Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    válasz Syrius XIX #29128 üzenetére

    Mint tudod 2 hete játszok, ebből bő 1 hete online, és megfigyelve szerintem semmivel sem játszok küllőmből mint a nagy többség, és szerintem egyértelmű nem is fogok úgy játszani egyből mint aki több éve nyomja. Magyarok is sokszor löktek már ki nem az én hibámból mégsem pufogtam, és kb te is úgy állsz hozzám mikor hibázok direkt csinálom...:)

    Tegnap is Jarama pályán megyek a célegyenesben, '-Nevem Senki-" jön utánam a kocsija félig láthatatlanul az én kocsimban van hátulról, és kicsúszik, na ki hibás...hát persze hogy én...Semmi közöm nem volt hozzá. Vége a játéknak leb@sz, elmondom neki ugyan azt mit láttam az egészből, mondom jogtalan az egész, te meg jössz itt viccesen "már megint a jogi esetek". Mintha evidens lenne hogy kezdő vagyok és én vagyok a nyomorék.

    Szóval ha szerinted az ilyen nem szándékos dolgaim miatt, amiből szerintem nincs sok, nem fognak velem játszani akkor nem is kell. Viszont elég sokszor játszottál már velem, szerintem te is látod hogy szándékosan ok nélkül nem lökök ki senkit. Olyan volt hogy xy* kilökött valami külföldi és én visszaadtam, de számomra ez evidens azok után.

    Egy példával élnék, említsük meg Michelisz Norbert hungaroringen elkövetett 2011-es bakiját, mikor a célegyénsebe ledarálta a fél mezőnyt, mert elmérte a fék távot, akkor utána megmondták neki bocs haver nem versenyzünk veled többet? :D

    A másik meg amit észrevettem mikor néztelek SPA pályán a hosszú egyenes után lévő kettős kanyart szinte mindig levágod, ezzel időt nyerve...Kérdezhetném szerinted ez korrekt :F. Bent is kérdeztem nem is 1x de valahogy mindig nem vetted ezt észre mikor írtam...Ha még 1-2x láttam volna, vagy első kőreben ne menjenek neked azért levágod oké, de mikor néztelek az esetek 80%-ban, és nem csak az első körben csinálod....Szerintem ez nagyon nem a korrekt versenyzés része ha már itt tartunk...

Új hozzászólás Aktív témák