- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
-
PROHARDVER!
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
Sziasztok!
GPU kihasználtság növelésére próbáljátok ki a következőt: miután betöltött a játék és elindulnátok a kocsitokkal, ALT+TAB-al tegyétek le tálcára, majd ugyanezen kombinációval vissza, és ALT+Enterrel újra teljes képernyőre tegyétek. Így nekem már max-on használja a vga-t, igaz néha, ritkán lemegy 80% körülire, de ezt (is) updatekkel remélhetőleg javítják majd a jövőben. Hasonló szitu volt a Batman Arkham City esetében is, ott sem akarta teljesen kihasználni a kártya erejét, de ezzel a megoldással ott is működött nekem.Irányítás valamivel lehetne jobb is, nagyon kicsit mintha később érzékelné az iránygombokat, de nem vészes, sz@rnak nem mondanám. A konfigomon egész jól fut, kisebb belassulások vannak ugyan, 40 FPS alatt nem sűrűn láttam a játékot maximális beállítások mellett. Hangok tényleg jól sikerültek benne, zenék is bejövősek. Grafikailag szépet alkottak a srácok, bár a különböző effekteket néhol túlzásba vitték (nap, valamint a Speed Camera esetén történő bevillanás is zavaró).
Összességében szerintem nem lett rossz játék, tény, hogy vannak benne hibák, közel sem tökéletes, de én elvagyok vele. Idegeskedni nem idegeskedek rajta, mikor többször kell újrapróbálnom ugyanazt a pályát. Kihívás van benne rendesen, nem mondható könnyűnek, bár szerintem nem is túl nehéz, igaz még csak az elején járok benne...
(#255) TheChos3nOne: köszi, az Aniso-s megoldást ki is próbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Synology NAS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest