- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #3288 üzenetére
szerk: közbe átírtam, mert mégse jó úgy...
Nem kell a session-be tenni, hanem csak annyit csinálsz, hogyha sikeresen felvetted az adatbázisba a postolt adatokat, akkor csinálsz egy $_SESSION['siker'] = true; trükköt, majd header('Location: ', $_SERVER[''PHP_SELF'');, amivel eltűnik a $_POST, s akkor a $_SESSION['siker'] miatt kiíratod, hogy sikerült, majd unset($_SESSION['siker']). -
Sk8erPeter
nagyúr
Igaz, nem kell az egész sessiont destroy-olni, én is arra gondoltam egyébként, hogy $_SESSION['post'] vagy ehhez hasonló nevű változóba adom meg az értékeket. Ez így jó megoldás lenne?
Van egy űrlapom, ott elküldöm az értékeket, ugyanazon az oldalon fel is dolgozom őket, aztán szeretném, ha többé nem lehetne ugyanezeket az értékeket elküldeni frissítésnél.
No de akkor az konkrétan hogyan is néz ki?
$_SESSION['post'] = $_POST;
és aztán végül is mit csekkolok?(az oké, hogy aztán sikeres lefutásnál gondolom unset($_SESSION['post'])
Vagy mégis inkább pakoljam át külön php-fájlba a feldolgozást, és a form action-nél állítsam be annak az elérési útját? Igazából azért gondoltam arra, hogy ugyanazon az oldalon dolgozom fel az adatokat, hogy ha hiba van, tehát nem adtak meg minden szükséges értéket, akkor egyszerűen írja ki a form fölé a hibákat, aztán jelenítse meg ugyanúgy, a már megadott értékekkel (! hogy ne kelljen újra begépelni), ne kelljen mindig "vissza" linkekre kattogni hibánál.
Na de ha átirányítom az oldalt feldolgozás érdekében, akkor az eredeti oldalon hogy fog megjelenni a szükséges kimenet, ha a feldolgozás után ismét visszairányítás történik? -
válasz
Sk8erPeter #3285 üzenetére
Hát ez elég gány, akkor inkább a SESSION['post'] vagy valami másba adod meg, s aztán azt unsetteled, nem az egész sessiont. De minek kell ez? fentebb olvastam valami átirányítós dolgot, akkor amiatt kell? És konkrétan mit postolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kés topik
- World of Tanks - MMO
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest