-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musicking
aktív tag
válasz
Dhampir #27599 üzenetére
Stalker gameplay video a 7670M-el.
8xxM leírás és benchmark
ehhez viszonyítva a Bioshock Infinite with 7670M gameplay
A http://www.videocardbenchmark.net-en viszont az nv felé hajlik a dolog kérdés mennyire gyártófüggetlen a teszt.
Stalker esetében semmit nem lehet készpénznek venni, kell alá a hardver és helyenként a 64bit karcsú lehet mivel nem ddr5-ös ramok társulnak mellé. Ettől függetlenül keresgélj régebbi bechmarkokat hátha szerepel a két 'vga' egy teszten belül közel azonos hardverkörnyezetben. -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Korábban Intel HD Graphics 4000 egész szépen futtatta a Stalker játékokat 1366x768 felbontáson.
Szerintetek a következő mobil VGA-kat összevetve egy AMD Radeon 7670M 1366x768 felbontáson és egy Nvidia 840M (csak 64-bites) 1600x900 felbontáson, e két kártya teljesítménye között mekkora lenne a differencia az eltérő kijelzőfelbontást figyelembe véve?
-
hubai1979
őstag
válasz
shield #27591 üzenetére
Durván 5-órát játszotam vele hibátlan volt,nem spavoli anyira a jó fegyvereket, néha el lehet egyet- ketőtt kapni persze.
Szépen simán fut,a magyarosítás, találkoztam egy két fegyverel aminek egyáltalán nem lehet el olvasni,egy két pisztoty meg gépkarabéjról van szó.de nézegetem azokat a fegyvereket nem találtam sehol,valahogy el van dugva, megőlsz egy két zombit és náluk találod meg a kérdéses fegyvereket.Szerintem ezzel a javítással meg átírogatással tökéletesen megy ,a másik verzióval eldobtam egy speciális gránátot lefagyott, vettem egy két komoly fegyvert kiléptem már nem töltötte vissza, ez megy szépen.
-
-
SaGa59
őstag
válasz
Cheesus #27588 üzenetére
Szerintem kevered a steam-mel. Ott lehet a CD kulccsal regisztrálni a steam-es játékot.
A GOG esetében erre semmi szükség, ugyanis azok a játékok, amiket ők forgalmaznak, gyárilag kikapcsolt védelemmel kerülnek forgalomba. Azaz nincsenek "kulcsok", az accountodnál mint egy könyvespolcon ott sorakoznak a megvett játékok, bármikor, akárhányszor letöltheted őket, aztán a helyi telepítővel kell elrakni, internet kapcsolat nem is kell hozzá, ahogy a játékhoz sem. Egy kis "háklija" van, egy GOG Games mappába telepítgeti őket szép sorban alapértelmezetten.
Illetve a letöltésük is egy GOG Download-s mappába megy, de a telepítéskor már nem kell aban legyen az install csomag. -
Cheesus
senior tag
válasz
SaGa59 #27587 üzenetére
Kiegészíteném azzal, hogy akinek dobozosan vannak meg a STALKER-ek, azok is tehetnek egy próbát azzal, hogy a cd kulcsot beírják a GOG rendszerébe,és több mint valószínű hogy el is fogja fogadni
Szerk:
Tegnap este felkrült Steam-re a kivált STALKER fejlesztők eddig külön kliensben játszható játéka, a Survarium. F2P játék, és eddig elég vegyesek az értékelések, de ha este hazaérek én tuti teszek vele egy próbátEnnek lényegében semmi köze az általunk ismert STALKER-hez, csak a helyszín illetve a hangulat a megegyező, amúgy pedig egy multis lövölde.
-
SaGa59
őstag
Csak szólok (főleg hubai1979 olvtársnak), a hét végén a gog.com-on 20,67 Euro a teljes S.T.A.L.K.E.R. trilógia, 32 egyéb orosz eredetű PC játék mellett.
A ShoC 9,19, a CS 2,29, a CoP 9,19, egyenként is megvehetők.
A GOG verzió előnye, hogy nem kell hozzá sem steam, sem a dvd, hogy játszhass és mindig a legfrissebbre patchelt (ez mondjuk némely ShoC modnál gond, de van mód a vissza butításra).Jár még melléjük egy-egy soundtrack (FLAC), kézikönyv, letölthető hátterek, koncept rajzok és egyéb képek.
Ha már vettél náluk valamit, néha ingyen hozzád vágnak ezt-azt. Pl megvettem a Witcher Enhanced edition-t 4 euróért és mellé adták a Witcher 2-t enhanced edition-t.
-
Riot Gin
aktív tag
Egyet értek. A Slayer mod egy kaki, nekem nem tetszik. (Elkezdtem egyszer, de végig nem fogom szerintem vinni.)
A Winter Of Death : ULTIMATUM is tényleg egy kaki. Bár be kell valljam, tetszettek benne a fegyverek, a GALIL a kedvencem belőle, de iszonyat rövid volt. Meg még valamit erről a szörnyedvényről: Értem én hogy tél van, fagy, meg hideg, de annyira silány a kidolgozása hogy az csak na. Pl.: hiába van hó, egyetlen egy helyen sincsen rendesen befedve semmi sem, MÉG KÁLYHA SINCS, EGY KÉMÉNY VAGY VALAMI. Értem én, hogy a stalkerek meg az oroszok kemény fickók, és bírják a kemény telet: DE FŰTÉSSEL, TŰZZEL, 3 RÉTEG RÉNSZARVAS BUNDÁBAN. ESETLEG. Másik meg az a hangeffekt hogy hó vihar van, akkor a hóvihar hangeffektje valami iszonyat gány.
Még a nyenyecek is tüzet raknak hogy meg ne fagyjanak. De ez még hagyján. Alig van benne mellék küldetés.
Ez a mod egy kuka. A Slayer moddal együtt.Szerintem mind a kettőt a kukákból turkálták össze. Annyira ajánlom, mind a jelenlegi kormányvezetést.
-
Sensut
őstag
válasz
Alienhun79 #27580 üzenetére
Slayer mod = kuka. Akkorákat kressel, hogy még a mentést se tölti már vissza. Nem értem ezeket az angol sztalkereket, minden szemetet lefordítanak, s a jó modokat kihagyják
.
-
Alienhun79
tag
-
SaGa59
őstag
válasz
hubai1979 #27574 üzenetére
Optimalizálja a játék sebességét, a játékosok kérésére készült.
Ezt le kell tölteni, berakni a helyére.
Át kell írni a gamedata\configs\mod_parameters\mod_params.ltx-ben az alábbi sorokat:
respawn_bases_permition = true
create_anomaly_permition = true
create_mines_permition = true
erre:
respawn_bases_permition = false
create_anomaly_permition = false
create_mines_permition = falseCsinálj töredezettségmentesítést
Tisztítás:
Új játék indítása vagy egy korábbi betöltése után után a főmenüben nyomj F5-öt
A megjelenő ablakban nyomj rá az Оптимизация gombbra.
Ez kiszedi az SGM anomáliákat, az SGM aknkat és a szörnyek testrészeit.
Mentsd ki az állást.
Lépj ki a játékból, indítsd újra és töltsd vissza a mentett állást.Egy tanács:
Ha játék közben túlzottan felszaporodtak a szörnyek, vagy a halottak, csináld meg a Tisztítástól az egész folyamatot.
Majdnem olyan simán fog futni a játék, mint az alap, csak kevesebb lesz az anomália. és a csapdák (aknák). -
hubai1979
őstag
-
SaGa59
őstag
-
Sensut
őstag
válasz
Antonius1978 #27562 üzenetére
-
Sensut
őstag
válasz
shield #27568 üzenetére
Köszi, ki is próbálom, ha hazaérek. Az idegesít ezzel kapcsolatban, hogy már van egy cuccos, távcsöves, gránátvetős AK-74 -em, ami mellesleg fejlesztve is van, de nem tudom használni, mert nincs bele lőszer. A jó fegyver mellett holmi pisztollyokkal tökölök a banditák ellen
.
-
shield
Topikgazda
válasz
Sensut #27567 üzenetére
Arra van megoldás, hogy legyen lőszer a hulláknál, a náluk levő fegyverekhez.
xFreex csinálta a AMK 2.0 Devolution-hoz. 3 fájl van benne, amit össze kellene hasonlítanod a te fájljaiddal és azokat hozzá igazítani.
Az oldalamon megtalálod a Letöltések-nél, COP - AMK 2.0 Devolution, Lőszer a hulláknál -
Sensut
őstag
válasz
Alienhun79 #27556 üzenetére
Itt a kérdés az, hogy mit csináltál te előtte és mit csináltam én előtte, mert általában az előzmények befolyásolják a feladatok sikerét. Én követtem a megbeszélteket, jött a másik banda és elterelte az őrök figyelmét miközben Poker lelőtte az őrt és szépen kiosont, megkerülve a tábort. Csakhogy a hídnál levők is az ellenségei voltak és rátámadtak
. Később Poker ott rohangált nekem a fák közt és egy késsel hadonászott a sztalkerek ellen, mint valami holdkóros
.
Amúgy nem rossz ez a mod, viszont semmi újat nem hozott idáig. Most már át kell jutnom Agroponba valami rakétákat kell szabotálnom, épp a Szemétdombnál tartok. Ha újnak lehet nevezni valamit, akkor az a túszmentés, ami elég idegesítő, mert az illetőt mindig vissza kell kísérni a táborába. Sajnos nem mindig követi a legrövidebb utat és jól belevezet egy-egy mutánsfészekbe. Na, de ezek a vadkanok itt szinte halhatatlanok, mert legalább 20 sörétpatront eresztettem a fejébe mire kinyúlt. Ez kicsit túlzás, és már látszik, hogy ennek a modnak az erőssége a lőszerhiány lesz. Sido olyan drágán adja az AK lőszert, hogy vehetnék belőle 4 vadi új fegyvert! A hulláknál meg természetesen nincs nagyobb kaliber, csak pisztolygolyók. Hiába lőnek rád AK-val, még a fegyverük is üres. A mellékfeladatokba még nem botlottam, de mindenki kér valamit cserébe ha szívességért mész hozza. Tévedés ne essék, van itt lövöldözés bőven. Én a CS nívójához hasonlítanám az eddig látottakból, és azok után, hogy átlépve a Szemétdombra ugyanaz a banditatámadás fogadott, mint a CS alapjátékban. Talán még a banditák neve is ugyanaz -
xFreex
aktív tag
válasz
Antonius1978 #27564 üzenetére
Elsőre?
No way man!
De bármi megtörténhet.
-
borovi
aktív tag
válasz
Antonius1978 #27562 üzenetére
Mindketten nagyon ügyesek vagytok! Őszinte tiszteletem!
Nyertél egy gamer laptopot!
-
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #27560 üzenetére
Ahhoz kepest, hogy en nem vagyok anyaorszagi, es az Erzsebet hidon sem jartam (csak a Lanchidon), en is eleg ugyes vagyok nem ?!
, amugy nem csak Sunit illeti elismeres, mert en is lattam a kep cimet, es a nyomaban megtalaltam magat az oldalt is, sot, megcsodaltam Budavar visszavetele cimu 3d-s fenykepet vagy hogy nevezzem, sot, a magyar Metro 2033 tervezetebe is beleolvastam, ugyhogy ha Suni hangszorot nyert, akkor nekem legalabb egy i7-es processzor jarna jutalomkent
Mar csak Ekho-t kell felbiztassuk - habar a dolgokat 2014 juliusaban csinalta, hogy ugorjon neki, es csinaljon egy rakas magyar palyat a Sztalkerhez, mit szoltok ?
UI : kar, hogy ezt a kepet nem 2013-ban csinalta, es nem akkor talaltad meg, mert akkor ez lenne a Turul mod kezdokepernyoje, habar a lebzselo sztalker rossz helyen ucsorog, belelogna a menus kepbe.
-
rétisün
veterán
válasz
Antonius1978 #27558 üzenetére
hátul a dombon látszik a Szabadságszobor (innen, ahol ülök legalábbis úgy néz ki
) szóval sztem igen, Budapest.
másfelől a kép címe (494233_bpwasteland_by_ekho_2.jpg) is erre utal -
sklopp
őstag
No stalkerek! A Halál ellen sikeresen megoldva, bár beragadt a Fürge pisztolya meló meg még 2-3 egyéb munka. A végére hirtelen felgyorsultak az események, végül nem rossz játék összességében, csak a keresgélésekben nem ártana kicsit több iránymutatás, baromi frusztráló, mikor csak rója a köröket a stalker eredmény nélkül. Hagyom kicsit ülepedni az élményeket, aztán nekilátok kicsit erősebb fokozaton.
-
Sensut
őstag
válasz
Musicking #27553 üzenetére
Én nem dobtam be semmit, miközben dumáltunk átkerült hozza a fegyver. Aztán második nekifutásra összejött, csak épp új játékot kellett kezdenem. Elég értelmetlen feladat volt ez, mert a hídnál a sztalkereket úgyis nekem kellett elintéznem miután majdnem kinyírták Pokert, na meg útközben is vagy 3-at, úgyhogy nagy hűhó semmiért
. De legalább megkaptam cserébe a csomag rejteklyét.
-
Sensut
őstag
válasz
Alienhun79 #27544 üzenetére
Jó lenne ez, ha működne, de naná, hogy nem működik ez a Slayer. Én is elakadtam ott. Egy Poker nevű banditát kellene kiszabadítani a sztalkerektől, de nem tűzharccal, hanem alkudozással. Belopsz neki a cellába egy stukkert és várnod kell rá a leszakadt vasúti híd alatt, mivel te nem akarsz sztalkerek ellen harcolni. Csakhogy Poker kiharcolja magárt a dutyiból, lelő pár sztalkert, aztán egy sörétessel nyugodtan visszasétál a többi sztalker között a cellába, és magára zárja a lakatot
. Szóval, szerintem várni kell még erre a modra, ha egyáltalán még dolgoznak rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 2080 , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest