Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz MaCS_70 #22687 üzenetére

    na, jól belekavarodtam, rosszul is emlékeztem: a tartozás ténye nem szűnik meg soha, csak az elévülési idő után nem perelhető... maximum szépen lehet kérni az adóst, hogy adja meg, vagy az intrum-hoz hasonló eszközökkel "fenyegetni/ijesztegetni" ...a bíróságnak meg nem dolga vizsgálni, hogy élő, vagy elévült adósságról van szó (ezt az adósnak kell bizonyítani, hogy már rég elévült, ha odáig jut és ennyivel le is zárják)

    ui: senki nem írt rá semmit, de ilyen esetben nem érné meg feljelentést tenni ismeretlen tettes ellen, hogy kiadta az örökösök adatait, azok tudta nélkül? addig értem, hogy a takarékszövetkezet feltehetőleg átpasszolta a behajtatlan/behajthatatlan több évtizedes adósságokat az intrumnak... ők meg szépen ezeket felkamatoztatták, de a több éve elhunyt adóstól hogy jutottak el az örökösökig? ki és hol adta ki az örökösök adatait? (valaki a megfelelő helyen pénzt kap az intrumtól, hogy ilyen adatokat szivárogtasson? ...ez undorító... a takszöv nem lehet, mert ők az adós után se szaladgáltak, arról meg végképp nem tudnak, hogy a halála után kik örököltek)

    [ Szerkesztve ]

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák