Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
nagyon mókás mikor minden mechanikus billzet topikban megjelennek a hittérítők akik szerint nem éri meg, felesleges, haszontalan, és a 200 forintos billzet is elég/jobb blablabla... nem unjátok még? biztos vagyok benne hogy nektek is van olyan eszközötök a házban amire más azt mondaná hogy ezt meg minek vetted? pénzkidobás! nem éri meg! szeretnétek hogy ez történjen? nem hiszem... jó érzés lenne ha valaki odamenne és elkezdne kioktatni ezekről a dolgokról? (mert hát szabad a vélemény nyilvánítás)
persze mindenkinek le lehet írni a saját véleményét, csak szerintem keressetek rá a többi ilyen topicra is, 98373987982749874247242947897942x le lett írva amit fentebb leírtatok.
személy szerint a tököm ki van hogy akármelyik ilyen topicba benézek csak ezt látom, és semmi egyéb más érdekes információt, csak a fikát meg az okoskodást. ebből áll az egész fórum. mert magyarország 10 millió szakértő hazája ahol megmondják hogy a mechanikus billzet szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Politika
- BestBuy ruhás topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Gitáros topic
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest