Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• jones965

Modder

Válasz erre a kérdésre:
    A riser kábel árnyékolása legtöbb esetben az anya rész alatti részen válik el a visszahajlítás miatt. Én ezt barkácsáruházakban kapható (bármilyen típusú) műanyag ragasztóval oldottam meg. Körbe kentem a felvált részt és visszanyomkodtam. Itt jegyzem meg, hogy az egyszerű noname riser kábeleket is tökéletessé lehet varázsolni alufólia, valamint műanyag alapú szálerősített szigetelő szalagokkal. A kábelt szépen alufóliával körbetekertem, majd az előbb említett szigetelő szalaggal lefedtem. Azóta ez a kábel is 16x pci-e 3.0-val működik a core P5 gépemben.
    A hűtés tekintetében az elképzeléseddel teljesen egyetértek, a konfigodban lévő hardverekhez elég is lesz a quad radi, aminek a hely elő van készítve.
    Jelenleg én most a 2 db 980Ti matrix kártyák egyedi vízhűtéses megoldásán dolgozom, hogy az eredeti burkolata megmaradjon. Sajnos csak a Bitspower gyárt hozzá fullcover blokkot, annak a költségét pedig a szállítással együtt nem igazán akarom bevállalni. Így most régi meglévő gpu blokkot fogok módosítani a matrixokra. Ha összejön, itt úgyis beszámolok róla. :)

Új hozzászólás Aktív témák