- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tuning kezdőknek
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #4641 üzenetére
A fegyverek inkább csak másképp néznek ki,újakkal annyira nem találkoztam. Plusz küldetés egy vagonnal.Most épp egy üveg Baileys után rohangálok kardánnak...
Az exe verzió néha kilép, hogy valami file hiányzik.Én ezeket a repackból szoktam pótolni. Úgyhogy szerintem szedd le azt is.
EXE SGM 2.0:
Repack
Én peccset nem tettem fel,megy nélküle.Persze lehet, hogy épp a felmerülő hibákat javítaná...
Az 1.7 magyarítása jó hozzá, csak 2-3 mondat tér el,asszem a legelején.
magyarosítás a la PeL Annyit kell vele heggeszteni, hogy a gamedata/conig/text mappából a localization.ltx-et ki kell vágni, és egy mappával feljebb felülírva beilleszteni.NNNNa,asszem semmit nem felejtettem el.Ha valami nem tiszta, kérdezz,sokan használtuk a 2.0-t!
Good hunting Staker!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest