Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#6001) modflow

modflow
(senior tag)

Király! :(
Nav n Go -t hova kell másolnom?

Gigabyte GA-EP45-DS3R|Core 2 Duo E8500|Gigabyte GTX 260 |4 GB OCZ ReaperX HPC|CORSAIR PSU-620HX|Samsung 931 BF|Samsung LE37 A431T2 HDTV|Asus Xonar D1|W7 Pro

(#6002) CHIPman válasza modflow (#6001) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Itt a fórumban, amíg ezek az alapelvek érvényesek, sehova.

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#6003) bulho válasza modflow (#5997) üzenetére

bulho
(tag)

NM

Omnia II 2GB belső és 8GB kűlső + HTC desire HD

(#6004) DennisX

DennisX
(újonc)

Sziasztok!
Van nekem egy "kis" problémám. A bejövő üzenetek gyakorlatilag azonnal eltűnnek, az SMS widgetből megnyitva a bejövő-kimenő-stb... mappákat, nem találhatóak, láthatóak az üzik. Értesítés "buborék"-nál is már kipróbáltam olvasottként menteni, meg az összes létező módon. Egyedül az email-t megnyitva találom meg az üzeneteket. Küldéskor ugyan ez a káosz. Van-e esetleg erre vmilyen progi... Előre is köszönöm!

(#6005) modflow

modflow
(senior tag)

Van egy olyan menü, hogy GPS - Adatok.
Itt felül egy fekete üres kör van, , alatta sebesség, magasság, idő, pontosság. Oldalt ures fekete sávok jobboldalán pirps pötty, alattuk pedig 3 zöld pötty villog.

Gondolom mindez semmi jót nem jelent, mert nem lát semmilyen műholdat, ugye?
Vajon miért?

Gigabyte GA-EP45-DS3R|Core 2 Duo E8500|Gigabyte GTX 260 |4 GB OCZ ReaperX HPC|CORSAIR PSU-620HX|Samsung 931 BF|Samsung LE37 A431T2 HDTV|Asus Xonar D1|W7 Pro

(#6006) CHIPman válasza modflow (#6005) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Rakd fel a gpsfixet és várj, nekem se talál azonnal.

(#6007) nyikszi válasza modflow (#6005) üzenetére

nyikszi
(fanatikus tag)

Milyen beállításokat használsz és mi a rom verziód?

''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''

(#6008) bulho válasza modflow (#6005) üzenetére

bulho
(tag)

olvass kicsit vissza kB olyan 5000 - 5600 hsznél lesz majd válasz rá ott ugyan ilyen kérdések vannak feltéve és válaszolva is :D

(#6009) bulho válasza CHIPman (#6006) üzenetére

bulho
(tag)

nekem nincs gpsfix rajta és szépen bejőn a jel kb fél perc alatt ha olyan helyen vagyok hogy nincs árnyélkolva szoval nekem elég jol megy :D:D:

(#6010) modflow válasza CHIPman (#6006) üzenetére

modflow
(senior tag)

Hol találom meg a gpsfixet -et?

GPS-nél a beállításokban a portok szoftveres 4, hardveres 9, a baudot 9600. iGO-ban meg port 4, baud 4800.

Rom verziót hol látom?

(#6011) bulho válasza modflow (#6010) üzenetére

bulho
(tag)

itt is van :P

(#6012) nyikszi válasza modflow (#6010) üzenetére

nyikszi
(fanatikus tag)

"baud 4800."

9600 többszöröse legyen, nálam 57600.

Rom: beállítások -> rendszer -> verzió -> eszköz

PDA, telefon, CSC mindhármat írd ide.

Egyébként ez a JC1 rom a gps-t tekintve eddig a legjobb. Kb. 20 mp alatt talál jelet. És valamelyik nap kipróbáltam a szobában, nem raktam közvetlen az ablak alá, kb. 1 méterre ültem onnan, és igaz 5-6 perc kellett neki, de talált holdat :D Ma Bp-en mentem vagy 80 km-t és tökéletes volt, nem veszített holdat, mondjuk azt eddig se tette. Mindig hamar megtalálta a jelet, pedig, volt hogy kikapcsolva tettem meg 5 km-t és csak utána kapcsoltam be.

[ Szerkesztve ]

''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''

(#6013) modflow válasza bulho (#6011) üzenetére

modflow
(senior tag)

Köszi!
De ez nem jelent garivesztést?

(#6014) bulho válasza modflow (#6013) üzenetére

bulho
(tag)

szerintem nem de én nem használom :D:D:

(#6015) nyikszi válasza modflow (#6013) üzenetére

nyikszi
(fanatikus tag)

Nem, a program felrakása semmiképpen. A bolti PDA-knál a rom frissítés se okoz garancia vesztést.

(#6016) modflow válasza nyikszi (#6012) üzenetére

modflow
(senior tag)

PDA: I8000NXXIK5
Telefon: I8000XXIK3
CSC: I8000XEHIK5

Nincs a PDA-ban SIM kari és én is szobában vagyok értelem szerűen. :)

[ Szerkesztve ]

(#6017) nyikszi válasza modflow (#6013) üzenetére

nyikszi
(fanatikus tag)

Nem, a program felrakása semmiképpen. A bolti PDA-knál a rom frissítés se okoz garancia vesztést.

(#6018) nyikszi válasza modflow (#6013) üzenetére

nyikszi
(fanatikus tag)

(#6019) A_ScHuLcZ

A_ScHuLcZ
(őstag)

GPS egyébként nálam sem megy szintén IK5 rommal, talán ez is allergiás erre a romra? A dolog érdekessége, hogy babosmiki ezzel navigálta magát, amikor találkoztunk és megvettem tőle, én pedig nem piszkáltam bele a beállításokba, és most mégse megy, nem talál jelet, csak a legutóbbi helyszínt látja.A kártyát egyszer vettem ki belőle, majd mikor észrevettem hogy úgy nem indul, vissza is raktam, ennek lehet köze hozzá?

Tényleg, kártya eltávolítása hogy szabályos? Le kell választani előtte mint pc-n win alatt, vagy csak egyszerűen vegyem ki? Symbiannál volt leválasztás..

SGS ICS 4.0.4 Cuna 2.0 <> "A szex olyan, mint egy számítógépes játék. Szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, kevésbé szerencséseknek stratégiai, pecheseknek pedig szimulációs."

(#6020) kosturica válasza A_ScHuLcZ (#6019) üzenetére

kosturica
(őstag)

Ezzel a rommal nincs GPS probléma. Más lehet a gond.

HTC ONE X , Audio-Technica ATH-ES7

(#6021) A_ScHuLcZ válasza kosturica (#6020) üzenetére

A_ScHuLcZ
(őstag)

Mind1, nem izgat, mert romcsere lesz. Csak majd utána be kellene tudnom lőni, megkeresem azt a leírást.

SGS ICS 4.0.4 Cuna 2.0 <> "A szex olyan, mint egy számítógépes játék. Szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, kevésbé szerencséseknek stratégiai, pecheseknek pedig szimulációs."

(#6022) modflow válasza modflow (#6016) üzenetére

modflow
(senior tag)

Na, ezek régiek?

(#6023) CHIPman válasza modflow (#6022) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eléggé. Emlékszel, hogy ugyanezeket írtam msnen is? Elvileg ez magyar Secany, ami fenn van PFC-n, tehát frissíthetsz, ha visszarakod, akkor talán nem veszik észre.

(#6024) A_ScHuLcZ válasza A_ScHuLcZ (#6021) üzenetére

A_ScHuLcZ
(őstag)

Lehet csak én voltam türelmetlen, mert az xtra nem tud adatokat letölteni net nélkül, de kb 10 percet vártam vele és nekem az azért már soknak tűnt.

(#6025) CHIPman válasza A_ScHuLcZ (#6024) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az XTRA a netről letöltött műholdadatokat tárolja 6 napig.

(#6026) modflow válasza CHIPman (#6023) üzenetére

modflow
(senior tag)

Igen, pedig akkor még nem is írtam, hogy mi van nekem fent.

Mi az, hogy magyar Secany?
És hol találom meg a pda fan club oldalon? Mert én nem látom!

Az i900 topikban nekem azt mondták, hogy ez a rom frissítés csak tönkreteszi a készüléket, mert csak belassul tőle, meg egyebek. Szóval inkább árt, mint használ.
Szerintetek is így van?

(#6027) kosturica válasza CHIPman (#6025) üzenetére

kosturica
(őstag)

7 :DDD

(#6028) A_ScHuLcZ válasza modflow (#6026) üzenetére

A_ScHuLcZ
(őstag)

Már bocsi a kérdésemért, de te minek vettél PDA-t? :)

Picit olvasgass vissza, rengeteg kérdésedre kaptál volna választ már, én is 4000től felfele kezdtem olvasni, még mielőtt megvettem a készüléket, hasznos! ;)

(#6029) zack válasza modflow (#6026) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Osztom A_ScHuLcZ véleményét. :U
Kicsit próbálj meg önállóbb lenni, és ne akard az egész PDA és WinMo rendszert 1 nap alatt megismerni. Többeknél le lett ez már írva, nem te vagy az első aki már a ROM cserénél tart 1-2 nap után. Kicsit lassíts a tempón, és sokat olvasgass. Nem akarlak elkeseríteni, de az első pár hét erről fog szólni. A sok olvasgatásról, és amit majd olvasol, azt megpróbálod megvalósítani. Ne a Secany ROM kérdéssel foglalkozz, és ne a ROM csere izgasson, hanem a "Gyik", és "Faq" menüpont. Majd ha úgy érzed spíler lettél, utána majd esetleg jöhet a ROM csere.
Nem mondom, hogy ne kérdezd meg amit nagyon nem tudsz, de a kérdéseid 90%-ra te magad is megtaláltad volna a választ, mert vagy itt, vagy a PFC-n le vannak írva "szájbarágósan". Elhiszem hogy ez a kényelmesebb, hogy mindent megkérdezel, csak egyre több olyan kérdés lesz, amire nem fogsz választ kapni, egyrészt mert összetett, másrészt meg nem fogják a "szádba rágni".
Nem egyszerű a WinMo-t megismerni, főleg első PDA tulajnak, és sok idő kell amíg napi rutinná válik a kezelése.
Ezen a "szamárlétrán" mindenki átesett rajtad kívül. :U Van aki az Omnia2-vel mert az első PDA telefonjuk (pl. én), és van aki már előzőekben egy korábbi tipusnál.

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#6030) bulho válasza zack (#6029) üzenetére

bulho
(tag)

osztom zack véleményét én is olvasgatásból és saját hibáimból tanulgatom még mindig az O2 dolgait és persze ha elakadok kérdezek .
Van persze aki segít mert vannak olyanok is de minden le van írva kb 2500. hsz-től onnan tuti megtalálsz mindent .

(#6031) Napfénysüti válasza zack (#6029) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt a tanácsot akár az első hozzászólásba is be lehetne tenni. :)

Nekem is első PDA-m az O2 de még mielőtt megvettem már 1-2 hónappal előre átrágtam magam fórumokon hogy mit hogy kell. PFC Gyik, FAQ része meg rettentő hasznos egy kezdőnek csak venni kell a fáradtságot és alaposan átolvasni.
Szóval mint kezdő PDA-s is azt tudom mondani hogy ha keresgél az ember és szán rá időt akkor hamar bele lehet tanulni. Persze nem ROMfőző szinten. ;]
Persze ha valaki elakad valahol segítünk ahogy tudunk. :R

[ Szerkesztve ]

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#6032) modflow

modflow
(senior tag)

Rendben, értem! Jogos is!

(#6033) zack

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most kínáltak fel egy LG BL40-et 1 az 1-ben az Omnia2-ért. :DDD :DDD
A hónap vicce. :DDD Írtam is az ipsének, hogy az elgurult gyógyszereit keresse meg, és ha megtalálta, gyorsan kapkodja is be őket. De az is lehet hogy nem gurultak el, csak pusztán gyógyszerre ivott. :U ;]

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#6034) Napfénysüti válasza zack (#6033) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

LOL :)) :DD

Mit szívott? Jó anyag lehet én is kérek belőle. ;]

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#6035) zack válasza Napfénysüti (#6034) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:D :D Nem tudom, de kellőképpen bódult lehet.
Mondtam neki, kb. annyiba számítanám be mintha LG Arena lenne. Az egyik legnagyobb baklövése volt az LG-nek az Arena után kiadni a túlárazott BL40-et. Ráadásul az Arena új ára, ami többet tud nála 53k, míg a BL40 83k. Egész egyszerűen a használt piacon irtózatos bukással lehet csak eladni, vagy szintén egy olyan júzernek, aki a gyógyszereit keresgéli... :DDD

(#6036) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem gondoltam volna, hogy ekkora hangja van. :Y SRS WOW HD-t bekapcsolva még ráad egy kicsit, a SE a vókmenekkel elsírhatja magát. :DDD

(#6037) fairi válasza zack (#6033) üzenetére

fairi
(senior tag)

-kétszer küldve

[ Szerkesztve ]

(#6038) fairi válasza zack (#6033) üzenetére

fairi
(senior tag)

pedig árban közel 1:1-ben vannak..
igaz LG BL40 egy butafon, hülye képaránnyal...
használtpiaci árat nem igazán láttam erre a tipusra...

(#6039) GALARDO válasza zack (#6033) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

:DDD

[ Szerkesztve ]

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!

(#6040) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]
Warcraft 2. hatalmas. :DDD

(#6041) fairi

fairi
(senior tag)

[L:/dl/upc/2010-04/219476_screenshot_2004_20_20titlebarlist.png](IMG:/dl/upc/2010-04/219476_screenshot_2004_20_20titlebarlist.thumb.png)(/IMG)[/L]

pár kép az uj NXXJD1 romból..
skinezve,megfelelő témával,és egy kis újdonság a touchplayernél...
javították végre az a furcsaságot aminél az i8000 tesztnél panaszkodtak,már normálisan lehet hangosítani és halkítani..

(#6042) CHIPman válasza fairi (#6041) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az első képen miért olyan torz az Start ikon?

(#6043) fairi válasza CHIPman (#6042) üzenetére

fairi
(senior tag)

mert tükröződik..
ilyen az effektje...

(#6044) bulho válasza fairi (#6043) üzenetére

bulho
(tag)

bugyi nélkül a lány jobb lett volna :P

amúgy jól néz ki grat :P

(#6045) petymeg válasza CHIPman (#6040) üzenetére

petymeg
(senior tag)

én felraktam meg az age of empirest is. futott szépen de sajnos majd kigúvadt a szemem. ehhez pici a kijelző. viszont egy ps emu felrakásán gondolkodom. a ps játékok irtó jól mutatnak rajta -csak nagyo sok helyet foglalnak.

SONY XPERIA S - Stock ROM (Android 2.3.7)

(#6046) zack válasza petymeg (#6045) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez az emulátoros dolog engem is érdekelne... ;) Honnan töltötted le?
Mekkorák a játékok?
Nem kell nekem sok játék...elég 1 is egyszerre. Úgyse játszom annyit, főleg nem O2-ön.
De a WinMo-s játékok igényességben tényleg elég gyengére sikeredtek. A G szenzoros játékokból meg nincs nagy felhozatal.

(#6047) bulho

bulho
(tag)

JB3 mas ROM nagyon jo eddig nekem bejött .... lehet másnak nem de nekem nagyon tetszik ....most ismerkedem még vele de eddig minden jó ... jobb mint a T-mobilos ROM ...

(#6048) petymeg válasza zack (#6046) üzenetére

petymeg
(senior tag)

itt lehet letölteni meg infokat olvasni: [link]

meg itt: [link]

még igazából én se próbáltam, egyszer feltelepítettem az emulatort de a ps játékok több száz megások voltak, helyem akkor nem volt aztán leszedtem. de ki fogom próbálni.

(#6049) petymeg

petymeg
(senior tag)

itt egy video hogy néz ki egy emulált ps játék az omnián. [link]
elég jól.

(#6050) kosturica

kosturica
(őstag)

Hali! Most akadtam erre az eszméletlen aranyos gokart játékra: Krazy Kart Racing. Nem elírás!! :DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.