Hirdetés

  • Szimpatikusnak tűnik a T Phone új generációja

    ma A Telekom saját márkás modelljeinek új generációja jelentős előrelépés az első T Phone-okhoz képest.

  • TopSpin 2K25 teszt

    gp Djokovic nélkül ugyan, de bő évtizedes kihagyást követően visszatért a TopSpin-széria – itt van minden Grand Slam, de vajon a játéknak mekkora esélye van a világelsői címre?

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • {Zodiac}

    senior tag

    Sziasztok, a problémám az, hogy egy napja, ha elindítom a win7 ulti64-et, nem megy ki netre. MSN azt mondja "alapértelmezett átjáró" hiba. Közben a routeren ha pingelem pl az index.hu-t, akkor jön válasz rendesen, nincs veszteség. A másik gépet elérem a helyi hálózaton, de net nuku. Illetve másik gépről megy a net, azon XP prof. van.

    Aztán ha win7-ben turkálom a hálózatos beállításokat, tűzfalat (letiltás/engedéylezés) akkor egyszercsak rendbejön, de nem ír ki semmit, hogy pl "hű de nagy probléma volt egy valamivel"... Szóval egyszercsak látom, hogy MSN bejelentkezik.

    Az a baj, hogy nem tudom mikor jön rendbe, mert azt megfigyeltem, hogy nem ugyan azt kapcsolgattam ki be, amikor megjött a kapcsolat.

    A hibajelenség előtt ezeket telepítettem: Battlefield BC2 Demo, Punkbuster, Fraps, TeamSpeak3, 2 frissítés Office XP-hez. Csináltam rendszervisszaállítást, az ezek előtti állapotra, de a hiba fentmaradt addig, amig szénné nem túrtam minden hálózatos beállítást. Utána meg jó lett, pedig szerintem ettől pont, hogy rossszabnak kellett volna lennie a helyzetnek. :))

    Szóval Help.

    Öntörvényű Sünmalac

Új hozzászólás Aktív témák