Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    Tegnap voltam Pesten. Mentem Zolihoz is Maglódra. Ugye mondtam múltkor, hogy a hátsó hídszilentek szakadtak és elől a bölcső szilentek is odavannak. Erre kaptam itt Pécsen egy szuper ajánlatot, minimum 100.000Ft-ra.
    Zoliék nagyon profin kb 45 perc alatt úgy megcsinálták a hátsó hídszilent cserét, hogy csak ámultam. És mindezt 25.000Ft-ert. Amúgy nagyon kedvesek, örülök, hogy elmentem hozzájuk. Az első bölcső szilenteket is megnézte és nincsenek oda.. Teljesen rendben van az eleje. Azt mondta, hogy esetleg a lengéscsillapító csinálhat olyat, amilyen panaszom van. Itt amúgy a hátsó szilentre mondtak darab /21.000Ft-ot plusz munkaköltség. Úgyhogy, ha olyan dolog lesz az autón, biztos, hogy visszatérek hozzájuk, mert látszik, hogy értenek hozzá, és megéri.

    Ezt most összekötöttem mással, úgyhogy kaptam Dunaharasztin bal első lámpát egy 20-asért, az eleje is is meg lesz hamarosan csinálva és akkor szuper lesz minden.

    Sokkal jobb egyébként az autó stabilitása, érződik, hogy meg lett csinálva a hátulja.

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák