Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#2001) rumkola válasza Sárpac (#1999) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

Ez is igaz. Viszont CPU-nál is sokszor előferdült, hogy magasabb vcore=jobb tuningolhatóság (alapfeszen), míg az alacsonyabb vcore-al rendelkező proci többet ment emelt fesszel mint a magasabb vcore-al rendelkező szintén emelt fesszel.
na ez most jó kusza lett :D

mindegy, én mindenképpen megnézek párat tuning ügyileg mielőtt elhozom, mert nálam alap a cpu és a vga tuning
alapon nem is nézem ezek teljesítményét évek óta :)

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#2002) Sárpac válasza rumkola (#2001) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Csak,hogy itt megfog a vrm, egy idő után hiába emelsz 850 felett szerintem az összes gtx460 már csak vergődik tuningban.:)

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#2003) NOD válasza rumkola (#2001) üzenetére

NOD
(senior tag)

De viszont ehhez az is jön hogy a kisebb vcore-os proci jobban melegszik mint a nagyobb vcore-os.

(#2004) FireKeeper válasza NOD (#2003) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és jobban is fogyaszt, ahol tényleg megfoghat a tápáramkör védelme :K

-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

(#2005) ko-ko82 válasza Sárpac (#2002) üzenetére

ko-ko82
(senior tag)

Más!a Maffia2 Benc..-je még mindig 70fps az átlag nálad is?milyen Nv Driver használsz?Én akármit állítok a Nv panelon ,(nekem magyar) akkor is 70 az átlag és nem 115-t mint TTomax-nak.

[ Szerkesztve ]

(#2006) MrSnake

MrSnake
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy 8800GT-m van még jelenleg, és Accelero S1-es
hűtő van rászerelve. Átszerelhető egy GTX 460-asra ?? Furatok helyét nem ismerem, bár az
új mag már nagyobb lett... :(

Ha egy jármű fénysebességel halad, mi történik ha felkapcsoljuk a fényszorókat??

(#2007) Sárpac válasza ko-ko82 (#2005) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Mert nem megy az AA nálam is 103FPS alapon azaz gyári pici tuninggal szóval biztos nincs AA.:)

(#2008) ko-ko82 válasza Sárpac (#2007) üzenetére

ko-ko82
(senior tag)

Mért be kell kapcsolni az AA-t az NV-ben?Én keverem ezt az AA meg a másik A....-t melyik mi.az egyik az élsimítás ,a másik?

megmutatnád,hogy neked milyenek a beállításaid mikor 103 fps az átlag?

[ Szerkesztve ]

(#2009) SSJPeter válasza ko-ko82 (#2008) üzenetére

SSJPeter
(senior tag)

Az AA (anti-aliasing) az élsimítás az AF az pedig az an-isotropic filtering,magyarul anti-izotóp szűrésnek szokták fordítani azt hiszem.

[ Szerkesztve ]

"Extra Hungariam non est vita, si est vita non est ita"

(#2010) Sárpac válasza ko-ko82 (#2008) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Neked megy az AA neki nem ez a lényeg.:)
Kapcsold ki a teszt alatt és egyből 100körüli lesz.:)

(#2011) ADAM1337 válasza Sárpac (#1993) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Én is kicsomagoltam a kártyát és eleinte nem erre számítottam, jó pici a kártya a hűtője se akkora durranás 2 heatpipe.
Erre win idle 35 fokos a gpu terhelten meg 57 volt, mondom ez igen és kb halkabb mint a 3 ventis accelero volt.
Teljesen pozitív vagyok a kártyával kapcsolatosan eddig, de az alaplapommal kevésbé.

cars1dA

(#2012) tomsolo válasza Sárpac (#2002) üzenetére

tomsolo
(fanatikus tag)

overlock.net-en meg a fesz unccap topikban 960-at meg 1040-et pörgetnek ki mégis

TDU2 nick: ts | LazyDriver for TDU2: http://loal.sg.hu/TDU2/LazyDriverLatest.zip

(#2013) Sárpac válasza tomsolo (#2012) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Igen moddolt biosszal 1.2Volton.:D
Gigák jobban mennek esetleg még az msi hawx majd ha megjelenik mivel erősebb a vrm rajtuk.:)

(#2014) ko-ko82

ko-ko82
(senior tag)

Mivel tudom nézni hogy megy e az SLI?Az NV panelon beállítottam régebben (Baloldalt zöld csík)akkor mutatta is. pl Maffia2,Dirt2 nél most meg nem csinálja!Lehet le kellene szednem újra feltenni a Drivert,

(#2015) ADAM1337 válasza Sárpac (#2013) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Jé megtaláltam az sli hídat a lapomhoz tényleg adtak, de már mindegy. :DDD

cars1dA

(#2016) gameplusz

gameplusz
(újonc)

Zotac GTX 460 AMP! Edition:

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs311.snc4/40867_483265847066_98849277066_6735589_5426657_n.jpg)(/IMG)

810 MHz core clock
1620 MHz shader clock
4000 MHz memory clock

(#2017) hajbel

hajbel
(senior tag)

1 gb giga review. Remélem, hogy nem volt még.

Against mod€rn football

(#2018) Haart

Haart
(PH! addikt)

Ebben a Lost planet benchmarkban van angol nyelv is telepítésnél?

(#2019) gV válasza Haart (#2018) üzenetére

gV
(őstag)

én az nzoneról töltöttem le, nekem angolul települt

(#2020) Cyberpunk válasza gameplusz (#2016) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Hát nem rossz a kicsike az árára leszek kíváncsi. Bár a Zotac az nem szokott annyira drága lenni :U

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#2021) katt777 válasza ADAM1337 (#2011) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az ASRock jó és olcsó, bár most ez is sokkal drágább, mint amikor vettem.
Itt az SLI-support a lapodhoz. Jókor találod meg te is! :D

gameplusz: A mellékelt játék kizárja a vásárlást. :P

Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com

(#2022) gV válasza Cyberpunk (#2020) üzenetére

gV
(őstag)

csak hangos: [link]

más
bár nem sokszor, de néha konvertálok, ezért jó látni h ebben is hasznos tud lenni a GTX 460:
[link]

(#2023) Ediva8

Ediva8
(lelkes újonc)

Néztem a tesztet,elég szép eredmények az 1Gb Gigától.Milyen progival húzzátok fel az órajeleket,ami már stabil verzió?

(#2024) tomsolo válasza Cyberpunk (#2020) üzenetére

tomsolo
(fanatikus tag)

olyan olcsó sem lesz lévén ez az első GTX 460-as kártya amihez adnak játékot :)

TDU2 nick: ts | LazyDriver for TDU2: http://loal.sg.hu/TDU2/LazyDriverLatest.zip

(#2025) tomsolo válasza Ediva8 (#2023) üzenetére

tomsolo
(fanatikus tag)

én hol Afterburnnel hol nvidiainspector-ral

(#2026) SzlobiG válasza Ediva8 (#2023) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Afterburnerrel.

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#2027) ADAM1337 válasza katt777 (#2021) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Evga X58 sli micro lesz helyette, lapomra már van jelentkező szerencsére.
Igen azt hittem csak cf hídat adtak de rájöttem, pont hogy sli-t adtak és cf-et külön szereztem hozzá. :DDD

cars1dA

(#2028) Haart válasza gV (#2019) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Az jó mert én is onnan töltöttem le de alapból ilyen krixkrax kínai betűkkel nyomja, aztán rájöttem hogy az utolsó előtti az angol nyelv a telepítőből :D

(#2029) sb válasza Sárpac (#2007) üzenetére

sb
(senior tag)

Mafia2-ben újraindítás kell az AA állítás után. Ki és bekapcsoláskor is. Ha nem indítod újra akkor a menüpont is úgy marad, ahogy előtte volt.

(#2030) ADAM1337

ADAM1337
(PH! addikt)

Estefelé nézek maffia 2 bench-et.
460-al meg gtx275 physx-el remélem hasítani fog.

cars1dA

(#2031) katt777 válasza tomsolo (#2025) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Na, ez nekem új, de igyexem felkészülni a lehetőségekre. :DDD

ADAM1337: Lassan csak összeáll a dolog. :) Mindenesetre csak SLI-ért ez rohadt drága, és én még a TV tuneremet sem tudnám beletenni... :(((

Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com

(#2032) ceaser válasza ADAM1337 (#2027) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Nem akarlak elkeseríteni, mert ilyen evga lapot én is szerettem volna kb. március óta!
Azóta sehol nem lehet kapni! Remélem Te szerencsével jársz, és hamarosan mégis csak kapható lesz, de ha eddig nem kérdeztél rá az üzletben faggasd ki őket, hogy most hányadán állnak a beszerzéssel!!!

(#2033) ADAM1337 válasza katt777 (#2031) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Igen február óta szívok a géppel kb.
3vga halt le azóta meg egy táp.
Most úgy fest sikerül mindent garanciáztatni és visszatérül a gépbe a hw-k ára és darabig nem kell hw-ra költenem.
A lap témában meg utána jártam még se olyan jó ez az evga lap, maradok a gene 2-nél.
Nekem szerencsére nem kell semmilyen más kártya a gépbe.

cars1dA

(#2034) katt777 válasza ceaser (#2032) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Na ja, a piros jel ott van... :U

ADAM1337: Majd fog.

[ Szerkesztve ]

(#2035) ADAM1337 válasza katt777 (#2034) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Olyan negatív vagy. :D
Szerencsére nem tervezek hosszabb távon se ilyesfajta eszközt.

cars1dA

(#2036) ko-ko82

ko-ko82
(senior tag)

mivel látom hogy használja mondjuk a játék az SLI-t? pl: Batman-ban be van kapcsolva az PhysX akkor nem megy az SLI?Lehet ilyen?

(#2037) TTomax válasza ko-ko82 (#2036) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

de megy csak gyengén... ilyenkor ez egyik karit állítsd be fizikára a pl a 2-est és használd single GPU-ként azaz az sli-t kapcsold le... a fiziksz nem megy sli-ben...csak az egyik kari számol... afr esetén ezt azt jelenti hogy amíg a páros képkockát ez egyik vga kiszámolta addig a páratlant a fizikszel terhelt vga még nem... sli mellé egy dedikált gpu ajánlott...ez van...

[ Szerkesztve ]

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#2038) Sárpac válasza TTomax (#2037) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Én is ezért várom a gt420-at csak oda már jobb lap kellene egy tri x16 sli!:)

(#2039) TTomax válasza Sárpac (#2038) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Hát igen ezért nézegetem EZT... van két GTX260-am itthon... a HX850 is elbirná.... csak hát horror az ára... :O

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#2040) ko-ko82 válasza TTomax (#2037) üzenetére

ko-ko82
(senior tag)

Ha ezt tudtam volna akkor jobb lett volna!Akkor magyarul vagy SLI-t használok 3D hez.vagy PhysX-t és no 3D.Ez f@sza!

(#2041) ADAM1337 válasza katt777 (#2034) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Úgy fest mégis jó ez a foxconn-os téma, elindult a tuning.
Csak a ram beállítást nem lehet szükösre venni és az auto értékek idióták kb mushkin szerű idióta időzítéseket állít be a lap.

Toltam egy 3dmark06-ot: 22153

cars1dA

(#2042) gre3nwar

gre3nwar
(senior tag)
LOGOUT blog

hali, plait 460GTX-em van sonic prenium vagy micsoda, az az erősen OC-olt változat egyedi hűtéssel is talán

az vele a gondom hogy idle is 55% környékén megy a fan, és így 45 fokos

lehet valahogy az automatáját állítani, lehet valahogy egyáltalán 40% alá venni a fan speed-et?

jelenleg nvinspectort használom
tuningolni még nem tuningoltam a karit, kis tartalék biztos van benne

rivatunerrel lehetett ilyeneket bűvészkedni pl a régebbi 275ömön, de a riva nem ismerte fel ezt a 460ast

szóval tudom valahogy az auto fan speed-et változtatni?, valamint tudom valamivel a fan speedet 40% alá venni? mert így 50%on éjszaka már ZAVARÓ kicsit, lehúzom 40re, így elmegy már, de pl a 275öt az 25%ig le lehetett venni

jah és a current clocknál 797-et ír, szóval úgy tűnik nem dobja vissza magát 2d modba, pedig a gpu load 0%
win7 64 bit aeroval, de próbaként betettem egy aero nélküli témát, akkor is marad 797-en a clock

[ Szerkesztve ]

(#2043) gV válasza gre3nwar (#2042) üzenetére

gV
(őstag)

sztem tedd fel a frissitett biost: [link]

(#2044) katt777 válasza TTomax (#2037) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

És mi van, ha beteszek GTX460SLI mellé egy 8600GT-t, vagy GTS240-et? (v. 250 kell?) Akkor mennie kell az SLI-nek ÉS a PhysX-nek is. Vagy rosszul tudom, és SLI mellett nincs PhysX? Mert az durva lenne! :U

ADAM1337: Egyre nehezebb követni. :DDD Akkor csak az ijedség volt nagy? :F

(#2045) tomsolo válasza TTomax (#2037) üzenetére

tomsolo
(fanatikus tag)

kb 9 fps különbség van

a 480 SLI + 470 (59)
és
460 SLI + 8800gt (50)

csak szólok

(#2046) megint én

megint én
(őstag)

Emberek, ez normális? Mafia 2 benchmark, minden a PhysX-et is beleértve maxon, benchmarkotam, és ha a VGA dolgozik a PhysXen akkor 35.4 fps ha CPU akkor 14.6.... A CPU 4 maggal nem bírja kidolgozni a PhysXet? A vga meg igen?

[ Szerkesztve ]

(#2047) Abu85 válasza megint én (#2046) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha a teljesítmény mesterséges korlátozását normálisnak értékeljük, akkor normális. :))

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#2048) Sárpac válasza tomsolo (#2045) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Meg 500Watt plusz fogyasztás!:D

(#2049) katt777 válasza megint én (#2046) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Biztos vagy abban, hogy mind a 4 mag dolgozott? Mert szerintem csak 1 végezhet PhysX-et.

(#2050) megint én válasza Abu85 (#2047) üzenetére

megint én
(őstag)

Hát akkor asszem ha nem is normális, de így már érthető. :DDD

(#2049) katt777 Nem tudom. De azt sem, hogy hogyan tudhatom meg.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.