- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
AstraCDX #2366 üzenetére
A késleltetés 8/8ms fel és letöltési irányban is, és ugye ez csak a DSLAM-ig tartó szakaszra igaz, a gerincen még ugyanennyi simán rájöhet vidéki előfizető esetén.
Bár az adatokat modem újraindítás után kaptam meg, azért az látszik, hogy egyetlen nem javítható hiba sem volt, tehát ennél lazább beállításokkal is jól működhetne a vonal, például 4/4-el. Ráadásul a spektrum is szép.
Mondjuk erről az egészről az a véleményem, hogy 30-40ms-ig senki észre sem veheti a különbséget ha nincs csomagvesztés és a jitter normális, márpedig DSL-en lényegében nincs jitter, és a statkókból csomagvesztés sem látható. Szerintem nincs az a játékos aki 40ms alatt meg tudja különböztetni a vonal késleltetését, csak sokan szeretnek ezzel takarózni, így leplezve el gyenge képességeiket
Én ebben az esetben inkább azt mondanám, hogy maradjon ennyi a delay és az INP, viszont akkor menjenek le 6dB-s marginig így ki lehetne hozni belőle plusz 2-3mega letöltést.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest