- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
ANALÓG HANGKIMENET "ROPOGÁSÁNAK" MINIMALIZÁLÁSA, TÁP PROBLÉMÁK JAVÍTÁSA:
Korábban már többen írták, hogy az USB-n vagy a GPIO-n visszatáplált Pi-k kevésbé "ropognak", illetve kevésbé hajlanak az összeomlásra. Mivel nem használok HUB-ot, és láthatatlanul akartam megcsinálni másképp oldottam meg a dolgot.A szerszámosládámban találtam egy 1000μF/25V-os kondit, amit sikerült elhelyeznem a Pi-n anélkül, hogy bármit is zavarna és a házat is össze tudom csukni. A polifuse elé kötöttem be közvetlen oda, ahol beérkezik a mikro-USB-n a táp (ez azért fontos, mert induláskor ha a polifuse mögé lenne bekötve, tönkre vághatja azt). Sajnos csak egy pisztolypákám van, emiatt a forrasztás nem a legszebb, viszont teljesen jól működik: a hang már nem "ropog" és a stabilabb tápfesznek köszönhetően a tuninghoz szükséges feszültség emeléseket is visszavehettem 1-1 fokozattal a RAM-nál és a CPU-nál is : ))
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann