Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunnia

    tag

    Jó, ti meg csak örüljetek, hogy ekkora összegeket kifizettek és ezt kapjátok, én nem ezt várnám ennyi pénzért. Rengeteget költöttem a gépre, mindenből mindig próbáltam a legjobbat megvenni, mégis rengeteget szivtam és buktam. Szerintem ez az egész is csak egy nagy lehúzás, legalábbis én nem érzem, hogy a pénzemért megkaptam volna az ellenértékét, és ez bosszant.
    Persze jó a 295, de ha azt nézzük mibe kerül és mit nyújt, akkor egy szar.
    Nem nagyon érdekel a pénz, mindaddig amig nem érzem lehúzva magam.
    Gondoljátok csak el mennyi az előállitási költsége kb. egy 295-nek, 500-1000 forint, boltba meg 150.000.-ft. Most jöhettek azzal, hogy persze a fejlesztések meg a lopikula, de lószart nincs ezek mögött semmi. Már régen tudnának 100x gyorsabb kártyákat is gyártani, de minek, akkor hogy adnának el ennyi szart?! Igy szép lassan mindig kiadnak valami újat, aztán verik a mellüket, hogy húú, ennyit, meg annyit fejlesztettünk, a mérnökeink 3 éve dolgoztak ezen az újitáson stb.
    Aztán a játékgyártókkal összedugják a fejüket, hogy figyu, csináljatok egy olyan játékot vagy többet, amihez minden kevés, nem sokkal, csak annyival, hogy a júzer pont szükségét érezze lecserélni a cuccait, mi meg kiadunk egy picivel gyorsabb szart duplaáron, aztán megveszi.
    Szerintem pl. egy krizist is meg lehetne úgy csinálni, hogy ne kelljen alá gtx295, ami még amúgysem elég a stabil 60fps-hez magas felbontáson stb., de akkor ki venne 295-öst?
    Meg még sok egyéb más gondolatom...amúgy meg lehet kusza lett, de az a lényeg, hogy én értem miről beszélek.

Új hozzászólás Aktív témák