Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    addikt

    A Trófeák, játékokban elért "teljesítményünk" mérésére szolgálnak, online profilunk presztízsét növeli. Miről van szó: amennyiben teljesítjük az adott feladatot, akkor az érte járó jutalom (tehát a trófea) a megszerzés dátumával és időpontjával az online profilunkba kerül, így később összehasonlítható más felhasználók eredményeivel is. Éppen ezért a trófeák felhasználók között nem mozgathatók, másik PSN ID-ra át nem vihetők.

    A trófeáknak öt változata van:rejtett, bronz, ezüst, arany, platina, melyek általában az adott feladat nehézségét is tükrözik. Míg a bronz trófeáért általában nem kell különösebben küzdeni, már a játék egyszeri végigjátszásával többet összegyűjthetünk, addig a platinából játékonként mindössze egy darab van, megszerzése több tíz órát is igénybe vehet. Természetesen a kettő közötti fokozatot az ezüst és az arany jelenti, így mindenki találhat a kedvének megfelelő kihívást.A trófeák megszerzését követően azok egyből „jóváíródnak” a profilunkban, és azon túl, hogy az adatlapunkról jól láthatóan leolvasható a teljesítményünk, a ritkaságuktól függően a rendszer tapasztalati ponttal jutalmaz minket, melyek a felhasználónk előbb-utóbbi szintlépéséhez vezet.

    Mire jó ez? Nincs erre igazából magyarázat. Célja a játékidő kitolása, illetve a játékosok egymás közötti versenyszellemének felélesztése. Vannak, akik tudomást sem vesznek róla, mások képesek napokat játszani 1-1 trófeáért. Egy biztos: akiknek bejön az ilyesfajta gyűjtögetés, egyfajta pluszt adhat ez a típusú szórakozás, újabb kihívások elé állíthat minket akár egy olyan játékban is, amelyet már pixelről-pixelre ismerünk. Különböző játékok trófealistáját itt találhatjuk.

    Kattints a képre visszalépéshez.

Új hozzászólás Aktív témák