Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz SzlobiG #4327 üzenetére

    Elméletileg veszik el, ha nem használja ki a kari, akkor ez nyilván kevésbé érezhető. De áruld el nekem, hadd okosodjam, hogy ha 2db 5970-et beteszel 2db 16XPCI-E slotba, hogyan fognak 4X(GPU-nként)16XPCI-E sávot használni, amit 4db 5870 használna, ha lenne olyan alaplap. Amit láttam CFX4 tesztet, ott 3. GPU-tól lényegében értelmetlen volt az egész. Küldd a választ privibe, mert itt nagyon OFF.
    Amúgy megnézném azokat a teszteket, amiket mondasz, nem volt-e ott némi CPU limit, mert amiket láttam, ott gyorsabb volt az 5870CF (persze, már az órajel miatt is, nem részletezték, mennyi ebből a sávszélesség). Mivel nekem nincs egyik sem ezért kérdezek. Ha nem tetszik, nem kell válaszolnod.

    Abu85: Van az többX pár % is, én HD4870 "utáni" meghajtóknál legtöbb 3% csökkenést mértem ki. A romlást inkább arra értem, amikor egy-egy program nem indul, vagy hibás a megjelenítése (most nem a játékok saját hibáira gondolok), ami HD38xx karikon volt jellemző pl. CoD-dal, aztán régebbi meghajtót visszatéve megoldódott, amellyel meg az újabb játékok bakiztak.
    Tegyél egy HD4870-et a gépedbe, aztán monitorozd a GPU és ventihasználatot akár csak netezés közben is. CCC az idők során valamelyest már mérsékelte, de amikor legutóbb néztem, még mindig ott volt.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák