-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
Carline #8640 üzenetére
Akkor biztosan valami más gond is van. Én most úgy oldottam meg, hogy felvettem a vulkán küldetést, ezután elmentem a hullákhoz, felrobbantottam az ajtót, de nem mentem be, vissza a prometheushoz, monolith hazavág, csapattal vissza a mosodába, el az óvodába, rádió szétcsap, doki kiszabadít, automatikusan dokival vissza, kovalszkit megkeresni, video a mozgó rádió jelről, és utána lehet jelenteni a vulkán sikeréről.
Úgy látszik, hogy azon a részen valami komoly galiba lehet a moddal, szóval ahogy már 100szor elmondtuk, tessék minden sarkon rendes(nem F5) mentést csinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Új játékmenet előzetest kapott a Neo Berlin 2087
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 10
- Fujifilm X
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest