Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • idevele!

    csendes tag

    válasz devil-k #3997 üzenetére

    A 3954-ben kezdtem, innentől nézd miket írtam. A 3974 és 3976 is fontos.
    Csak akkor szóltam valakinek valamiért, ha tényleg okot adott rá. Ha engem békén hagynak, akkor én is békén hagyom őket. Ha mindenki jól viselkedett volna végig, senkinek se szóltam volna semmiért.
    Csak békében és nyugalomban akarok élni. A fontosabb tetteiket, eseményeket felírtam, mert már olyan sok volt. Ha nem értenek semmiből, mindegyiknek az orra alá dörgölöm ezeket a dolgokat szépen időrendben. Sosem ismerik el, hogy bármit rosszul csináltak, vagy nem kellett volna csinálniuk.
    Nem olyan vagyok, aki ok nélkül kötözködik. Ha ilyen lennék, akkor min. 100-szor feljelenthettem volna valakit a házban az elmúlt 10 év alatt, de még senkit se jelentettem fel mióta itt lakom.
    Ők kezdték a konfliktust azzal, hogy nem megfelelően éltek itt. Én csak reagáltam rá. Sose anyáztam senkit, sose káromkodtam, sose beszéltem csúnyán senkivel k és b betűs szavakkal, nem fenyegetőztem semmivel, nem akartam senkit megverni. Ilyeneket ők tettek velem szemben.
    Nyilván hogy utálnak engem, mert bele mertem szólni az életükbe, hogy nem tűrtem el, hogy mindenki azt csinál, amit akar, amikor éppen eszébe jut, közben ez nem így működik.
    Az ilyen embereknek a hozzájuk hasonló, szabályokra szaró emberek számítanak normális embereknek, míg én, aki be akarom tartatni a szabályokat, csakis nem normális, stb. lehetek a szemükben, mert más vagyok, mint ők. Amúgy is 1 kivétellel mindenki később költözött ide, mint ahogy én idejöttem.
    Lényegtelen hol, mennyit dolgozom, és mennyit vagyok otthon, mert ők mindig olyanok.
    Plusz végig kettős mérce volt, mert amit ők büntetlenül megtehettek, azt szerintük én nem tehetem meg. Egymásnak nem szóltak, hogy mit csinál a másik, csak nekem. Ha valaki más csinál valamit, akkor az oké, de ha én csinálom, akkor én vagyok a barom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák