Hirdetés

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Q, mint Quiet: új változat született a Chieftec Apexből

    ph A E-ATX lapokat is fogadni képes torony új verziója zajcsillapító paneleket és teli előlapot kapott a némaság érdekében.

Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz philoxenia #22521 üzenetére

    Nem, de ha megveszel egy autót, amiben x e km (200e+). van, majd 3 hónap hibamentes használat után kiderül, hogy hengerfejes/befecskendezős,kettőstömegűs stb., akkor ott nagyon nincs alap a panaszra, mert egy 200e+ km-t ment autótól teljesen várható, és semmi meglepetés nincs benne, hogy hengerfejes/befecskendezős/kettőstömegűs lesz és ez nem lehet alapja szavatossági igénynek. Akkor lehet az, ha a hiba ismert volt az eladó előtt és már megvolt az eladás pillanatában. Egy 100 éves háznál is, ha eldurran a 60 éves ólom vízcső, azon nem lehet majd meglepődni, mert adott a termék ára de főként életkora, és hogy mi várható el egy hasonló életkorú, állapotú terméktől, te ugyanezt várhatod csak el. Nem azt, hogy egy repedés se legyen a falon, hogy nyílegyenes legyen az ablak a tokban, hogy 20 ampert levehess egy konnektorról, miközben cérnavastag alu vezeték van bent, meg ilyesmik. Tehát a realitás talaján kell kezelni ezeket a problémákat, és amely egy hasonló korú, hasonló állapotú másik terméktől hibaként elfogadható, várható, indokolt, ilyesmik, azt, azokat nem lehet jolly jokerként előrántani.

Új hozzászólás Aktív témák