Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Válasz erre a kérdésre:
A riser kábel árnyékolása legtöbb esetben az anya rész alatti részen válik el a visszahajlítás miatt. Én ezt barkácsáruházakban kapható (bármilyen típusú) műanyag ragasztóval oldottam meg. Körbe kentem a felvált részt és visszanyomkodtam. Itt jegyzem meg, hogy az egyszerű noname riser kábeleket is tökéletessé lehet varázsolni alufólia, valamint műanyag alapú szálerősített szigetelő szalagokkal. A kábelt szépen alufóliával körbetekertem, majd az előbb említett szigetelő szalaggal lefedtem. Azóta ez a kábel is 16x pci-e 3.0-val működik a core P5 gépemben.
A hűtés tekintetében az elképzeléseddel teljesen egyetértek, a konfigodban lévő hardverekhez elég is lesz a quad radi, aminek a hely elő van készítve.
Jelenleg én most a 2 db 980Ti matrix kártyák egyedi vízhűtéses megoldásán dolgozom, hogy az eredeti burkolata megmaradjon. Sajnos csak a Bitspower gyárt hozzá fullcover blokkot, annak a költségét pedig a szállítással együtt nem igazán akarom bevállalni. Így most régi meglévő gpu blokkot fogok módosítani a matrixokra. Ha összejön, itt úgyis beszámolok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest