Üdv és köszi! 
Bagesz

Üdv és köszi! 
Bagesz

Üdv!
Tudna-e valaki segíteni abban, hogy a Omnia2.m a bluetooth fülhallgatóját nem kezeli rendesen, csak én hallom a másik fél hangját, viszont Ő engem meg nem. Egyszerűen nem tudok zöld ágra vergődni ezzel a problémával. Nem tudom használni a fülest. Kérek mindenkit, hogy ha tud rá valami megoldást, akár ötletként is, mindenre kapok. Nagyon kellene a "füles"! Köszönöm a segítséget előre is! CopA
Ésszel, kézzel és rengeteg szigetelőszalaggal...

Próbálj meg egy Rom frisssítést szerintem az a ludas,én is nemrég frissítettem,sokat javult a gép!

ROM frissítés előtt ti mivel szoktátok kimenteni az adatokat?
Mert nekem minden kellene róla: névjegyzék, SMS, naptár, memó, minden ami csak létezik.
És én komplett mentést még nem találtam se KIES-ben, se Windows Mobile-eszközközpontban.
Gigabyte GA-EP45-DS3R|Core 2 Duo E8500|Gigabyte GTX 260 |4 GB OCZ ReaperX HPC|CORSAIR PSU-620HX|Samsung 931 BF|Samsung LE37 A431T2 HDTV|Asus Xonar D1|W7 Pro
PIM Backup, igaz ez csak névjegyekre sms-ekre meg még pár dologra terjed ki. Én a legtöbb dolgot eleve a microSD-n tárolom.
[ Szerkesztve ]
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

hi all, egy olyan kérdésem lenne h van ez a "SSBubbleLevel V2.5" nevezetű kis program, én csakis a zseblámpa funkcio miatt tenném fel de telepités után ha használni szeretném annyit ir h hiba, részletekre kattintva villan egyet és ennyi..! vkinek vmi ötlet erre?
más program is jöhet akár ami zseblámpa ként müködik..
thx, üdv!

Szia. O2FLASH Keress rá, remek kis zseblámpa. 
HTC HD2 MIUI-STABLE V5.1 (By Langthang)

köszi ki probáltam és ezzel is ez a helyzet, söt a O2compass nevezetüt is probáltam és az sem megy, kezdek aggodni h vmi akkor a eszközzel lessz 
minden más müködik ill települ...

.NET Framework 3.5 fel van telepítve?
There is a thin line between what is good and what is evil.

elképzelésem sincs 
az is kell az ilyesfajta progikhoz??
nem vok még túl mélyen a winmo-ban...

Igen, elég sok progihoz kell
.
Feltenni úgy tudod, hogy telepíted a gépedre, majd activesync módban rádugod a gépre a telót úgy, hogy telepítve legyen a gépedre a windows mobil eszközközpont (Windows Mobile Device Center) és felismerje a telót. Ezután miután elindítod mégegyszer a .net framework telepítőt, válaszd a modify fület és a "+"-jelet lenyitva a Deploymentet is telepítsd. A next után, miután rámentél a befejezésre, a telefonodon megjelenik a telepítő.
[ Szerkesztve ]
There is a thin line between what is good and what is evil.

Helló ! Ez csak Win7 esetén igaz, A Windows Mobile Device Center csak WM7-nél kell ! XP alatt ez sokkal egyszerűbb, csak az Aktív Sincron kell, feltelepíted a gépre a Frameworkot, majd AS módban USB-n rákötöd a PC-re az O2-t, automatikusan települ a készülékre.
Tapasztalat szerint, valami miatt, az O2 jobban szereti az XP-s telepítéseket, kevesebb a probléma vele, mint a WIN7-nél ! 
[ Szerkesztve ]

köszi, iparkodtam ügyeskedni meg önálosodni le is töltöttem amit a pc-re kell telepiteni, de addig keresgétlem h találtam .cab kiterjesztésüt is amit feltelepitettem a eszközre és müködnek is azok a progik amik eddig nem.. ez igy akkor nem tökéletes megoldás? inkább csináljam a már leirtak alapján???
még egy kérdés, gondolom nem csak én vettem észre h egy szobán belül egy másik telóról megcsörgetem az o2-öt akkor kb 2. de inkább 3. kicsöngésnél kezd el csörögni, és persze mikor leraktam már a hívó telefont még mindig csörög tovább az o2 vagy 2-3másodpercig.. ennek igy kell müködnie???
thx..!

Ja, nálam is ilyen, elég zavaró.
Engem is érdekelne, hogy ez normális e.
Gigabyte GA-EP45-DS3R|Core 2 Duo E8500|Gigabyte GTX 260 |4 GB OCZ ReaperX HPC|CORSAIR PSU-620HX|Samsung 931 BF|Samsung LE37 A431T2 HDTV|Asus Xonar D1|W7 Pro

Szia ! Szerintem,legalább is józan paraszti ésszel végiggondolva, nagyon logikus a magyarázat ! Mivel a még egymás mellett lévő telók sem közvetlenül egymással csevegnek ! Vedd hozzá még azt is , hogy a jelet a hozzá legközelebb lévő átjátszótorony veszi, ez egy időintervallum, majd a torony ugyanezt a jelet visszalövi a másik telóra, ez megint egy másik időintervallum ! A két időt ha összeadod, már is megvan a magyarázat a késlekedésre ! 

igen igen, teljesen logikus amit irsz, lehet rosszul magyaráztam, amiröl hivom az o2öt már a 3. bugásnál jár mire az o2 jelezni kezdi h hivás érkezik...
természetesen ha forditva inditom a hivást, tehát az o2öröl hivom a nokiámat az kicsöng az elsö bugásnál már..
erre probáltam gondolni 
lényegében mindegy is csak kiváncsi voltam h mindenkiél ilyen e ez, de szvsz igen...
üdv!! 
[ Szerkesztve ]

V.ki belefutott már abba a problémába, h. a telefonon megdöglenek a vezetéknélküli kapcsolatok amint usb-n összeköti a géppel?
A dolog úgy néz ki, h. indítok egy végtelen ping-et a telefonon ( akár 3G-n, akár wifi-n ) amikor nincs USB-n a gépre kötve, akkor jön a válasz a ping kérésekre.
Mihelyst rádugom az USB-t, akkor a ping kérések timeout-tal térnek vissza, és utána amint lehúzom az USB-t akkor meg ismét rendesen jönnek a válaszok a ping-re.
Tehát mindezt egy körben, a telefonon közben nem állítok át semmit (hozzá se érek a kijelzőhöz), csak figyelem rajta a ping futását, illetve rádugom-lehúzom az USB kábelt.
PC
- Oprendszer ::: Win7
- Windows Mobile-eszközpont ::: 6.1.6955
WinMo
- ROM ::: I8000XXJF1
- Settings / USB connection / Enable advanced network functionality ::: ON
Ez az egész azért gáz, mert napközben az irodában össze van kötve a PC-vel ( töltöm és MyMobiler-rel használom a telefont ), de pl. az időjárásadatokat, tőzsdeadatokat nem frissíti a netről ( mivel a vezetéknélküli internetkapcsolatok döglöttek az USB-kapcsolat miatt )... a leveleket se szedi le a telefon, stb.
[ Szerkesztve ]
... in blues we trust...

Próbáld meg alaphelyzetbe állítani a kapcsolatokat a Samsungos Hálózati beállítások menüben, ha nem javul nézd át a WM-es beállításokban, hogy nincs-e valami elkavarodás a Tárcsázási szabályoknál (elvileg nem volna szabad használni őket)
Az AS v. WMDC esetén pedig néz meg, hogy be van-e állítva, hogy a PDA használhatja-e a PC internetét.

Ti hol szoktatok venni "brando ultra clear" fóliát?
Kellene nekem egy.
GSM Világ, Székesfehérvár, Távírda utca. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

Köszönöm, ezek egyelőre nem hoztak eredményt.
Kezdek arra gyanakodni, h. a főzött ROM sz@r. Úgyh. a készítőnél kopogtattam, de eleddig nem nyilatkozott.
... in blues we trust...

Tudnátok segiteni az i8000 függetlenitésében , próbáltam ugy ahogy az i900 at kell de nem ment, gondolom itt nem de priviben azért tudnátok . köszönöm előre is. 

ez érdekel enegem is 

Omnia II 2GB belső és 8GB kűlső + HTC desire HD

hali leszeretném cserélni a Windows -os indito feluletet ki tud nekem adni hozzá jo cuccot?

Sziasztok!
Ha valaki új telefon/PDA vásárlásán töri a fejét, az szerintem felejtse el a Partnero GSM-t !
Tavaly március 18.-án vettem az O2-t náluk. Múlt hónap 23-án elvittem, hogy a kijelző alatt nagyon poros és a panel nem érzékel a bal oldalon. Ma, vagyis 4 hét ! után telefonáltak, hogy nem tudják a készüléket garanciában megcsinálni, mert párásodik meg ilyesmi és mellékeltek papírokat a szervizben hozzá. Az O2-m sosem párásodott, ezt a szervizben találták ki. Azt viszont vállalták, hogy garancián kívül 18.000 ft-ért megcsinálják ! Ezek teljesen hülyének néznek. Nem tudom, hogy ez a saját a szervíze-e a Partneronak, vagy csak szerződéses, de egy szélhámos szemét banda !!!
Tehát NO PARTNERO !!!
http://kmdholding.com/hu8ki0q

vidd el a samu sajátjátba és ott probáld meg elinzétni nekem is poros volt és kijelző csere lettbelőle gariban ....

Az a baj, hogy én sajnos bolti garival vettem a Partnero-nál, de ezután csak gyári garanciával veszek hasonló cuccot !
Vissza lett küldve a szervizbe, mert nem lehetett bekapcsolás után bekalibrálni, (lehet, hogy majd csak kijelző csere után lehet), hogy úgy adják vissza, ahogy oda adtuk, mert akkor még működött. De pénzt nem adunk a javításért.
Ha visszaadták akkor megy a samu szervizbe.
Pont az ilyenek elkerülése végett vettem anno drágábban ugyan csak 2Gb-os de gyári garis O2-t. És mit ne mondjak nem bántam meg mert kellett kijelzőt cserélni az enyémben. Így persze a helyi Samu szervizben szó nélkül 1 hét alatt megvolt a művelet.
Sajnos neked peched volt de ne hagyd magad. Fogyasztóvédelmet nem emlegetted nekik? Bizonyítság be a szervizben hogy tényleg párásodik... 
Amúgy dettó ez a probléma jött elő: nem lehetett kalibrálni meg félreérzékelt. És ez bizony kijelző panel csere lesz. 
[ Szerkesztve ]

Hello!
Érdeklődnék, hogy ha leveszem a rendszer hangot akkor nincs sms hang se, ezt ki lehet vhogy küszöbölni?

Ne vedd le a rendszerhangot! 
Okostelefon buta embereknek!

Az asszony intézi, mert ő inkább Pesten tartózkodik inkább, én Szecsőn és neki elég nagy szája van. Ő megmondta a boltosnak, hogy a fogyasztóvédelemhez fordul, ha tovább szórakoznak. Talán ezért mondta a srác, hogy az ő költségén visszaküldi a szervizbe. Állítólag csináltak egy képet arról, hogy párás az O2-m, (nálam sosem párásodott, annál sokkal jobban vigyáztam rá) de egy ismerős mondta, hogy milyen anyaggal fújják be amikor tisztítják és attól is bepárásodhat !
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy fogják megoldani hogy be lehessen kapcsolni, mert már nekem is csinálta ROM frissítés után, hogy min. 25-30-szor kellett kalibrálni, mire elindult!
Az meg lett beszélve a szervizbe, hogy nem adunk pénzt a javításért.

csak akkor bizonyos műveleteknél (wifi bekapcsolás) a pittyegés idegesít és máshogy nem tom ki venni.... (nem a sima kattintási zaj)

Hi
Kérdés: IGO 8 nem találja a gps eszközt a telefonon, vmi triviális hibát vétek szerintem, de nem tudom beállítani.
sry a lámaságért, vki segítsen
DFI UT P35 T2R, E8400@3825 E0, GEIL CL5 2x2GB, Gigabyte GTX260, WD Caviar Black 500GB, A4tech X7 750F, Samsung 2232BW, Logitech g35 7.1 füles

Szia!
A PFC- ezt írták:
A fórumok alapján az látszik, hogy az OMNIA II GPS
kezelése a megadott gyári beállításokkal nem az igazi, ezért megfontolásra ajánlom a MODACO-n elhangzott változtatást. Hardver port: COM9, de a bitráta 9600 baud + a szoftver portnak a COM4 -et kell minden programban használni, melynek a sebessége legalább ennyi vagy a többszöröse legyen. Nekem ez minden programnál jelentősen megrövidítette a fix megtalálásának idejét és a megtartását is.
PFC-n regisztráció után mindent megtalálsz.

THX, siker
DFI UT P35 T2R, E8400@3825 E0, GEIL CL5 2x2GB, Gigabyte GTX260, WD Caviar Black 500GB, A4tech X7 750F, Samsung 2232BW, Logitech g35 7.1 füles

Szia!
Én is próbáltam korábban a Port cserét, nálam nem igazán változott semmi.
1-3 perc volt az élesedés.
Feltettem a legfrissebb gyári JJ1-es romot, azóta 5-15 sec alatt van GPS jel
Mire beírnám a címet már élesedik a rendszer.

Senki nem használ a PDA-ján androidot? Elvileg pár hete elkészült a teljes értékű 2.2 rá, kíváncsi lennék rá, hogy mennyire használható rajta. HTC HD2-mön a végén már csak droid volt fenn annyira jó volt vele. Pedig eredetileg winmo fan vagyok és egyben droid gyűlölő is. Amióta HD2-t így használtam inkább megfordult a dolog (legalábbis a HD2 használata alatt így volt) ![;]](/dl/s/v1.gif)
AMIT NE: szakmai kérdést priviben; hirdetésemben egyértelműen megfogalmazott feltételre "azért csak bepróbálkozok, hátha" szándékkal rákérdezni; nem úriemberhez méltóan viselkedni; stb...

Üdvw
pdafanclub -on találsz rengeteg olyan embert aki használja.
Én akkor teszem fel csak ha tényleg kiforott minden, és minden megfelelően működik is.
Én meg vagyok elégedve a mostani JJ1 rommal.

nem készült el a 2.2. Hol olvastad, hogy készen van? A 2.1 viszont beta 2 állapotban van ami már használható!

Igen még csak várják nagyon a 2.2-t!!

hali mindenkinek egy progit keresek lehet nincs is hozzá egy nokia telon halottam mikor csőrőg a telo mondja hogy ki hiv valami ilyen progi van -e egyáltalán O2 hőz

Szisztok!
Két telefon között gondolkodok. Szerintetek melyik éri meg jobban, N97 mini vagy Omnia 2?
Előre is kösz a segítséget!

Omnia 2 

: ez nem kérdés 

Omnia 2 teljesen személyreszabható. 2.1 android 85% készen van, most portolják a 2.2 Froyo droidot május elejére készen lesznek vele! Winmobil teljesen átszabható stb igo 8 fut tökéletesen. Szerencsétlen nokia n97 semmit nem tud!
[ Szerkesztve ]

Hello!
Tudnátok segíteni, hogyan lehet összehozni, hogy szinkronizáljon az ActiveSync Bluetooth-on keresztül? Az Omnián a beállításokban COM portnál csak a COM2, COM6 portot ajánlja fel. A PC-re telepített Bluetooth programban, és ActiveSync-ben nem tudok ilyen COM portot beállítani. A fájlátvitel működik Bluetooth-on keresztül

sziasztok
probálkoztam én az Androidal fel tenni ugy csináltam mindent ahogy kell de mégsem megy fel rá.... el inditom és el is indul szépen fekete háttéren feher szővegek , számok de eljut a 3 szamu részhez ott kicsit gondolkozik majd megy tovább és mikor a 7 es hez jut el akkor ott leagy a készulék ... semire sem reagál ...aksdi ki és ujra inditom ...mit ronthatok el??? aki tud nekem segiteni az ha kérhetem levélbe irja meg nekem mivel kuldfőldőn melozom és mire haza jővők akkora fogom tudni elolvasni
válaszokat előre is kőszőnőm

Sziasztok!
Activesync-en keresztül nem tudok szinkronizálni az Outlokkal, mert amikor csatlakozik az AS-hez Vendégként ismeri fel a telefont.
Google-n keresztül simán szinkronizálja a névjegyeket, mail-eket, címtárat, de szeretném az Outlookkal is összehozni.

Közben megoldotott. A PC-n lévő AS-ből probáltam BT keresztül szinkrozinálni, most hogy PDA-ról indítottam a szikrinizációt már müködik.
[ Szerkesztve ]

szeva itt nézz szét,ha nem jön be az oldal regizni kell
[link]
Nokia E52 sw- 081.003 /-A-data 8Gb CL6

ROM cserénél ezeket raktam fel:
- JJ1-es Eboot
- JG5 CSC a Magyar nyelv miatt
- PDA JJ1 Rapid
- Phone JJ1
Ha például kiakarom cserélni a JJ1 Rapid-ot szöggyárira, akkor az összeset be kell tallóznom az Octans Downloaderbe, vagy csinálhatom magában a Rapid-szöggyári cserét?