Úgy tudom csak 460 gtx AMP -hez adják
palit vga -ról nem tudok semmit
,de zotac tuti jobb ,vagy esetleg az ár miatt gainward
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Úgy tudom csak 460 gtx AMP -hez adják
palit vga -ról nem tudok semmit
,de zotac tuti jobb ,vagy esetleg az ár miatt gainward
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

itt a vége
[link]
930on leszabályoz 20 perc furmark után, gondolom kevés a fesz
2001-12-23 22:29, azaz 3556 napja

Igen, nekem is Talon Edition van. A "ciripelés" nem állandó, hanem úgy tűnik, hogy a frekvenciája függ a megjelenitett képtől (objektumok/poligonok száma?) Ki fogom próbálni fennebb engedni a hőmérsékletet, most játék alatt 60 fok körül van, leszabályzott ventivel.
cettlee: ez a 30 nap annál a webshopnál érvényes ahol vettem a kártyát, nem általános dolog. Amúgy nálunk (Románia) van egy 10 napos szabály is az online rendelésekre, az már általános, de nem tudom pontosan hogy működik.
Én kinéztem a Cyclone verziót, de 2nappal ezelőtthöz képest Ipon-on 10.000et nőtt az ára.....

Üdv: Csabee.

Most , hogy ki jött a gtx580 most esin fog az ára elég rendesen

♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI
Szerinted ha 2-3hét múlva venném meg olcsóbb lenne látványosan? Mert szerintem nem..
De tesszalációs dolgoknál, pl. Heaven Benchmark már simán elfogy a 768 is 1650-ben.
dehogy fogy el, extreme tess és 4xaa mellett fullHD-ben is elég a 768M. amúgy a tesszeláció egyáltalán nem fogyaszt sok VRAMot.
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.
Köszi a tesztet. Látszik, hogy ez a c2d elég jól visszafogja.
Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

Hát pedig itt a topikban egy pár hete toltak be ide 768-as meg 1GB-os eredményeket is és a 768-nak elég alacsony volt a min. fps-e tehát elfogyott a VRAM. 

Lehet, hogy az 580 piacra kerülésével csökken(ne) az ára, viszont a HUF is elkezdett gyengülni. Hozzávéve, hogy már nem olyan nagy ütembe fog csökkeni, szvsz nem éri meg annyit várni.
[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"

Érdekes a Giga két ventis hűtője nem kifelé fújja a meleg levegőt? Egy része nálam is "fennakad" a házban, de azt kiszedi a házventi, a többit meg maga a kártya fújja ki.
"you are a monkey poo-poo"

Az iPON árlistája egy "érdekes dolog". Volt egy-két fórumtárs, akik rendesen szívtak az összevissza ingadozó árak miatt. Nekem ne magyarázza meg senki, hogy a Forint gyengülése hirtelen 10.000 Ft növekedést okoz az árban.
Hetek óta nézem az MSI Cyclone 768-as árát, volt már 44K körül, mostanában konstans 55K az iPON-on, ami szvsz egy vicc...
Egyébként én sem várnék már túl sokat a kártyavásárlással, én most rendeltem meg a kártyát egy másik helyen 39K-ért, ami egészen baráti ár érte... remélem tudják is teljesíteni a rendelésemet ennyiért...

Sziasztok,
Nézegettem a GTX 460-as kártyákat, vannak itt Golden Sample kiadások, van 2 gbyte-os is a Gainwardnál, Night Hawk, stb. Kérdésem, hogy melyik márka lenne a nyerő számomra? Tuningolni maximum addig szoktam, míg nincs feszemelés.
Másik, hogy a 2gbyte-os kiadás parasztvakítás? (Mindenképpen 1gbyte feletti kártyák érdekelnének)

"Másik, hogy a 2gbyte-os kiadás parasztvakítás?"
Az. Gondold végig, még a vadiúj GTX 580 erőgépre is másfél giga ramot tolnak a gyártók, a 460-ra bőven elég egy giga is. Max a GTA IV-ben tudnád feljebb venni a látótávot, más játék tényleg nem profitálna semmit a két gigából.
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

BIOS mod-ot neki és meglesz az 1GHz ![;]](/dl/s/v1.gif)
cettlee neked is. 
[ Szerkesztve ]

Heavent és mást is bír? Nekem spec a 460-nál a Furmark tovább bírta, mint a Heaven.

Biztos, hogy nem használ neki hosszú távon.
A másik meg az, hogy gyaníhatóan ott már hűteni is nehéz és/vagy hangos, plusz bezabál saccra +70-100W-ot. Nem hiszem, hogy megér +5-10%-ot teljesítményben.
Persze kinek mi számít...

Nem tudjátok, hogy van-e olyan program ami kényszerítené a kártyát hogy 100%on menjen játékok alatt esetleg be lehet valahol állítani?
Origin -> Erdei88

ez enegemis érdekelni, nekem pl a fifa 2Dben!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hajtja a vga-t xd és akad emiatt
2001-12-23 22:29, azaz 3556 napja
Jaja én is azt nézegettem kb másfél hete, most meg hirtelen megnőtt.. fasza cég..

Érdekes, mert amikor nem kellene megy 80-90%on amikor "akció" van akkor meg 30-40% és zuhan az fpsem is.
Origin -> Erdei88

gondoltam ide is bemásolom, mert akár vga gond is lehet.
tegnap összeraktam az új konfigom(adatlapon az adatok), azóta csak szívok vele 
Most az a legnagyobb gond, hogy ha az első pci-e slotba teszem a vga-t, akkor a win7 telepítés még megy, és ha az nvidia drivert felrakom, azután az újraindításnál az üdvözlő képernyőnél kifagy a kép...
Megpróbáltam hogy átteszem a másik, x4-es slotba, itt meg tökéletesen megy.
Csak így kicsit lassabb a kártya, és ha van egy x16 slot, akkor abba menjen már.
Érdekesség, hogy tegnap még ment az x16-ba is, ma reggel még 1 darabig ment, aztán mintha valami vírus ette volna a gépet úgy meghalt, majd újraindításnál az üdvözlésnél kifagyott. Azóta kb. 3x raktam újra a windowst.
Mi lehet a gond?

Eseménynaplót megnézted hogy mit ír ki a rendszernél? Milyen hibát?

Nekem ez be van állítva, de gpu usage semmivel sem lett több.
Origin -> Erdei88

Azt itt nem is tudod állitani,arról a játék vagy a driver tehet ezért nem szerettem a 460SLI-t... amikor 40-50% GPU usage volt low fps mellett...
az 580-al ilyen gondom nincs,mert ha ott van 50% az már böven elég...sajnos ez benne van a pakliban,van amikor limitál valami,de ez igen ritka...
Itt csak azt tudod állítani,hogy ha indítod a játékot ne váltson vissza 2D-re,magyarán kikapcsolod a PowerPlay-t...melyik játékkal van gond?
[ Szerkesztve ]
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

aha, 1 kritikus hiba van ilyenkor.
kernel-power a neve
azonosító 41 feladatkategória (63)
hol kapsz 39ért? én is mostanában akarok buyolni egyet 
"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day
Nem kell sokat várni csak pár teszt ez is rengetek időbe telt!
AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

Mondjuk egy picit szkeptikus vagyok, mert ezen az árlistán is láttam már egy-két furcsaságot, de ha a jövő héten sikerül átvennem a karit ennyiért, akkor feltétlen szólok! 
[ Szerkesztve ]
Memteszt futott a gépen? Memtest86+ 4.10 fusson legalább egy éjszakát. Ha nem hibázik, kérj kölcsön egy olyan tápot, aminek egyben van a +12V-os ága.
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu
de itt netto 40k a hawk, erre még számolj fel 25%áfát, az 50k
"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

Na de várjál! Én az MSI Cyclone 768-ról beszéltem. Olvass vissza!
Egyébként a HAWK-ért is k*rva jó az 50 rugó, nézd meg más helyeken, összehasonlítás végett...

Most 3,2-ön megy a E6750-es procim, szerintetek elég ez vagy inkább még húzni kéne rajta olyan 3,4-3,6 körülire, hogy jól kihajtsa a 460-at? Vagy nem sok változást jelentene FPS-ben?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!! Minél több emberrel találkozom annál jobban szeretem a kutyámat!!!

szvsz semmi ertelme feljebb tekerni...
regebbi jatekokra jellemzo inkabb a CPU limit, azokra igy is eleg..
ujabbaknal, aminel jo ha van CPU (GTA 4, BC2) meg szinten nem szamit semmit, ezekhez mar inkabb tobb mag dukal mint 2.
Sony Vaio, Toshiba Folio 100

még sose futattam memtestet igazából, de a ramokkal mi gond lehet?
1600mhz-esek, és 1333-on mennek, ezeknek mi bajuk lehet..?
most toltam egy fél óra black opsot, tökéletesen megy maxon...
jaa értem
am hardver aprón giga 1gbosat kapsz már 43ért kisker garival brutto, nagyon jó ár!

GeForce Forceware 262.99
Erről van valakinek tapasztalata? Érdemes feltenni?
Alapfesz alatt a maximumon túl!

Ohhó mit látok nálad!
Na gyorsba volna egy pár kérdésem. Zaj és melegedésre milyen a kicsike? Gondolom teljesítmény SLI-nél picit több, de nem sokkal.
Alapfesz alatt a maximumon túl!

Azt tudja valaki, hogy van-e lehetoseg SLI hasznalatara CF-es lapban?? (alairasomban szereplo lap)
Mert ha meg lehet oldani valahogy..akkor elgondolkoznek 1 masodik GTX-en 
Sony Vaio, Toshiba Folio 100
Nekem is a kernel power 41-el szokott újraindulni a gép. De hogy mitől azt nem tudom!
Ha rájöttél kérlek írd meg 
Nekem amikor ilyet produkál akkor fogja magát és a 6gb memóriából 6ot ismer fel de csak 2-t kezel... ezután újra kell indítanom a gépet és ismét 6-ot lát és kezel...

nekem is azért írja ki, mert én újraindítom a gépet..., hát mire várjak, ott teljesen megáll..
de a konkrét fagyásra nincs magyarázat, persze x4-be vígan megy, gta4, just cause, ezeket néztem, szépen mennek full közelben, szóval terhelésnél semmi hiba, én nem értem...
[ Szerkesztve ]

580hoz adták ki, én nem tudtam feltenni, igaz nem is próbáltam meg átírni, hogy feltudjam. Ettől függetlenül egy kis ügyességgel fel lehet tenni.
Origin -> Erdei88

Gondolkozol hogy eladod az SLI-t az 580 miatt?Nekem megfordult a fejemben,de + 70K-t nem ér meg nekem és akkor lehet keveset írtam.Tudnál valami jó 460 SLI-s tesztet belinkelni,volt valami külföldi,de nem találom ahol a Dirt2 volt belinkelve.

Nagyon rendben van...460 SLi teljesítmény felett picivel kiegyensúlyozottan anomáliák nélkül..csak ajánlani tudom!idle 39fokos 40% ventivel...(nem hallani)..load alapon 60% ventivel (gyári szabályzás) 72-80fok... feszelve 900-on max venti fordulat 64fok...(porszivó!)
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

Hali!
Erre a Gainward VGA-ra szerintetek milyen hűtést lehet ráapplikálni?
[gtx460]
Ko-Ko82:
[DIRT2 GTX460 SLI]
[ Szerkesztve ]
i5-2500K 4 Ghz CPU + Corsair H80 + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + Gigabyte GTX 680 2GB VGA + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Szia!
A Kernel Power 41 -es hibát okozhatja a vga-n lévő HD audio eszköz illetve drivere. Ha engedélyezve van ám nem használod akkor próbáld ki hogy a Windows hangkezelőjében letiltod. Ugyanis ha alaplapi HD audio hangkarid van és használod előfordulhat hogy összeakad vele. Amenyiben nem használod akkor is előfordulhat hogy ez a próbléma forrása.
Persze nem állítom 100% ig hogy ez a problem de egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
A teve egy olyan ló, amit a Microsoft tervezett.
Nvidia kártyánál ezt hol tudom letiltani? 8800GT-m van most..
Más:
Ma megveszik a VGA-m, és holnap veszem a 460GTX-em, a kisebb 768as verzió!
A lényeg hogy halk legyen, MSI GIGABYTE vagy ASUS? Árban talán a legjobb az MSI cyclone nekem.. de várom a jobb ötletet 
[ Szerkesztve ]

Itt le tudod tiltani: Eszközkezelő -> Hang-, video - és játékvezérlők -> NVIDIA High Definition Audio A A Gigabyte hűtése tuti nagyon halk, és jók a tuning tapasztalatok is.
Mcwolf79: azzal a linkkel vmi gond van.