-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SetCHOO.
aktív tag
Sajnos nem mond semmit ez a hibaleírás.
Viszont úgy néz ki, hogy az New artefacts mod 3.0 beta nem jól működik.
Nincs semmiféle új relikvia és még az alap jókat is elkurja pl. aranyhal +5 kg, Bubble egyfolytában éhséget csinál.
Megnézem, hogy kitudom-e szendi úgy hogy a játékmentést nem sérti.Viszont az Atmosfear 3 nagyszerűen fut az SGM 2.2-vel! Elég magas részletesség mellet tartja a min 25 fps-t. Most értem Zatonba és eddig 2x fagyott a játék. Az okát nem tudom, mert a log fájlba nem rakott bejegyzést. De úgy gondolom, hogy ez jónak mondható.
Ha erősebb géped van mint nekem ajánlatos kipróbálni.
Alap SGM 2.2 + utolsó javítás.
Atmosfear 3
Adaptation Atmosfear 3 for SGM 22
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Crypto Trade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest