Új hozzászólás Aktív témák

• quadroracer

tag

Hi all!

Egy kis helyzetjelentes:

- A betara meg varni kell, mint olvashattatok korabban, egyenlore meg nincs meg a pontos datum az indulasrol, amint lesz konkretum, itt es/vagy a beta oldalan olvashatjatok.

- A LEVEL-R-rel kapcsolatos fontos info: A kiadok nem tamogatjak hogy ti (a magyar jatekosok) mindket szerverre felmehessetek. Ezert a regi dontes marad ervenyben (ahogy anno kertetek) a magyar jatekosok a PT szerverehez tartoznak.
    A nemet szerveren jelenleg nincs IP ban feletek, de ugy tudom ez mar csak ideig oraig lesz igy. Tehat barmikor elofordulhat hogy mar nem tudtok oda belepni. (gondoltam szolok, hogy inkabb tolem tudjatok meg, mint a kesz tennyel idegesen vitassuk meg).
    Egy szo mint szaz, arra keszuljetek, hogy a PT-ben tudjatok folytatni a karriereteket. (Valoszinuleg nemsokara felfrissitik az USA szervert is, ugyhogy nagyjabol azt fogjatok kapni, mint ami a Level-R-ben van, ennek idopontjat sajna nem tudom megmondani, mert ezt csak ok tudjak).
    Remelem elkeruljuk a kellemetlensegeket azzal hogy fel tudtok keszulni a Level-R szamotokra valo bezarasaval.

Probaltam amellett kardoskodni, hogy mindket vezio elerheto legyen szamotokra, de ugy nez ki ez a kiadoknak nem erdeke, ugyhogy a tovabbiakban sem szabad erre szamitani

Koszonom a figyelmet!

Udv,

Laca

Új hozzászólás Aktív témák