vitko
(őstag)
LOGOUT blog

Na ez remek kérdés, már régóta meg akartam kérdezni, csak mindig elfelejtettem, én is epedve várom a választ! :P

Amúgy ki honnan fogja megvenni a telót (már aki úgy döntött, hogy meg akarja)? Aki pesti, Pesten, aki meg nem, az felmegy Pestre? Nem tud vki Debrecenben vagy nyíregyházán gsm boltot, ahol van/várható?

(#1041) Balatonsound válasza whpgab (#1024) üzenetére

Balatonsound
(újonc)

Hát igen. Erőteljesen iPhone inspirált az egész.
Csak a szuper app store hiányzik..

(#1042) whpgab válasza babosmiki (#1038) üzenetére

whpgab
(újonc)

Nem, nekem ott a jegyzet füzet van. Egyébként abban is fel lehet venni a beszélgetést.

Whpgab

(#1043) whpgab válasza Balatonsound (#1041) üzenetére

whpgab
(újonc)

Van az is, samsung store:) Tényleg, csak még kicsit kevés program van benne.

Whpgab

(#1044) whpgab válasza whpgab (#1043) üzenetére

whpgab
(újonc)

De most valamiért nem megy... Pedig már töltöttem is le onnan progit.

Whpgab

(#1045) Csabee. válasza whpgab (#1044) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

és a samsung store honnan érhető el? sima webes felület? vagy hasonlóan programon keresztül mint az itunes-ben?

simet menet kzöbe kitudod venni?

(#1046) jjc válasza Csabee. (#1045) üzenetére

jjc
(kvázi-tag)

simet ki lehet venni akksikivetel nelkul.
elkepesztoen szep a kijelzoje.
minden program felment ra, 1edul az spb finance gyorsbeiro alkalmazasa hal meg hibauzenettel, de az nem veszes.
hihetetlenul gyors, a videolejatszas brilians.
a kepnezegeto viszont elegge szaggat.
tomoren: majdnem tokeletes keszulek.
(ezt is azon irtam)

[ Szerkesztve ]

sgs2 checkrom_v6, asus k70ic-ty125d , popcorn hour a-110

(#1047) Csabee. válasza jjc (#1046) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nah az tök jó! a képnézegető szaggat? azért az érdekes, mert már elég erős a hardvere ahhoz hogy ne szaggasson! próbáltad nem gyári képnézegetővel is?

memória kártyát is beletudod rakni akksi kivétel nélkül?

(#1048) vitko

vitko
(őstag)
LOGOUT blog

Csak engem izgat a garancia téma? :F

(#1049) joey20 válasza vitko (#1036) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az elején úgy volt, hogy 8megás kamera lesz benne, a topik címében is benne volt itt is. aztán módosítani kellett. azt a kamerát átrakták az omnia 3ba. ;]

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#1050) Csabee. válasza joey20 (#1049) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

omnia 3? na ne izélj már :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.