Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Ugyan már légyszi mutass már rá, hogy hol írtam ilyet, hogy a FHD szar. Ez a kijelzőméret úgy általában meghaladja a sztenderd kijelzőméreteket, ezen már nem jó ez a felbontás, ide nagyobb kellene - ennyit írtam. Nem véletlenül halad az összes tablet a minél nagyobb pixelsűrűség irányába. Nyilvánvalóan több információ megjelenítésére is képes nagyobb DPI-vel, ami a használhatóságánál igenis szempont, ezt talán Te is elismered, legyen szó tervezőasztalról, "kaszinó-asztalról", vagy bármilyen más felhasználási területről.
Annak tükrében, hogy amúgy nem spóroltak a hardverelemeken, a kijelzőn sem kellett volna. Elismerem, némileg hatásvadász volt az iPad 3-at bedobnom, de remek példa a fent említett használhatóságra. A hype-ot meg ne keverjük ide, semmi köze nincs ahhoz, ami miatt említettem.
Ahogy lentebb írtam, egyébként ettől még lehet sikeres a termék, bár a koncepció pont ezért vérzik szerintem.
blackrulz: ugye vágod, hogy jelen pillanatban Te is csak feltételezéseket dobsz be, hogy mire lehetne használni? Mindenesetre örülök, hogy nálam szerencsésebb vagy és totál otthonosan mozogsz ezek szerint a luxuskaszinók világában, ha ilyen magabiztosan be tudtad már lőni a célközönségét, a felhasználási területét és a sikerességét is ennek a cuccnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest