Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • idevele!

    csendes tag

    válasz LuckyL #3981 üzenetére

    Mondtam hogy nincs szükségem beszólogató emberekre. Úgy látszik te is úgy viselkedsz, mint azok, akikre mérges vagyok. Te sosem fogsz megérteni.
    A problémáim valósak, a törvény szerint is igazam van, valóban megkeserítik az életemet. Olvasd el az egészet a 3954-től.
    Gyere ide, cseréljünk lakást, élj itt te, és meglátjuk hogy meddig bírod ki, hogy ne verd péppé a lakók min. felét.
    Majd írd meg, hogy hogy tetszik, ha tavasztól őszig nem tudsz szellőztetni a bagós miatt, ősztől tavaszig meg azért nem, mert tele van a város a fatüzelés füstjével. Olyan jól teljesít Mo., hogy egyre többen térnek át a gázról a fára. Csukott ajtón, ablakon is bejön a füst!
    Aztán 4:50-kor a feletted lévő zajára ébredsz, mert akkor kelnek, de te 7-ig akarsz aludni. Örülhetsz, ha 7-ig még tudsz aludni fél órát, és így meglesz az össz. 5 óra alvásod.
    Meg pár hónap múlva a gyerek már nagyobb lesz, még hangosabban fog sírni, aztán meg mászni, a játékautót a földön fogja tologatni, aztán próbál járni, és esik-kel, zuhog.
    Az utcán egyre többen száguldoznak, fékeznek, gyorsítanak, dudálnak. Jobbkézszabály? Mi az? Persze tele van cigányokkal a környék, éppen most is ordibálnak. Még jó hogy a házban nincsenek.
    Folytassam? Ez a min. 30 negatív dolog a környezetemben összességében nagyon dühítő.
    Ezek nélkül is van elég bajom.
    Az a szerencséjük, hogy nem vagyok verekedős, erőszakos ember, hanem békésen akarom megoldani a problémákat. Bár most ez a tulajdonságom hátrány.

Új hozzászólás Aktív témák