Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hdanesz

    senior tag

    válasz MaCS_70 #22099 üzenetére

    Ezt hogy lehet bizonyítani vajon? Látta a tanú, hogy én is és barátnőm is belenéztünk a visszapillantóba? Lehet azt sem látták, hogy ki vezetett vagy hány ember ült az autóban. Ki nem szálltunk az tuti, mivel fel sem merült bennünk az ütközés lehetősége. Főleg mivel a mögöttünk álló emberek sem reagáltak semmit, hanem amelyikük megfordult....ő vissza is fordult beszélgetni kb. 1-2 mp-el később.

    Nem padlógázzal hajtottunk el, hanem szépen nyugisan. Nem tudom....sok kérdés kavarog még bennem. Hogyan lehet majd' két hónap elteltével bármit megállapítani? Mindkét autóval történhetett nagyon sok minden ezalatt az idő alatt.

    Egy kérdésem lenne még, ilyen esetben ha tanú jelenti a dolgot a rendőrségen...akkor előfordulhat az, hogy a sértett nem szeretne feljelentést tenni? (Arra gondolok, ha esetleg annyira minimális a sérülés, hogy azóta kipolírozta vagy egyszerűen nem érdekli, mert van már 37821 karc a kocsin...stb. ) Vagy ez már annak számít? A rendőrnő azt mondta, hogy egy bejelentés érkezett és ők most jegyzőkönyvet vesznek fel emiatt. Semmi mást nem mondott.

    Én azt gondolnám, saját magamból kiindulva, hogy ha azt veszem észre a parkolóban, hogy valaki jelentős kárt okozott az autómban akkor magam kezdek keresni, akár kamerákat az üzlet környékén akár tanúkat és szimplán bemegyek magam a rendőrségre feljelentést tenni.

    A biztosítás annyira nem érdekel, visszasorolnak...na bumm. Vagy ha jobban megéri, akkor kifizetem a kárösszeget...majd meglátom melyik lesz jobb. De azt nagyon nem szeretném ha barátnőm emiatt elveszíteni a jogsiját akár rövid időre is. A szülei miatt szüksége van a jogsira... :F

Új hozzászólás Aktív témák