- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
engusz
veterán
Zártam, itt a következő: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=53578&arc=f[/L]!
-
Chip
aktív tag
válasz
.:InnoMan:. #1975 üzenetére
Lehet hogy ez meg nincs is lezarva?
-
PeliScan
addikt
válasz
.:InnoMan:. #1973 üzenetére
Eddig mindenki rád várt, csináljad de gyorsan! :DDD
-
.:InnoMan:.
senior tag
Nem én nyithattma meg az OFF topic 9-et ezért a 10-et majd megnyithatnám én?! :) :F
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
A teljes képernyő az teljes képernyő marad mindig is, abba ez nem szól bele. Hanem ez azt csinálja, hogy tényleg 640*480 pixel lesz kihasználva a monitorból, csak mivel a DOS háttere fekete, te ezt nem látod :P Viszont ha kriksz-krakszok vannak, akkor más probléma (is) van.
-
PeliScan
addikt
Senki sem játszik az alább belinket naccerű játékkal? Én függő lettem. :)
-
Bash
őstag
válasz
Cathfaern #1969 üzenetére
Kipróbáltam, a ''Scale image to panel size'' beállítással és nélküle. Alapból be volt kapcsolva. Az akasztófás játék-ban a betűk tökéletesen látszanak (előtte és utána is), viszont a space-k helyén ugyanolyan kriksz-kraksz van, mint a reakcio-s játékben a számok helyén. Ezek szerint más probléma van, a DOS-ablakot ugyanúgy kirakja teljes képernyőre, csak a karakterek maradnak kisebbek. :F
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Cathfaern #1963 üzenetére
Megtaláltam: a megjelenítőknél rá kell kattintani az LCD-re, s ott lehet állítani, hogy kinyújtsa-e a képet, vagy sem (csak Mobility Radeonok-nál)
Bash: most már ki tudod próbálni Panther programjait :D
Az OFFTOPIC kérdéskört meg ne bonyolítsd túl, mert még félreértik :P
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Heh. :D Olvass visszább picinykét, és meglátod, mekkora lobbizás folyik érte. :P
Mondjuk én sem értem, miért. :F Ha vki nyit egy ''saját'' topicot, azt még megértem, h ő szeretné nyitni a másodikat is, ha megéri, nade az offtopicot..?
Visszatérve meg, azért kellett éjszakaiznom, mert a szülei úgy érzik, h egy nő méltóságához hozzátartozik, h nem hálnak együtt bárkivel. Most vagyunk 8 hónaposak, remélem nyár felé megenyhülnek, mert ha nem, baj lesz. :D -
Matr x
aktív tag
Már a topic-unk 1966-os sorszámnál tart. Kérdésem lenne: ki fogja nyitni a jubileumi 10. OFF TOPIC-ot? Van már rá pár jelentkező biztos...
-
Panther
HÁZIGAZDA
Há' most meg eltűnt az összes moderátor :(
-
Cathfaern
nagyúr
ATI? Az jó hír, az enyében is az van.
Btw. eszembe jutott még valami: nem tudja valaki, hogy hol lehetne Magyarországon a Trackmania nevű játékot megvenni? Mert már próbálom beszerezni egy ideje, de csak a fejlesztők weboldalán láttam megvételre, csakhogy ott meg csak bankkártyával lehetne fizetni, ami meg nekem nincs (illetve van, csak nem olyan, amivel neten vásárolni lehetne...) -
KovacsUr
addikt
Ahá! Megjött Innoman. Közeleg az ünnepélyes megnyitó. :DDD Én már ezt nem láthatom, mert mennem kell, jó mulatást mindenkinek :)
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
KovacsUr #1954 üzenetére
:O Akkor pedig úgy fog kinézni az 1400*1050-es felbontású monitoron, mint a hányadék :O Pedig újra akartam játszani :O
Tényleg, szoftveresen nem lehet azt megoldani, hogy a TFT a nem natív felbontású dolgokat ne húzza ki teljes képernyőre, hanem akkora legyen, mint amekkora? -
Cathfaern
nagyúr
Nincs valakinek kéznél a Grim Fandango nevű játék? Ha igen, akkor lenne olyan kedves és megnézné, hogy lehet-e benne 1024*768-nál nagyobb nem szabvány felbontást beállítani?
-
acer_
aktív tag
nagyon pipa vagyok.. sajnos az utóbbi időben nagyon sokszor előfordul velem, hogy valaki felhív, ill. megcsörget, majd amikor visszahívnám a miértről megkérdezni, hülyének néz. És amikor heti 2-3 alkalommal ezt játszák, már kicsit tele a tököm.. :(((
Most pl. kinn kajáltam konyhában, mikor bejövök, 5 nem fogadott hivás egy pannonos számról. Visszahívom. Illedelmesen köszönök, bemutatkozom, és megemlitem neki, hogy volt 5db nem fogadottam az ő számáról. Erre: 'ne szórakozzál velem bazzeg' szól bele egy hang, mondom mivaa? és leteszi.
Mit lehet ezekkel tenni? (az nem jó, hogy kitiltom, h a telefon ne fogadja a hivásokat az ő számáról, mert nem ugyanazok a számok hívogatnak..) Lehet ezek ellen valahol reklamálni?
mod: most megint felhivtam, de kikapcsolta a telefonját. :(((
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
tildy, bash:
hát úgy tűnik igen :U Bár én sem értem mi a jó benne... -
tildy
nagyúr
Innoman ennyire vagyik offnyitasra?
[Szerkesztve] -
-
Ki az a Gipsz Jakab? És honnan van annyi pénze Kisbuzgó Rebekának?:))
Ez a két név a mikroökonómiatanárom kedvenc példanevei. Mindig ilyeneket mond hogy:
''Kisbuzgó Rebeka a Szuzikitól''
''Kisbuzgó Rebeka ceruzákat vásárol''
''Mennyi a profitja Gipsz Jakabnak?''
Egyszer sikerült rávenni az Opelra és a Mikorka Kálmánra. Óra végére leesett neki a név. :) -
Bash
őstag
Leugrottam kicsit a bankba meg befizettem a telefonszámlát és útközben láttam egy Aston Martin-t. :U
-
Lassan nyithatjátok a 10-et. Nemsemmi. Kíváncsi leszek, hogy mikor nyílik meg a 11. :))
Üdv: Balu -
Panther
HÁZIGAZDA
Siránkoztok itt hát nemigaz... nekem az utolsó buszom 23:20kor elmegy, aztán csá... reggel 5ig nix, semmi, nulla! Szóval hogy fél órát várni... Hát Pestről hazajönni kocsi nélkül meg végképp lehetetlen. Vagy elindulsz 11 előtt (buli még nem kezdődött el), vagy maradsz 4ig... aztán másnap menj suliba... Szóval örüljetek hogy egyáltalán van szép mocskos büdös ritka fel-sem-férek éjszakai járatotok, mert itt nincs az sem!
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Nekem futnom kellet tegnap este a 6É-hez, és durván saras lett a hátam :(((
-
hungeek
senior tag
válasz
PeliScan #1912 üzenetére
én azt nem értem hogy miért járnak egyes járatok (pl 8-as) csak ~11-ig?? a 40-esek meg csak éjfélig, és van össz vissz 2 éjszakai járat (1-kor és 3-kor). Volt már olyan nem is egyszer hogy kénytelen voltam anyámékat berángatnom értem budára, mert nem tudtam hazamenni B.örs-re :(
-
acer_
aktív tag
Van egy kb. 4éves panasonic fejhallgatóm. Megkíméltem, meg minden, de elöregedett(?) az a szivacs, ami rajta van, hogy ne törje a fülem (nélküle most töri) teljesen szétmállott! Kb. 1 hónapot fiókban volt, most kaptam elő tegnap este, és a markomban maradt mind2 szivacs..
Hol kapok erre pontosan ráillő szivacsot? (mert ugye sokféle méret lehet..)
Van 1-2 tippem, csak elmenni és megnézni nincs most időm, meg szombat van, és valószínű zárva vannak. Esetleg hazai Pana disztributort érdemes ilyennel megkeresni? -
Pet_i
senior tag
válasz
kamikaze boci #1914 üzenetére
Próbáld ki, hogy jobbra balra húzogatod az egeret, miközben a labdát ütöd, szépen lehet vele csavargatni, nyesni.:D Arra viszont nem jöttem rá, hogy pl. lecsapni hogy lehet.:(
-
PeliScan
addikt
válasz
fokukac #1913 üzenetére
Bizony. :) Nekem barátosnémtől hazaközlekednem 3 db éjszakaival kell, és vagy hatalams mázlim van, és melegváltással átülök egyikről a másikra, majd arról a harmadikra, vagy az első késik 3 percet, és borul az egész. :(
(hogy miért kell éjfélkor, pénteken a barátnőmtől hazaéjszakiznom, na, ez a másik dühítő dolog. :((() -
PeliScan
addikt
Hm... említettem már, h gyűűűlölöm az éjszakaiakat..? Főleg, amikro esőben marad ki egy járat..? :((
-
Pet_i
senior tag
[L]http://www.candystand.com/games/xj_shock_xjpp.htm[/L]
Check it out! :D
[Szerkesztve] -
Bemutatom az új aláírásom. Nagyon frankó szitu volt. :DDD
-
Pacák
senior tag
Anyám.. Beraktam a céges gépembe egy cd -t, lehúztam róla két emblémát egy hírdetéshez, aztán jobb klikk a CD-ROM ikonján: eject. Erre kivágódik a tálca és őrülten pörög benne a CD. :DDD Valami Compaq Evo gyári meghajtója. Eddig ilyen esemény nem fordult velem elő. Mindenki engem nézett a szobában, hogy mit csinálok.. :D
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest