Minimum 295, az alá nemmegyek teljesítményileg 
Akkor pengesd ki az arat es ne nyavajogj. Vagy vegyel valami ATI nepkartyat es allj be a sorba... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Fuck yourself Jay Wilson

Minimum 295, az alá nemmegyek teljesítményileg 
Akkor pengesd ki az arat es ne nyavajogj. Vagy vegyel valami ATI nepkartyat es allj be a sorba... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Fuck yourself Jay Wilson
Ati-t nemveszek, hogy 2-3 hónap múlva tönkremennyen,eddig akinek ati-ja volt ismerőeim között(Hd3 és 4-es szériás) annak mind tönkrement 4 hónapon belül, ez kb olyan 6-8 kártya
Nembízok az Ati-ban, erről ennyit
Majd veszek vmit...
Vannak dolgok...

Bazzeg itt mindenki perfekt angol? 

A tegnap lement mar ket lavina. Most ezzel elkezdted a harmadikat...
[ Szerkesztve ]
Fuck yourself Jay Wilson
Ha ez lenne a realitás, akkor már nem lenne Radeon a piacon. 
szasanyi: Semmilyen GT300 infót ne vegyetek komolyan. Amúgy azt írja, hogy rossz a kihozatal, de ez totális kamu. Jön valamivel az NV (elvileg), de senki sem tudja, hogy mivel és mikor. Egyelőre év végére a DX10.1-es 40 nm-es lapkák amik biztosnak tűnnek ... reálisan ezt lehet várni.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Mind1iknek kiégett, vagy hibás volt:/
Na mind1
10.1-es nVidia?
De minek
,inkább a Dx11-esekkel foglalkozzanak
Vannak dolgok...

10.1-es nVidia? De minek
1. Win7 Aero.
2. Stormrise.
3. hogy a vizbol nyerje ki a zoxigent.
DX11-es NV csak akkor lesz ha a TSMC osszekapja magat.
[ Szerkesztve ]
Fuck yourself Jay Wilson
De dx10.1-es is, mivel azt is 40nm-en gyártják. Viszont a mérete valószínűleg kisebb lesz a ráncfelvarrott GT200-asoknak, szóval valamivel hamarabb hárulhatnak el előle az akadályok. Szerintem amúgy van értelme kiadni, egy kis csíkszél csökkentés, egy kis órajel emelés, dx10.1, idővel alacsonyabb előállítási költség. Ha mindez sikerülne két hónapon belül, akkor valószínűleg a júliusi ATI-s árcsökkentés után rröviddel újra benne lehetnek az árversenyben.

"Nvidia will also preach that it will take a while until DirectX 11 hits off"
Na mar kezdodik a szokasos magyarazkodas mint az ATi-nal a SM3.0/HDR kapcsan, meg az NV-nel a DX10.1 kapcsan 
Slager lesz ez a dolog ha valora valnak a pletykak es az NV honapokkal levan maradva a DX11 GPU-kkal az AMD-tol, magyarazhatjak majd, hogy azert nincs meg DX11 hardveruk mert semmi szukseg meg ra. (kivancsi leszek megkornyekezik-e azokat a jatekfejlesztoket akik iden meg DX11 jatekot tervezne kiadni, hogy eltoljak a megjelenest, vagy megse legyen megjeleneskor DX11 tamogatas csak majd kesobb patch formajaban.)
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Sztem megkörnyékezik. Eddig is hasonló politikát folytattak (mutatja a logojuk is), csak - ahogy értelmezek néhány infót -, nem biztos, hogy ez továbbra is működni fog. Sztem pénzt, időt, kapacitást inkább fejlesztésre kéne fordítaniuk. Persze biztosan nem ilyen egyszerű a dolog, hiszen lehet ott 1-2 ember aki lehet olyan okos mint én.
De mondjuk akkor sem értem ezt a hozzáállást az NV részéről.
hát most unokatesómnak összeállítottam egy gépet 1 hete. 4850 tettem bele, mert olcsó volt a 28k, giga zalmann hűtős. Semmi tuning nem volt a gépen, és tegnap szólt hogy néha magától elmegy a kép és újraindul a gép. Ajánlom az atinak, hogy ne a VGA legyen hibás, mert akkor a büdös életbe többet nem teszek egy gépbe se olyan kártyát.
Hiba ... a Zalmanos Giga kerülendő.
Marha sok belőle a hibás. Persze még nem minősítették szériahibának, de 20%-os meghibásodási aránnyal már szerintem az. Összehasonlításképp a referencia HD 4850 1,4%-os aránnyal bír.
Vegyél Sapphire-t, ha nincs referencia. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

20k-ert vettel volna egy hasznalt 8800GTX-et oszt csokolom.
Fuck yourself Jay Wilson
A DX10.1-et csókolhatod is vele. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Unokatesoja XP-t hasznal. Vagy Linuxot.
De kerdezzuk meg... Ha igazam lesz, fizecc egy sort. 
Fuck yourself Jay Wilson
Inkább dobjuk össze a zsét egy Stormrise-ra ... tuti felrakja a Vistát. 

Ket sor utan en is a Stormrise-t.... XP-re... 
Fuck yourself Jay Wilson

Három sör után meg XP a Stormrise-ra??
Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)

Harom sor utan a felesegem se ismernem meg...
(ha lenne
)
Fuck yourself Jay Wilson
Nem lehetett neki megmagyarázni, hogy használt is ugyanolyan jó.Én eredetileg 4770-et akartam, ő meg azt mondta hogy kevés lesz neki( = 4850-et akart hiába akartam lebeszélni), meg olcsó volt a 4850, így lett 4850. Egyébként 1024x768ba játszik, xp-n( lol ). Nem baj végülis megy neki a crysis átlag 33-35 fpsel, maxon full AA-val.

Mondtam en, hogy itt buli lesz! (Abu fizet...
)
[ Szerkesztve ]
Fuck yourself Jay Wilson

Szeptemberben várhatóan hazamegyek..állom a sört... A stormizét azt hagyjuk ki... 
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/
Végre valaki rájött (Mondjuk nem kellett volna leírnia, de mindegy
). Theo meg Charlie kidobhatja az informátorait. 
[ Szerkesztve ]
Fordítást is please nem vágni a Cseh nyelvet. 
Google Translate csájé. 
Egyébként azt írja, hogy minden ami van a GT300-ról kamu, még a név is. Soha nem létezett, és soha nem fog megjelenni.
Ezért mondtam én, hogy ne vegyetek komolyan semmit, az NV-s hírekbű. 
[ Szerkesztve ]
Jóvanna, reggel van még. 
Egyébként én pont ezért nem is olvasom már a Fudzilla és társait, mert a sok saját elképzeléseikre már nem pazarlom az időmet, rájöttem nem ér annyit... PH only azt csókolom. 

Hááát én ezt azért kételkedve fogadom.
Mi a fenét érnének el vele, saját maguk alatt vágnák a fát.
Így még az a pár fan is elfordulna tőlük, aki kitartott mellettük eddig.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Na hát ez az, ezt sokan nem értik. De nem ez a legnagyobb baj! Hanem az, hogy semmilyen hiteles infó, nyilatkozat nincs, ami cáfolná, és okot adna a - nem hiába való - bizakodásra. És annál már csak azt értem kevésbe, miért jó ez az nVIDIA-nak. 
Áhh nemhiszem hogy ennyi idő alatt semmit nem fejlesztettek volna, és csak napoznának a tengerparton....,mért ne lenne GT300, na mind1, majd meglátjuk 
Vannak dolgok...

Aztán lehet, hogy csak az ellenség megtévesztésére adták ki ezt a hírt. 
Az csak nyugodtan üldögéljen a képzeletbeli trónon mit sem sejtve mint a jól lakott napközis, aztán csak egyszer villámcsapásként lesújtva hirtelen jóóól letaszítják.

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
Hát ha te ebből ezt olvasod ki akkor gratulálok. Vagy tudsz csehül? Mondjuk elég csehül van fordítva 
Senki sem mondta, hogy nem jön semmi, csak nem GT300 néven. 

Őszintén szólva lesz@rom, hogy hívják csak jöjjön már valami.
Itt nem a nevén van a hangsúly, hanem magán a kareszon.
/ tudom, ne magázzalak
/
[ Szerkesztve ]

Ezt leszel szives leforditani pl. angolra?
Vagy az angol forditast angolra... 
[ Szerkesztve ]
Fuck yourself Jay Wilson
"A diák nem igazán világos, hogy a kód Fermi is alkalmazni kell, a GPU a szerencsejáték-üzlet (GeForce) vagy legalább szakmai tetemeltakarítási (Quadro), és nem csak GPGPU (Tesla) ..."
... könnyesre röhögöm magam a Google fordítótól. 

tetemeltakarítási
Kesz, vegem van...

[ Szerkesztve ]
Fuck yourself Jay Wilson
Hát ez kész

Vannak dolgok...

Lehet, hogy tudnak már valamit. Jen-Hsun Huang-ról lehet szó, ha nem sikerül a következő AMD-nV vagy intel-nV meccs.
(#839) Keldor papa válasza ricshard444 (#829) üzenetére
Valami DX11 biztos jön, viszont szerintem már mindenki számára világos, hogy nem idén. Az, hogy az milyen lesz, milyen néven nem tudni... elsőnek a 40nm-t és a DX10.1-et kéne elérniük... ezért nincs is értelme Szeptemberre várni egy 450mm2 DX11 40nm chipet.
[ Szerkesztve ]

Azért ne valami jöjjön, mer már elég sok valami van, még másképpen is hívják azt az új valamit. Valós fejlesztések kellenek, és az év végére, de legkésőbb a következő év elejére ilyen kártya is.
Én pölö tudtam mit veszek, mikor megvettem a GTS250-et. De biztosan vannak sokan nem tudták, és becsapva érzik magukat (hozzáteszem, nem alaptalanul). Ezek nem túl jó húzások, aminek lehet negatív következménye az eladásaikra nézve. Még akár akkor is, ha az új generáció tényleg jobb lesz! Szóval akárhonnan közelítem, csak sem értem én ezt a fajta NV politikát... 
(#841) ricshard444 válasza Keldor papa (#839) üzenetére
Én már nem is várom az nVidia új kártyáit szeptemberre, az Ati-t várom őszre
Az első tesztek fogják nekem megmondani mit vegyek
Vannak dolgok...

Nvidia: CPU helyett GPU-t újítsanak a felhasználók ! [link] ![;]](/dl/s/v1.gif)

A cikk értékelése: 1 (azaz egyes!) leülhetsz fiam! 

Ez a tablazat 
40 frame/s-rol indul, 60 frame/s a vege es SLI-t akarjak reklamozni, de ~44-rol 54-re no az atlag frame GTS250 vs GTS250SLI eseteben ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
dx10.1-et kihagyják, nem sok értelme van, mivel dx11 kompatibilis vele. Technológiára gyúrnak, nem apira.
"GT300" vagy akármi lesz a neve előtt még jönnek DX10.1-es kártyák, úgy néz ki.
DX10 és DX11 között meg van egy megálló, a DX10.1, amibe még nem léptek be... szerintük fölösleges, szerintem meg nem tudják (tudták eddig) megcsinálni...
[ Szerkesztve ]
Amint beindul a TSMC 40 nm-es tömeggyártása a DX10.1-es notis chipek jönnek asztalira is. Ezt meg kell lépni, mert ősszel már nagyon komoly hátrány lesz a DX10 a DX10.1-es és DX11-es játékokban.
kivétel ha őszre lesz dx11es chip
Ezért mondtam hogy a technológiára gyúrnak, nem az apira.
Az a chip ha lesz a felső kategóriába nevez. Ezek a GeForce-ok amik most kaphatóan a konkurens Radeonokhoz 25-30%-os sebességhátrányban lesznek gyengébb képminőség mellett. Az olcsóbb kategóriába is kell a frissítés. Gondolni kell a kispénzű júzerre is, és ez a termékpaletta csak a fanatikusokat győzi meg. Mindenhova kell az újítás.
[ Szerkesztve ]
Szerintem pont ezért nem lesz dx10.1, minden erejükkel azon lesznek(vannak már jóideje), hogy leküzdjék a GT300at 40nmre, erre koncentrálják az összes erőforrást. A mobil platform az más káposzta, ott nincsenek akkora szívásban.