- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
Argh! Én sem leszek hülyébb... Egész nap a nadrágzsebemben tartottam egy Balaton medált, most jó állapotban van... :( Továbbá elfelejtettem kaját venni a macskáknak, most elrohanok, de előbb még lezárom ezt itt, akármi is legyen, és megnyitom a következőt: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=42856&start=#msg1[/L]
-
Som@
őstag
Mondtam én ilyet? :U
Meg sem fordult a fejemben semmi rosszindulat.
Csak tényleg jó látni, hogy több ezer km-re vagy tölünk, de olyan, mint ha el sem mentél volna.
Meg tényleg jó az élménybeszámoló. Mostanában sajnos úgy sem jutok ki külföldre. Nemhogy norvég honba.
(De miért van az, hogy mostanában mindenki félreért? :U :O)
ui.: egyébként jó a póló? Fénykép róla, amint rajtad van? :D -
tildy
nagyúr
Na ujra itt.real idojarasjelentes:hideg van, kinn korcsolyaznaka norvegok, a nap sut, lattunk egy franko siugro palyat.
¨
Jaj csak az a franya angol...Rajottem, nagyon soakt felejtettem, es a kedvenc angol konyvemet is otthon hagytam (merthogy az nyelvtan es a parom szerint arra nincs szukseg...Pedig de...)
DJuiceban 30 sms itt ingyen van, az eztra packkal pedig 150 koronat meg le lehet beszelni a 100on felul.
Hetfon kapunk student id cardot.
Ma voltunk a rendorsegen, egyelore naluk van az utleveleunk (fogalmam sincs mit csinalnak vele...)
otthon milyen az ido?
Tortent valami erdekes az elmult ket napban?
Remelem fogok kapni pcmcia kartyat es akkor a kolibol mar gyakran fenn tudok lenni.
:)
Hetfon koltozunk be a koliba.Kozben kiderult , hogy jon meg egy magyar diak ide...hmm..
Ma vegre lattam egy normalisan kinezo norveg Pasit:)
Bår tulzottan nem nezegettem oket:)
Most epp egy gepteremben csucsukelek, a monitor tok szar, homalyos, de azert latom mit irok:)
Mindenkepp veszek majd fenykepezogepet.:)
Kivancsi leszek milyen kajakat fogunk enni , ha mar nem suzannenal leszunk.
A hus nagyon draga itt, azt tuti nem fogok enni.
Max halat.
A rak kb. olyan fagyasztoban talalhato itt omlesztve, mint otthona jegkremes tarolok:)
Na be is fejezem a szofosast, majd meg jovok:) -
biker
nagyúr
bassszuuuuussssss........
a mistral ismét robbantott, igazi hiánypótló csemege a magyar piacra!
BILLENTYÛZET MITSUMI ERGO CLASSIC ARAB PS/2
atrab kiosztású billentyűzet 2600hufért
hát behalok neki...
biztos sokat eladnak belőle :D:D:D -
tildy
nagyúr
Nem , most meg nem, hiszen o modemmel van.
na raktam fel par avit es par kepet:
[L]http://tildy.c2.hu/image/IMG_1703.JPG[/L]
[L]http://tildy.c2.hu/image/IMG_1783.JPG[/L]
[L]http://tildy.c2.hu/image/MVI_1785.AVI[/L]
[L]http://tildy.c2.hu/image/IMG_1789.JPG[/L]
[L]http://tildy.c2.hu/image/IMG_1779.JPG[/L]
[L]http://tildy.c2.hu/image/MVI_1741.AVI[/L] -
tildy
nagyúr
25en jottem, itt adsl van.Nem tudom koliban mi lesz, remelem jo net lesz.Bar lehet hogy wireless.
Mint irtam, egyik tanarnal lakunk par napig.
Jahm es 2 oraja meg nem jtott be a prohardver oldala, nem tudom miert:(
Legjobban a a parom hianyzik otthonrol, es az, hogy nem tudok vele beszelni, mert iszonyat draga.(ma pl. 2 percre veletlen benyomodott a telom, mondhatom orultem:(
Van egy hatalmas to itt, suzanne meselt valami szornyrol is, es hogy tavaly a discovery chanel forgatott itt, szornyet varva:)
Most epp kislanyanak, ninanak mond meset.
'' macsek is van, hatalmasak, akkorak mint otthona perzsa, jo hosszu szoruk van, de nem nymott a pofajuk, hanem mint az otthoni hazimacsekoke.
A norveg sracok nem nekem valok:)
csunya vorosek...
A busz draga , nagyon, 30 kmert fizettunk 45 koronat fejenkent (~1400 ft), de lehet atvagott a sofor, mert oslotol idaig a diakjegy 165 volt (jahm es az 180 km legalabb...).
Kajakrol: normalis kenyer vagy nincs vagy iszonyat draga.Ajam megfizetheto, es tuti nem mudzsem:)
A benzin kb. 8 korona, ~kb mint otthon.
But the english words not come easy:(
Hat igen.Bele kell meg tanulnom.Szerencsere matyas eleg jol beszel angolul , en csak figyelek, es probalom megerteni mirol beszelgetnek:)
Tobbnyire sikerul, de megszolalni nem nagyon merek meg, max csak ha keerdeznek:)
Na majd meg irok. -
tildy
nagyúr
hali!
Na vegre itt:)
hehejj from norway:)
the weather is cold but same in hungary:)
Na szoval tegnap erkeztem ide, reggel hetkor indultunk ferihegyrol.'' fapadossal jottunk, skyeurope, es ryanair.
Londonban ertetlenkedett egy kicsit a csaj a bejaratnal, mert volt nalunk egy femvazas hatizsak.Sajnos ott motoztak is, mert besipoltam, de nagyon rendesek voltak ugy egyebknet, segitettek mit csnaljak.:)
Duty free shopban lattunk canon a70et 70 E korul volt arban.
Sajnos kar hogy a picimaci kartyam eladtam, emrt vegul is lett latopom, amibe jo lett volna:(
Remelem kapok itt is, de itt eleg kicsi shopok vannak, ma vettunk egy helyen pl. djuice kartyat, de ott nem lattunk csak wireless picimaci kartyat , meg pciost.
Na bekopizom ide is amit mar par embernek megirtam:
Na most jutottam nethez.Egyelore egy tanarnal lakunk, majd a koliban is lesz
net, amint veszek a gepbe kartyat.I hope:)
Hetfoig itt leszunk, tehat nem a koliban, ezert nem tudok allandoan neten
lenni.
egyebkent adsl van itt.
Na szoval.A repulout nagyon jo volt, a skyeuropeon meg teat es kavet is
kaptunk, a ryanairen fizetni kellett volna mindenert.Igazsag szerint a
repulorol le sem szalltam volna, annyira jo volt repulni.
Itt egyebkent gyonyoru sikloernyozesre kivalo hegyek van, csak keves a
leszallo:(
Egy to partjan , de fenn a hegyen lakunk.50 centis ho van, kb, de nincs
hideg.Persze a kabatom ujja, mivel cippzaras lejott:(szetjott, ugyhogy
kellett tut es cernat kerni.
A hazaknal nincs kerites, es az egesz udulofalunak nez ki.
Az arak az egekben, nem magyaroknak valok. 10 korona= 300 ft 1.5 liter cola.
A sima kenyer kiloja 300-600 forint korul van, a tojas darabja 90ftnak
megfelelo osszeg.
Penzt kb. szerdan kapunk.
Fogunk business englishre is menni.
Van par szo amit nem ertek, de matyas elmondja.Bar jo lett volna az a
konyv , amit el akartam hozni, abban nyelvtani dolgok vannak ugyan benne,
de pl. itt van a must es a may multideje es a jovoideje.
(valami abble to meg ilyesmi meg remlik regrol, de nem minden...:()
Remelem belejovunk.Szeretnenk par szot norvegul is tudni, pl . a szoba az
itt rom (room helyett). -
tomcs
őstag
ugy_nez_ki_lesz_billzetem._ha_esetleg_vkinek_meg_kene_logi_ultrax_az
nezze_az_alairasomban_levo_topikot
no_persze_hogy_mikorra_er_ide.._remelem_gyorsan -
PeliScan
addikt
Nem tanultam, hanem épp az elsősegélyt tettem le, és stabil oldalfektettem vkit. :) És potn h nagyon sokan hívnak, épp ezért nem hívtlaak vissza, mert sokan érdeklődnek mostanában az eladó Pola ügyében, de már eladtam, és mivel nem volt ismert a szám, godolotam ez is Pola-ügyben keresett. :)
Amúgy már megoldódott a problem, ICQ segítségével, de azért a köz okulására >
Mégvmivel szolgálhatok esetleg? Kávét, teát, aprósüteményt..? :DDD -
KovacsUr
addikt
Várj csak... ráadásul a Szociológia most már nem is TTK, vagy igen? Úgy emlékszem, átpasszolták valami más karhoz... Persze ez most semmit sem segít, de izé.
-
Ye_Nő
tag
Nem veszi fel. Biztosan tanul. Ilyen az én szerencsém. :O Hátha még 1.5 óra alatt ideér valaki, aki megmondja.
Igazság szerint qrvára örülnék egy olyan embernek, aki el is kísérné a srácokat helyettem, és közben bájosan elbeszélgetne velük, mert ehhez sem nagyon van kedvem... Nah mindegy, csak arra gondoltam, amikor néni kéregetett az utcasarkon, ''csak pár forintot'', aztán megunta, odament az egyik buszra váró taghoz, hogy ''nem tudna véletlenül adni egy százast?'', és erre kapott 200-at... Tudom, álmodik a nyomor... :DDD -
Ye_Nő
tag
Vázze, lesaux! :((( Nem jó, azért megyek én, mert a főnök beteg, és a csaj, akinek helyette kellett volna menni, szintén. A feladatot végre kell hajtani. Érted. Megin' szívok. Úgy utálom. :O :O :O
(A kolleganőm meg nem tud ''kockát nagyobbítani'' az excelben, löncser meg rámkiabál ICQ-n, borzalmas az élet. Hja.)
[Szerk.]
KovacsUr: thx, mindjárt fel is hívom szegény Tivadart. Lehet, hogy őt sem hívja soha senki? :D -
Ye_Nő
tag
Nah, kellett itten nekem panaszkodni, nyakamba sóztak holnap 13:00-ra egy külföldi delegációt, akiket egy konferenciára kellene elkísérni. :O Az még csak hagyján, hogy éghetek a középfelsőzsolcai kiejtésemmel az időjárásról, az utazásról és Budapest szépségeiről társalogván, de nem tudom, hogy pontosan hol kell leadnom a népeket. Tehát
ELTE-TTK-sok, segítség!!! A Szociológia Tanszékre kellene elvinnem a usereket, de nem tudom, hogy hol van pontosan. Állítólag a TTK új épületében (melyik az?:F), a harmadik emeleten... Elmondaná valaki, hogyan kell menni a Petőfi híd budai hídfőjétől? Nagyon hálás lennék, igazán... :O -
Ye_Nő
tag
nemszólbe! :DDD Tanultam oroszul (10 év), németül (5 ~), olaszul(1 ~) és angolul(0,5~). Franciául csak tanítottak, nagyon nem jött be. Ez minden, ja, kicsit még foglalkoztam - magánúton - a spanyol nyelvvel és a lovárival (_nem_ azért, mert a diplomához nyelvvizsga kellett, hanem mert érdekelt). Igazából németben és oroszban vagyok otthon (na jó, leginkább talán a németben, sajnos, az orosz már rég volt... de most frissítem a tudásomat :B), angolt inkább csak töröm... kis jóindulattal, mondjuk...
de hisz ''Előttem az élet'' (Émile Ajar)...bár - mint tudjuk - ''olyan nehéz megváltozni''... -
Ye_Nő
tag
Nagyon élvezem, hogy végre tisztességes billentyűzet van az ujjaim alatt! A tegnapi BK-McD akcióm éveket vett el az életemből, és szerencse, hogy festett a hajam, így nem látszik, hogy megőszültem. Ma ismét változatos nap elébe nézek, fél ötig a semmittevés és az azonnal-rögtön-de-tegnapelőttre-mindent-elintézni között fogok sínylődni, utána takarítás (már két hete húzom...:B), aztán este egy kis szórakozás. Holnap meg már úgyis boldogan ébredek, mert péntek:)), és azt már fél lábon is ki lehet bírni. Na, Panther, kellett neked panaszkodni, hogy nincs elég off... :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
Miért
Ilyen
Döglött
Az
OFF TOPIC?? :F -
LOTR
addikt
OFF
holnap megyek osztv re (info-hardver szakirány)
csak úgy eszembe jutott mert nincs kedvem tanulni rá, eddig még semmit sem tanultam
ja programozni meg nem tudok az már egyből -30 pont
ha nehéz lesz a matek pl:vmi bizonyítás akkor még -10
az már -40 összesen
és a 100-ból 50 pontot el kell érni, hogy országosra kijussak
tehát ehh
na mindegy
gl-t nekem
ON
OFF -
Jozsué
tag
1 kérdés milyen cd író progival lehet kiírni .IMG kiterjesztésú cd képet?
-
tkesy
őstag
Megy (eddig vasárnaponként) a Viasat3-on egy sorozat: Narancsvidék címmel...
Műsorváltozás volt és ma (feb.23.-án 20.00) adták a 7. rész.... Sikeresen lemaradtam róla... :(
Nem vette fel valaki :F :F -
Matr x
aktív tag
Ye_Nő!
Látva, hogy itt járkáltál, bátorkodok ide írni. Egész jól egymásra találtunk, amióta aktívabban kezdtem el fórumozgatni (év vége körültől kedzve).
Egy nagy problémám van, ami általában megesik: előbb írok, aztán godolkodok, aztán már mindegy, én vagyok a hülye. Bocsánat, elnézést. Nemcsak tőled, mindenkitől. Ilyen vagyok.
Változni? Lehet. De nem fog sikerülni.
Mégegyszer mindenkitől elnézést.
(u.i: ezt 3szor olvastam el, úgy küldöm) -
Ye_Nő
tag
Emberek, ma még senki sem szólt hozzá a korábban rendkívüli népszerűségnek örvendett OFF TOPIC 8-hoz... Mi történt? :F
-
crab
senior tag
ismét tesztelek!:)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Gyertek szavazni meg röhögni a szavazós topikba :)
Aktív témák
Hirdetés
- iOS alkalmazások
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hobby rádiós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest