Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
Speeedfire #7834 üzenetére
letoltottem a "kepet" es ez van benne a tenyleges jpeg elott
-
rt06
veterán
válasz
Speeedfire #7829 üzenetére
<br />
<b>Warning</b>: imagettftext() [<a href='function.imagettftext'>function.imagettftext</a>]: Could not find/open font in <b>/mnt/ultraweb/h/hu/hunapk/captcha0.php</b> on line <b>22</b><br />
<br />
<b>Warning</b>: imagettftext() [<a href='function.imagettftext'>function.imagettftext</a>]: Could not find/open font in <b>/mnt/ultraweb/h/hu/hunapk/captcha0.php</b> on line <b>23</b><br />RootRulez:
a font utvonalat ne uri-kent add meg, hanem file-kent:
/mnt/ultraweb/h/hu/hunapk/khand.ttf -
RootRulez
félisten
válasz
Speeedfire #7831 üzenetére
Nem, nem megy úgy se, akkor a szerver a ludas?
-
RootRulez
félisten
<?php
session_start();
header("Content-type: image/jpeg");
$im=imagecreatetruecolor(150,40);
$feher=imagecolorallocate($im,255,255,255);
$fekete=imagecolorallocate($im,0,0,0);
$szurke=imagecolorallocate($im,125,125,125);
$chars="abcdefhjkmnpqrstuxy345789";
$str="";
for ($i=0;$i<6;$i++){
$rand=rand(0,strlen($chars)-1);
$str.=$chars[$rand];
}
$_SESSION["captcha"]=$str;
imagefill($im,0,0,$feher);
imagettftext($im,20,0,12,32,$szurke,"http://hunapk.uw.hu/khand.ttf",$str);
imagettftext($im,20,0,10,30,$fekete,"http://hunapk.uw.hu/khand.ttf",$str);
imagejpeg($im);
imagedestroy($im);
?>Most így van, mert játszogattam a betűtípus elérési útjával, de a "http://hunapk.uw.hu/"-t ki veszem is ugyanez van...
-
Sk8erPeter
nagyúr
hát ezzel nem értek egyet, a reCAPTCHA még nem olyan katasztrofálisan szarul olvasható, mint mondjuk a Facebookon szereplő CAPTCHA-k.
Amúgy mindig úgy van, hogy két szót kell begépelni - ebből az egyik csak olyan, amit felhasználnak könyvek scannelésénél későbbi referenciának, tehát csak az egyiket kell "eltalálni". -
rt06
veterán
válasz
Sk8erPeter #7824 üzenetére
jah, olyannyira biztonsagos, hogy ide aztan ember nem lep be
a jelenleg hasznalt magyarul kerdezo megoldas ennel szerintem lenyegesen jobb -
Peter Kiss
őstag
válasz
Peter Kiss #7819 üzenetére
Ez meg kb. a lehetetlen. Multi query-t nem támogatják a prepared statement-ek, szóval ez elég bukta. Vagy nem használok prepared statement-et, vagy nem kérek le multiple result-ot. Biztonsági okokból a másodikra szavazok. E' van.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Teleszemetelik az oldalam űzenőfalát spambotok, nézegettem captcha után, találtam is két tutorialt, de egyik se műxik.
(1, 2) is, de egyik se működik.
Most végső elkeseredésemben beírtam a kódba, hogy legyen még egy input mező és oda 13-at kell írni, hogy engedje a postolást.
Esetleg nem tudjátok, miért nem működnek a tutorialok?
Csak jobb lenne zt normálisan megcsinálni, meg lehet ezt a módszert amit most használok a botok meg tudják fejteni (meg ugye mindig azt kell beírni)
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Nintendo Switch V1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontorller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest