Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bambano

    titán

    válasz MaCS_70 #32402 üzenetére

    "Én azért nem látom az ördögtől valónak azt, hogy egy szolgáltatói kocka mindent ellásson": én meg de. először is: az ügyfelek nem egyformák, nagyon nem egyformák. másodszor: ott van a válasz az idézetedben, tudod te, miről van szó: "ők belepusztulnak a helpdesk-igény kiszolgálásába."

    harmadszor nem kaptál olyan választási lehetőséget, hogy bridge-lt vagy routolt hálózatot választhass. olyan választási lehetőséget kaptál, hogy:
    1. relatíve biztonságos, bridge-lt hálózaton netezel és nem babrálsz semmit
    2. routolt hálózaton netezel, a rendszer biztonsága a bányászbéka feneke alatt, babrálhatsz bármit, de az folyton összedől.

    szerintem értelmes ember nem örül annak, hogy a routolt hálózattal a modem menedzsment interfésze publikus ip címet kap, ami távolról (meg közelről is) hekkelhető. az a szolgáltató, amelyik kiengedi a kezéből a saját hálózatának üzemeltetését, az meg szimplán hülye.

    kíváncsi vagyok, mikor jutnak el odáig a tisztelt userek, hogy két, egymás mellett lakó user egy kis pingflooddal vagy valami mással bebeszélje a szomszéd modemjének, hogy tőle kell konfigot letölteni, és saját maguk szerkesztett konfiggal bebootoltassák egymás modemjeit és nagyokat röhögjenek a markukba. mert aki elhiszi, hogy a modemek firmware-je hibátlan, az pont olyan hülye, mint a szolgáltatója.

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák