Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VMatteo

    őstag

    Igazságot a Jogásznak!
    Segítséget szeretnék kérni Tőletek!
    Nyáron dolgoztam a bogácsi strandon, és ők engem a meló diák diákirodán keresztül alkalmaztak. Júliustól kezdtem el dolgozni, másik 5 diákkal együtt. Amikor megkötöttük a melódiáknál a szerződést, én voltam az első akinek kitöltötték a szerződést.
    Az én szerződésemre ez került: medenceőr: 584Ft/óra bruttó, úszómester 584Ft/óra bruttó
    Az utánam 2 percre készülő szerződésre viszont már 113.700Ft bruttó/ hó került, és mindenki más szerződésén már ez az összeg szerepelt. Amikor kérdeztük, hogy kézhez mennyi pénzt fogunk kapni azt mondta nekünk a Meló Diák főnöke, hogy 95.000Ft (ez ugye a 113e nettója)+5.000 Ft értékű étkezési utalványt szintén készpénzben, mert nekik úgy éri meg, azaz 100.000Ft-ot keresünk havonta, ha megvan a kötelező óraszámunk.
    Ledolgoztam júliust és augusztust meglett az órám sőt még túlórám is lett, és egyedül az én fizetésem lett kiszámolva a ledolgozott órák*584Ft bruttó. A többiek mind megkapták a bruttó 113.700Ft-ot+ a túlórájukat.
    Ugyanabban a munkakörben dolgoztunk (medenceőr), ugyanolyan feltételek mellett, tehát semmi alapja nincs a külön bérezésnek. Nagyon fontos hogy medenceőrnek vettek fel minket, hiszen nekünk nincs úszómesteri képzésünk. Úszómesterként külön kell vizsgázni, ezzel tehetnek minket mély víz mellé, de hangsúlyozom erről szó sincs!
    Felhívtam a Meló Diákot, hogy érdeklődék miért kevesebb a fizetésem mint a többieké. Erre azt a választ kaptam, hogy a strand 584 Ft/órát fizet utánunk, de TÉVESEN a többi diák munkabérére a 113.700Ft került, így a szerződésben foglaltak szerint kötelesek voltak ezt kifizetni.
    Magyarul, nekem nincs ráírva kézzel hogy 113.700 Ft bruttó, emiatt 20.000Ft-ot nem kaptam meg a 2 hónapra levetítve!
    Ezt szeretném minden áron behajtani rajtuk! Több tanú (barátaim akik ugye szintén akkor töltötték ki a szerződést) is volt hogy szóban ígéretet tett a Meló Diák főnöke a havi 100.000Ft-ra, Ő ezt letagadja hiszen írásban sehol nincs ez rögzítve.
    Támadási felületet szeretnék szerezni a szerződésemen, ami alapján lenne értelme reklamálnom.
    - Egy munka szerződésen nem kell szerepelnie kötelezően a cég (Meló Diák) pecsétjének?
    -Jogilag tiszta az, hogy az étkezési utalványt készpénzben adják nekünk, mert nekik az jobban megéri?
    -és a legfontosabb, hamis adat szerepel a szerződésemen hiszen én NEM vagyok úszómester!
    Kérem akinek lenne egy kis ideje segítsen, 20.000Ft-om múlik rajta ami egyetemistaként több havi kollégium díjamat jelenti. Természetesen nem ingyen kérem, megtudunk egyezni ebben biztos vagyok!

    Tisztelet a Gépésznek!

Új hozzászólás Aktív témák