Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #3288 üzenetére
szerk: közbe átírtam, mert mégse jó úgy...
Nem kell a session-be tenni, hanem csak annyit csinálsz, hogyha sikeresen felvetted az adatbázisba a postolt adatokat, akkor csinálsz egy $_SESSION['siker'] = true; trükköt, majd header('Location: ', $_SERVER[''PHP_SELF'');, amivel eltűnik a $_POST, s akkor a $_SESSION['siker'] miatt kiíratod, hogy sikerült, majd unset($_SESSION['siker']). -
Sk8erPeter
nagyúr
Igaz, nem kell az egész sessiont destroy-olni, én is arra gondoltam egyébként, hogy $_SESSION['post'] vagy ehhez hasonló nevű változóba adom meg az értékeket. Ez így jó megoldás lenne?
Van egy űrlapom, ott elküldöm az értékeket, ugyanazon az oldalon fel is dolgozom őket, aztán szeretném, ha többé nem lehetne ugyanezeket az értékeket elküldeni frissítésnél.
No de akkor az konkrétan hogyan is néz ki?
$_SESSION['post'] = $_POST;
és aztán végül is mit csekkolok?(az oké, hogy aztán sikeres lefutásnál gondolom unset($_SESSION['post'])
Vagy mégis inkább pakoljam át külön php-fájlba a feldolgozást, és a form action-nél állítsam be annak az elérési útját? Igazából azért gondoltam arra, hogy ugyanazon az oldalon dolgozom fel az adatokat, hogy ha hiba van, tehát nem adtak meg minden szükséges értéket, akkor egyszerűen írja ki a form fölé a hibákat, aztán jelenítse meg ugyanúgy, a már megadott értékekkel (! hogy ne kelljen újra begépelni), ne kelljen mindig "vissza" linkekre kattogni hibánál.
Na de ha átirányítom az oldalt feldolgozás érdekében, akkor az eredeti oldalon hogy fog megjelenni a szükséges kimenet, ha a feldolgozás után ismét visszairányítás történik? -
válasz
Sk8erPeter #3285 üzenetére
Hát ez elég gány, akkor inkább a SESSION['post'] vagy valami másba adod meg, s aztán azt unsetteled, nem az egész sessiont. De minek kell ez? fentebb olvastam valami átirányítós dolgot, akkor amiatt kell? És konkrétan mit postolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- LENOVO T14 GEN 5 l TÖBB DARAB l RENDELÉSRE IS
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest