Hirdetés
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tete123
csendes tag
Sziasztok!
Újoncként teszem fel a kérdést hozzáértőknek.Lehet-e LG GS290 -es telefonon a képernyőn állítani, hogy híváskor a hívó nevét hosszabban és fehér háttérrel fekete betükkel jelenítse meg.Válaszotokat előre is köszönöm. -
tete123
csendes tag
Sziasztok!
Opera mini telepítése közben a következőt írja ki:"Érvénytelen manifest vagy a tartalom fájl sérült".Valaki írja le legyen szíves hogy tudom telepíteni. -
xSide
őstag
Az általam linkeltek működnek, néha a vodás nem csatlakozik telepítéskor...
Az opera mini 6 jad és jar fájlt a készülékre kell küldeni egy mappába bt-n keresztül vagy kábelen és a jad-ot indítani!
Nálam működikViszont a linkbe véletlen 2 jad-ot tettem, elnézést
Itt a jar hozzá:
OperaMini 6.1 JARItt pedig a jad:
OperaMini 6.1 JAD[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Mintha telefonálni szeretnél, tehát ahová a felhívandó számot pötyögöd
A végén a kettőskereszt beütésekor már a szervíz menü fog megjelenni..."Nos, szembesültem a szöveg hiányos problémával!
Mivel már több telefonom is megbuheráltam bátran kerestem a lehetőséget a master reset kód megtalálására
Sikerrel jártam!
Pár hsz-el feljebb is írva lett a 1809#*kód# kombináció, ide behelyettesítettem egy külföldi fórumon leírtak alapján a készülékem tipusát 1809#*290# és láss csodát előbukkant a szervíz menü
Itt csináltam egy 'Factory Reset'-et és kis idő múlva telefon újraindult immár teljes szövegkörnyezettelui.: nekem nem sw frissítés miatt tűnt el, hanem miután valahogyan eltűnt az időjárás widget egy sima gyári visszaállítást kezdtem csak épp lemerült az akksim közben...
MEGJEGYZÉS:
A szervizmenüben sok teszt és állítási lehetőség van, mindenki csínján bánjon vele!
Felelősséget az esetleges készülék meghibásodások miatt nem vállalok, kízárólag a 'Factory Reset' opció megtalálása volt a célom...."[ Szerkesztve ]
-
viraga
tag
Hosszabb távú (~1 év) tapasztalatok a telefonnal:
A hátlap gigaf*s: sosem piszkáltam, nem szoktam SIM-et cserélni, mégis kb. magától leesik. Nem csak hogy a zsebemben marad, hanem akár asztalon arréb tolva a telefont máris lejött a hátlap. Megoldás: óvatosan, NAGYON KEVÉS!!! szilikonnal odaragasztottam. Hónapok óta így üzemel, azóta nem jött le a szemét. Az akksit és SIM-et nem cserélgetem soha, ezért tudtam ezt megtenni. Szükség esetén fel lehet tépni, de nem lenne könnyű, érzem. .
A piros gomb már most kontakthibás, izomból kell nyomni hogy reagáljon, pedig erre is vigyázok, sosem erőltetem a cuccaimat. Különösen zavaró ez ki- és bekapcsolásnál, ahol alapból értelmetlenül sokáig kell nyomni. Sokszor nyomom vagy 5 mp-ig, aztán semmi, ekkor jövök rá, hogy még erősebben kell rálépni. Hívás megszakításnál szintén "előnyös", korábban írtam, hogy hiába a fizikai gomb, ha ennyire tetű lassan reagál, hát ez most még fokozottabb. Sokszor egy hívás megszakítása kb. 10-15 mp (mire eltűnik a kijelzőről a hívásinfó és visszatér az alapképernyőre). Nonszensz. Hívás közben nagyon lassú, ha pl számokat kell beütni, vagy vmit fel akar jegyezni az ember, nagy türelem kell hozzá.
Több ismerősöm van ilyen mobillal megáldva, 3-nál már tönkrement az érintőpanel, cserélni kellett. (Az érintés pontjától kb 2-2 centivel jobbra-lefelé érzékelte az érintést, teljesen használhatatlan így a mobil.) Cserék óta (pár hónap) egyelőre mind működik. Már "előre várom" hogy az enyém mikor jut ide.Szoftver: "érdekes" az is. 8 gigás kártya van benne, ez önmagában sztem nem lassítja, az alap dolgokat kártya nélkül is ugyanígy tette. Természetesen galéria, és hasonló dolgok lelassulnak ha sok a fájl (de nem azért mert a kártya nagy.). Ha olyan minimális optimalizációra, ésszerűsítésre vennék a fáradságot, hogy pl fényképeknél bélyegképet ne töltsön be egy bizonyos fájlméret fölött, máris sokkal gyorsabb lehetne. (Ha pl fényképezőgépből vagy szgépről származó nagyfelbontású kép van a fájllistában, az annyira megfogja, hogy akár 1 percig sem reagál semmire, a piros gombra sem.) Az office és pdf fájlokat megjelenítő cucc borzalom, egy nagyon-nagyon alap excel fájllal (amiben kb 10 kitöltött sor van, és 3 oszlop, semmi formázás), már küzd, nem bír rendesen nagyítani, stb. Progresszív jpg képeket sem szereti...
Mp3 lejátszó és rádió egész jó, mp3 hallgatásra viszont csak úgy bírom használni, ha kitallózom a fájlt az adott mappából. Így le lehet játszani egy mappa tartalmát. Ez a szűrés előadóra, albumra, stb. rettentő baromság, főleg egy ilyen gyenge hardverrel megáldott telefonon. (Minek ezt is erőltetni???) Így persze a tallózással megy az idő, mert a kedvencek közé természetesen csak a "Saját mappa" parancsikont nem lehet felvenni.
Fő probléma: ismeretlen okból a fülhallgató csatlakoztatása vagy kihúzása esetén előfordul, hogy felhívja az utoljára hívott számot... Eddig kb 5x-6x volt ilyen, nagyon örültem neki. Egyik alkalommal már kb 5 perce szólt a rádió (term. képernyőzár rajta), mikor elkezdett tárcsázni. Annyira meglepődtem, hogy azt hittem engem hívnak. Korábban mindig a csatlakoztatás pillanatában azonnal hívott.
Videolejátszó elfogadható, a megfelelő formátumra konvertált fájlokat lejátssza.
A szoft. verzió V10a, miután kézhez kaptam próbáltam frissíteni a csodálatos LG programmal, de azt írta ki a legfrissebbet használom. Azóta nem néztem rá, a programot inkább töröltem a fenébe.Kb. ennyi. Rövidesen le szeretném cserélni, mert számomra elviselhetetlen, hogy az alap dolgok is katasztrofálisak, pl a névjegyzék nehezen használható, híváskezelés, fájlkezelés rossz. Soha senkinek nem fogok ilyen gagyi érintős mobilt ajánlani, és egyben teljes ellenszenvemet fejezném ki az LG és az összes többi gyártóval szemben, amiért szándékosan olyan termékeket készítenek, ami max fél éven belül a lecserélésre készteti, kényszeríti a felhasználót, az által hogy szándékosan el van rontva. Szomorú.
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
nekem az érintőképernyő bal oldala halt be,ha oda érintek akkor beljebb érzékeli,így pl. a híváslista megnyitását "kérve" az sms menü vagy a telefonkönyv jön be,sms-t sem tudok vele írni mert egy a szélső betüsor helyett az eggyel beljebb lévőket érzékeli,a gyorshívást és a telefonkönyvben való keresést sem.minden beállítás gyárira sem müködik mert ha igent nyomok nemet érzékel.. megy a szervízbe,pedig már kezdtem megkedvelni..
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
-
xSide
őstag
Értem és tolerálom a készülék érzékenységét, amint látom gyári gari sajnos már nem volt rá viszont egy telefonos sufnyi tuning "boltban" általában szoktak garit vállalni az ilyen beszerelésekre és max 3000-ből megúszható...
Én szerencsés voltam, egy rossz zsebben való tároláskor benyomtam a kijelzőm (sérülés nem volt látható) gariban javították és semmilyen itt a témában felhozott hiba nem mutatkozik...
A lassúságra megoldásként egy másik hsz-re reagálva, memkarira ne ömlesztve kerüljenek a fájlok, hogy a készülék válogassa szét mi hova tartozik, hanem mi rendszerezzük.
Nálam így volt a mappaszerkezet (sd-n):
- Alkalmazások (innen telepítettem a java progikat és játékokat)
- Képek (Háttér, Saját képek, Telefonkönyv, Egyéb képek)
- Csengőhangok (SMS külön mappában)
- Music
- VideoA készülék Saját mappa részébe pedig bemásoltam az állandó fájlokat, amik pl hozzá voltak rendelve a névjegyekhez (csengőhang, kép) valamint a háttérképeket, mert egy ki-bekapcsnál (akksi, memkari ki-be) néha elfelejtette és a gyári jött vissza
-
Kriza
őstag
Asszonypajtásnak vettem ilyen telefont majdnem egy éve. Nemrég vissza kellett vinnem ,mert látta ugyan az SD kártyát, de azt mondta, hogy sérült és formázni kell. A formázás persze nem segített. Szervizben azt mondták, hogy a gyári kártyával működik. Én persze a gyárival nem próbáltam, csak a saját 8GB-s Class6 Kingmax kártyámmal, és azzal sem volt jó. Van valakinek hasonló tapasztalata?
A problémás kártya 4GB Class6 Kingmax.Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Kriza
őstag
A kérdéses kártyát átraktam az én P500-amba, ott formáztam és működött. Szóval nem a kártya a rossz.
Szervizes azt javasolta, hogy használjunk másik kártyát. Csak hát akkor ezt miért vettük Meg aztán nincs a leírásában sem, hogy ez ne lenne jó...Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Kriza
őstag
A szervizes előtt próbáltam le a készülékben a 4GB-s kártyát, amit érzékelt, de használni nem tudott (formázás után sem látta, hanem ismét formázni akarta). Átraktam a P500-amba, ott MŰKÖDÖTT! Erre az volt a válasz, hogy nem kompatibilis. Azt nem tudta megmondani az illető, hogy akkor amikor a kártya véve lett miért működött, most meg nem. Persze kompatibilitásra vonatkozó infó sehol nincs...
Már nem először csalódok az LG telefonokban (ahogy az aláírásomban is olvasható "LG GT540 = ipari hulladék sz@r!". Többé nem veszek LG terméket.
[ Szerkesztve ]
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
polgi7
csendes tag
LG GS290 telefonommal az a probléma hogy a profilt nem tudom álítani egyfolytába néma üzemmódba van szerintem szoftvert kéne frissíteni de viszont a lg life's good nem engedi hogy frissítsem mert az irja hogy le kell törölnöm azt a verziót ami rakta van és nem értek hozá létszivess segítsetek már
nnn
-
polgi7
csendes tag
és ez hogyan kell megcsinálni a master resetet??
nnn
-
xSide
őstag
-
domi7777
csendes tag
Ha valaki véletlen frissítené az lg gs290-et és nem tudja visszacsinálni,mert ugyanis nem lesz rajta szöveg akk azt kell beírni a tárcsázóba hogy 1809#*290# utánna rámész hogy:
,,Factory Mode" és utánna meg arra mész rá hogy ,,Facktory Reset" és vársz 2percet és megint lesz szöveg. -
gabor1984
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Nem tudja valaki hogyan kell ezen a telón beállítani az internetet részletesen?
Nem az enyém volt a teló és valaki nagyon elállítgadta.
Egyébként Vodafone függő.
Válaszotokat előre is köszönöm.Üdv:Gábor
-
xSide
őstag
válasz gabor1984 #225 üzenetére
A gyári netbeállitásokat nem lehet törölni belőle csak kiválasztani (ha feltöltős vagy a vitamax-os lehetőségeket kell választani)...
Böngésző/Beállítások/Profilok/Vodafone Internet Vitamax/Aktiválás
OperaMini-hez:
Kapcsolatok/Java beállítások/Profilok/Vf Internet Vitamax/AktiválásÚj beállitások hozzáadása:
Beállitások/Kapcsolatok/
Hozzáférési pontok/- Új hozzáférési pont
Kapcsolat cime: net
Hitelesités: nincs
Apn: vitamax.internet.vodafone.netInternet profilok/
- Új profil
Cím: net
Proxy használata: off
Hozzáférési pont: net (amit fent hozzáadtunk) -
petivagyok
tag
Úgy másfél éve húzza nálam a telefon, lassan megérik a cserére. Tapasztalatok: eleinte minden okénak tünt vele, aztán jött elő néhány idegesítőbb dolog. Pl a zsebemben valahogy mindig hívást indít magától a telefon, (okostelefon?) vagy smst akar küldeni valakinek. Úgy gondoltam hogy ez a dolog meg fog szünni ha veszek hozzá tokot, dehát azóta is csinálja a kis drága. A menü nincs lelassulva de 1-2 menüpontra ha rámegyek (pl zenelejátszó) kifagy tőle a telefon, olyankor muszáj újraindítani. Szoftvert én nem tudtam frissíteni rajta, vmi hibát írt ki már nem emléxem pontosan hogy mit, aztán nem is erőltettem. Az érintőképernyővel nekem nincs gondom, még mindig bírja, csak kicsit viharvert már szegény. (fóliát kellett volna rá vennem) Még egy dolog ami szerintem negatívum: én a felvett videókat nagyon nehezen találtam meg a telefonban, videófájlokat pedig nem is tudtam lejátszani, gondolom csak a 3gp-t támogatja (vagy még azt se?).
Eleinte nagyon tetszett a telefon meg úgy gondoltam jól választottam, de mégegyszer nem veszek LG telefont az biztos.[ Szerkesztve ]
STEAM: https://bit.ly/2Ds4727
-
LujzaLotti
csendes tag
Sziasztok!!A segítségeteket kérném!!Lg gs290-es telóm merülésnél állandóan töltést mutat!! Tesóm akkumulátort is cserélt benne de neki is ezt mutatta mikor merült.szerintetek szoftverhibás??Ha valaki tud segítsen.előre megköszönöm
-
Lpeter47
csendes tag
Nekem is van egy ilyen Telenor függő telóm. Nemrég frissítettem a V10a szoftvert a Pc suite-tal, fel is ment a V10c , de azóta nem kapcsolódik fel a netre, hiába kérem le a szolgáltatótól a helyes beállításokat semmi. Viszont az internet profilok között van két profil ami nem törölhető egyáltalán... valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
plupi
csendes tag
Jó kis telefon ez a Cookie is, de én úgy hiszem, hogy aki telefont akar venni, az vagy hagyományos butát, vagy okosat, így sajna a jövőben nem lesz nagy háttere. De régebben én is ilyenre vágytam
I like Waffles, and S Galaxy's.
-
Jonye
csendes tag
Sziasztok!
Van egy LG290 em (de minek??) Van rá lehetőség hogy eltüntessem róla a Telenoros szoftvert és egy gyárit rakjak rá, úgy érteve hogy usb kábelen keresztül?Le is van egy út, meg fel is van egy út!
-
Amur
addikt
hívás közben melyik gommbal tudom kihangosítani?
A mikrofon ikonnal csak némít,a többi meg hívástartás,meg szövegbevítel.
Kihangosítani nem lehet?Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
JJ988
csendes tag
üdv!
olyan problémám lenne, hogy nem működik a bekapcsoló gomb, esetleg vmi ötletetek lenne-e, hogyan próbáljam bekapcsolni nélküle?
(hallottam olyanról is, hogy talán van vmi billentyűkombináció, amivel be lehet kapcsolni..)
előre is köszi a segítséget! -
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék szoftvert frissíteni egy LG GS290-en, de LG-vel még nem volt dolgom.
A telefon azért kerülne szoftverfrissítés alá, mert az érintőpanel nem érzékeli a tapit. Eleinte csak félre volt kalibrálva, majd semmilyen módon nem reagált az érintésre, így gondoltam nem hardveres a hiba.
Pc-re csatlakoztatva nem tudom kiválasztani a csatlakozás módját hála az érzéketlen kijelzőnek. Ötlet, hogy hogy csatlakozzon a géphez a teló? -
Kaktusz92
tag
Üdv. Valószínű elromlott a panel, mert itt sokan írták , hogy meghal. Nekem is meghalt a nyáron a panel, de szerencsére decemberig van rá garancia, T-sek ki is cserélték. Ha van rá garanciád vidd el, kicserélik. Amúgy részvétem, hogy ilyen telefonod van, de gondolom nincs pénzed másikat venni, mintahogy nekem sincs.
-
tete123
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy a Youtube valakinek működik ezen a telón?Ha igen írja meg legyen szíves hogy mit és honnan töltsek le rá Google-ban nem találtam megfelelő alkalmazást.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E91 blog 2. rész
- Óra topik
- Le Mans Ultimate
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Warhammer 40k - Inquisitor Martyr
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest