Dirt 2 nem fagy ki??
Intel Core i5 2500K@4.5Ghz (Corsair H70+Coolink Swif2 120P), Gigabyte P67A-UD4-B3, Corsair Vengeance 4Gb 1600Mhz, OCZ Agility 3, Corsair TX650 V2, Palit Gtx 680 Jetstream, Corsair 600T Special Edition White

Dirt 2 nem fagy ki??
Intel Core i5 2500K@4.5Ghz (Corsair H70+Coolink Swif2 120P), Gigabyte P67A-UD4-B3, Corsair Vengeance 4Gb 1600Mhz, OCZ Agility 3, Corsair TX650 V2, Palit Gtx 680 Jetstream, Corsair 600T Special Edition White
(#10002) gainwardgs válasza gainwardgs (#10001) üzenetére

Vki help

Neked melyik driver?? 

És erről mi a véleményetek ??
Ebbe tudnék SLI-t kötni: [link] ?
Én nem veszítek sohasem...max az ellenfelem nyer.!

266.58-as driver
Itt is el vannak vele a srácok [hardforum]
Ha nem lesz egyedi az eset panaszkodni fognak az NV fórumon az tuti és a következő driver-ben javítják.
[ Szerkesztve ]
A teve egy olyan ló, amit a Microsoft tervezett.

Jah

Szia!
Ilyen lapra fáj a fogam!
Igen biztosan menni fog. Csak azt nem látom hirtelen hogy mindkét slot x16-osan megy -e SLI-ben?
Ja látom már megy dual 16x-osan
[ Szerkesztve ]

No most a DIRT2 könyvtárban az összes.exe file-t rendszergazda módba teszem és ráfekszek a játékra. Megnézem hogy fagyizik-e.
[ Szerkesztve ]

Előzővel meg ezzel a legfrissebbel is kifagy...
De télleg csak a töltésnél, rajt előtt...

Köszi a választ ! 
Amúgy meg jó az ízlésed 
Én nem veszítek sohasem...max az ellenfelem nyer.!

Figyu!
Próbáld meg úgy felrakni, hogy Custom és azon belül pipáld ki, hogy szedje le a beállításaidat. Egy sárga felkiáltójel van előtte, de nem ijedj meg. Viszont MSI meg semmi más tuningprogram ne fusson alatta.
Ez le fogja szedni a beállításokat, mert valószínűleg gubanc van... Emellett frissíts mindent. A Dirextx SDK, dx11, stb, stb... mindent ami létezik.
És még egy dologra megkérnélek, amire már nagyon sokan kértek... NE ömleszd a Hszeket. Ott van az a rohadt szerkesztés gomb használd! Csak az amiről én tudok, hogy rádszóltak ezügyben az 4.

na most már kíváncsi vagyok erre a dirt2 balhéra. most nyomtam egy 30 percet 266.58-al. mit csináljak, hogy fagyon?

Megvolt semmi változás 
xAttilax: hát nekem elég gyakran befagy két futam töltése közben 
[ Szerkesztve ]

Elég fura, mert nekem ez a driver nagyon bejövős... Semmi bajom vele. Mondjuk nem driver2zök, de mindenesetre fúrcsa, Én ilyennel még csak ATI kártyáknál találkoztam...
És köszi, látom használtad... Ott van alsóindexbe [ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

Az biztos, hogy nem a magas órajelek miatt van a fagyi?

Hali!
Ha van valakinek eladó nVIDIA Gtx 460asa dobjon egy privátot, vagy írhat ide is 
Előre is köszi ! (Gainward az első számú keresett )
Üdv: SaBa
Fuck Cops! Hulljon a férges rendőre!

Levettem 675-re úgyis, már megőrít sztem hagyom is a pi....ába 
Eddig én sem találkoztam ilyennel 
[ Szerkesztve ]

Hali,
Na hát megérkeztek a kis hardware-eim. Ez a Giga GTX 460 SOC valami nagyon durva cucc... Az 1090T meg 8 giga ram társaságában széjjel vagyok tőle. Ati 3650-et váltott...

7 gombos újraindítás: Ctrl Alt Del; Ctrl Alt Del; Reset a qrva anyád... :D

nekem pöccre megy dirt2 semmi baja pedig tegnap tettem fel a legújabb drivert... egyszer kifagyott tegnap este azóta 4-5 óra game alatt sem produkált semmi hibát..

Látom "egyforma" monitorunk van csak a tiéd egyel nagyobb. Olyan kérdésem lenne, hogy mikor belövöd a gépet a bios neked is a képernyő közepén van ? mármint nem ér ki rendesen teljesen a szélére ? a moncsi full hd be van de a bios meg az indulásnál középen van a cucc mintha csak 1024*768 ba lenne kép a képben ... windows indulásnál már minden ok meg a win7 alatt is...

Ha van kedved megnézhetnéd milyen órajelen stabil még +fesz nélkül az SOC.
Amúgy király kártya csak ajánlani tudom mindenkinek!
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

Így ahogy mondod. Kisebb, nem ér ki a széléig boot alatt. Azon kívül mindenhol viszi a FULL HD-t...

Köszi, akkor megnyugotdam, hogy nem csak nálam van ez 

csak ne szeresse a dirt2-öt ![;]](/dl/s/v1.gif)

Kedvem van, csak időm nincs most. Azért persze egy Crysis-t megnéztem vele, hát mit ne mondjak, Ati 3650 után mintha a mennyben lettem volna...
Hétvégén nekiesek a kis szörnyetegnek!! 

Nekem is középen van a bootnál (LG W2253V).
Érdekes

ez azért érdekes..mert már minden megvolt a gépemből, kivéve a vga-így régi 7600Gt-t bányásztam elő belepattintottam és ment faszán ... ugyanezen a moncsin ugyanezen a gépen bootnál is teljes képernyő volt... jött a fizum ment a 76gt... jött a 460gtx minden maradt csak a boot meg a bios költözött középre na mind1 érdekes 

Akkor ezt a gtx 460-al kapjuk "ajándékba" !!

[ Szerkesztve ]

annyi baj legyen 

Dettó

Nem lehet, hogy más csatin használod??? Eddig volt pls D-sub most meg DVI ???
Amúgy nekem is középen van... :S
[ Szerkesztve ]

Hi.
Nekem BX2440-em van, és nekem sem teljes képernyőn van a bios. 
Bár engem nem zavar.
> béna duma helye <

Hát én feladtam, 3 drivert probáltam mindenikkel kifagy 

A procid húzva van? Kap elég feszt?
Nekem akkor lépkedett ki játékokból, mikor a processzorom nem kapott elég feszt.
Csak egy ötlet. 
> béna duma helye <

gainwardgs: Dirt2 problémák.
Probáld ezt ki.
Nálam gond nélkül megy, minden High 1680*1050ben, Nem fagy, 260as driver.[link]
Gigabyte GA-G31M-S2L Q9400 Core 2 Quad 3,2Ghz; Gigabyte GTX460 OC-1GB; 4GB DDR2 Ram, WIN7 Ult 64bit; Samsung T220 HD (1680x1050)

ugyanazon a csatin megy 76gt is dvi-dvi kábellel csatizott a monitorba és a 460gtx is dvi-dvi vel van csatlakoztatva még a kábel is ugyanaz 

Igen ezt is próbáltam, procim nincs húzva 
Egészen pontosan mi történik a fagyásnál. Minden részlet érdekelne. Hogyan fagy ki? A kép kimerevedik? Hang van? Pontról pontra írd le, amit tapasztalsz.
Jól gondolom nincs húzva semmi? Driverfüggetlen, tehát minden drivernél előjön?
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Driverfüggetlen igen.
Hát először az volt h a játék elején a logok is mintha laggoltak volna ha gyoran elnyomtam őket, de ezt megoldottam a windows live ujrarakásával.
Kb 2-3 versenyt megyek töltené be a következő versenyt, töltés megáll megjelenik az egérkurzor semmi nyomok 1 ctrl alt delt akkor irja h dirt2 exe működése leállt,zárja be a programot azt ennyi. csak dx11-b jön elő de nem azért vettem uj karit h dx9-be játszak, non furi 1 probléma angol forumok is tele vannak vele, onnan is próbáltam csomó mindent, kicserélni a workermap.xml fájlokat stb, de már tanácstalan vok

[ Szerkesztve ]

Öcsémnek is fagyott a Dirt2 HD-4850-es karival,és mi se tudtunk rájönni h mitől lehet,majd
késöbb arra jutottunk h a Prime stabil,processzor mégse olyan stabil.
Magyarán vissza kellet venni a procit,mert nem volt stabil.
Persze ha nincs huzva akkor nem szóltam.
Most látom h nincs huzva,akkor nem szoltam! 
[ Szerkesztve ]

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Szerintem sem a videokari a problémás. Nekem annak idején a C. Worhead ugrált ki ugyanígy és csak az. Mint később kiderült, a húzott proci volt a ludas.
Ha pedig alapon megy a processzorod, a RAM még mindig hibaforrás lehet. Esetleg megpróbálhatnál lazítani az időzítéseken vagy egy kis +feszt adni nekik.
Csak egy ötlet, de semeddig nem tart kipróbálni. Ha beválik jó, ha nem, legalább ezt a lehetőséget is kizártad.
...már bocsánat...

Vazze! Nem hülyeség, havernál is hasonló volt... Ő csak CSzett, de mindig mapváltásnál baxta ki, mondtam neki, h a ram a bibis. És ja. Viszont itt azért nem 100% mert ha jól értem azóta van a probléma, amióta feltette az új drivert.
És mivel azóta a régiekkel sem megy, úgy gondolom le kéne totálisan szedni a drivert és úgy felrakni.
[ Szerkesztve ]

Amúgy kipróbáltam ingame az új drivert. Nagyon baba.
BFBC2 minden maximum,
Vsync OFF
Bloom OFF
HBAO OFF
így pl nelson bay (deathmatch) amikor felmentem a nagy ház tejére leesett általában 38-40 fps-re pár másodperc múlva visszaállt 50-60ra. Most leugrik 55re, és visszamegy 70re... Szóval nagyon baba. És betettem még ezt a "force constant voltage"-t és még így is "csak" 67°C

Nálam a DiRT2 és az F1 2010 csinálta ezt, újratelepítettem őket és más játékok kapcsán kiderült, hogy a VGA tuning a határon volt, ezért kis feszemeléssel sikerült segíteni a dolgon. Azóta nem volt semmi ilyen gondom, de az eredményesség azért nem biztos, hosszabb időnek kell eltelnie!
[ Szerkesztve ]

A vizet meg egyéb hülyeségeket visszaveheted szerintem maxról és egyből több fps-ed lesz. Mondjuk nekem az AA is csak 4X, az AF sem több, de inkább 80-90 fps az átlagom full HD-n és ha esik, akkor inkább 50-60-ra esik. Full HD-n, hasonló órajeleken.
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Lehet hogy nem is driver gond...
Lehet sokminden, pl gyenge tap...
Értem. Ezt a problémát a legjobb lenne elküldeni a Codemastersnek. Amikor előjön, akkor tudsz menteni róla egy bejegyezést. Ők ezt ki tudják elemezni, mert ismerik a saját programjuk működését. Valószínűleg nem hardveres a gond.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.