RCA kimenet sincs?
Nokia N900 <3
RCA kimenet sincs?
Nokia N900 <3

Az egyik TV-n van 3 darab scart csatlakozó, és piros-fehér-sárga rca.
A másik TV-n van 1 darab scart csatlakozó, és piros-fehér rca.
Mindegy a kettő közül hogy melyikre kötöm, annyi a lényeg hogy az xboxot és egy 2.0-ás jackes hangfalat rá lehessen kötni.
Valami megoldás?
HP Touchpad 32GB Android 2.3.7
Meg kéne tudni, hogy az RCA-k közül valamelyik kimenet-e, vagy csak bemenetek.
Nokia N900 <3

Szia!
Megvan a megoldás a monitorral együtt a hang lekapcsolásra!
Az Asus alaplapom energia-vezérlő programjában (EPU) is be volt állítva a képernyő kikapcsolása. Miután az EPU-ban a monitor kikapcsolását 'Never' státuszba tettem, és csak az op.rendszerben van beállítva a monitor kikapcsolásának időzítése, minden rendben működik.
[ Szerkesztve ]

Ügyes! GRT.! 
Sportolói szemszögből közelítem meg a jövőt! GYŐZZÖN A JOBBIK ! ! !

És hol tudom megnézni hogy az RCA kimenet vagy bemenet? Mert csak az van mellettük hogy L, R és egy négyzet amibe egy nyíl megy (gondolom az a video)
szerk.: ááá találtam a tv-n hátul oldalt egy icipici fekete jack dugót, fölötte egy fülhallgatóval, szóval oda tudom csatlakoztatni a 2.0-s hangfalat? 
[ Szerkesztve ]
HP Touchpad 32GB Android 2.3.7
Oda tudod.
Nokia N900 <3

Annyira nem tudok szakmai szemmel nyilatkozni, h. még csak el sem tudtam indítani úgy a monitort. Pontosabban működik, csak nem jeleníti meg a képet. Csatlakoztattam szépen sorban a BNC (5-ös) csatikat, aztán hiába, semmi. Átváltom A-ról B-re és semmi...
Érdekes módon megnéztem a manualját (Belinea 108080), ott egy szó sincs a csatlakozási résznél a BNC-ről!
Gondolom az nem lehetséges, h. csak dísz? 

Szintén zenész nálam is...
Én sem tudok abba a menübe belépni... (14-es láb kiszedve, szűrő a kábelen, ...)
Sem a BNC, sem ez... Nekem hozza egyébként a megjelenítendők között az 1600x1200@100Hz-et, de ha ráállítom, kiírja a következőket:
"ATTENTION
127K/100Hz
Frequency is out of range"
Próbálkozom a WinModelines progival is...
Kipróbálnám én is.. mennyi egy olyan kábel?
Nokia N900 <3

Kaptam (kölcsönbe) egy nagyon rendes helyi PH-s kollégától, Plerótól! 
Ezúton is köszönöm neki!
...egyébként 2500.-ért láttam v.mi oldalon, de nem kérdezd hol, a "kugli" dobta. 

Üdv.Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy Compaq V1100-as 21"-os monitorom.A múlt héten egyszercsak kikapcsolt és azóta se kép,se hang.Csak a led villog az elején narancssárgán."mintha nem tudna begyújtani"
Valaki tudna valami megoldást erre?Kidobni nem szeretném.Szép képe van/volt.Nagy felbontást is tud.
Nincs valami reset funkció gondolok arra ha a kikapcsológombot nyomom 10 mp.-ig,meg még valamit,vagy ilyesmire gondolok.(remélem érthető)
Köszönöm előre is. 
Üdv.
Tom
[ Szerkesztve ]
"FUCK YOU CHELIOS! FUCK YOU CHELI fucking OS!"

Szia!
Elromlott!
Reset ezen nem segít!
"Boldogság mindenkinek ingyen és senki ne maradjon elégedetlen!" Redrick Schuchart

Üdv.
Vettem játékokhoz egy 22" Mitsubisi DiamondPro 2070-est alábbi Res-Hz speckókkal:
2048 x 1536 / 86 Hz
1920 x 1440 / 92 Hz
1600 x 1200 / 109 Hz
1280 x 1024 / 127 Hz
1024 x 768 / 160 Hz
Kérdésem: VGA-t fogok venni játékra (HD 5970 v. felette, bár kora ellenére is erősen preferálnám a HD 5970-et, mert szinte mindent tud, amit a "mai csúcskártyák", mégsem eszik annyit...), de nem sikerült megtalálnom hivatalos oldalakon - és máshol sem -, hogy a HD 5970 képes-e előállítani fenti Hz-értékeken a megfelelő felbontást.
HD 5970-es mekkora Hz-en adja le pl a 2048 x 1536-t ill. a többit?
Link jó lenne. (Sokat kerestem, de semmi...)
Köszönöm
MB: ASUS P8Z68-V PRO/GEN 3, CPU: i7 2600 k, RAM: 4x4 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz (quad kit), TÁP Corsair HX 850 W, Monitor: Samsung Syncmaster 24" SA450 + Diamond Pro 2070 SB, VGA: folyamatban

A kártya előtudná állítani, DE a driver korlátozza (85 Hz-re)
Ajánlom figyelmedbe a: PoverStrip programot amivel megoldható! 
"Boldogság mindenkinek ingyen és senki ne maradjon elégedetlen!" Redrick Schuchart

Igen, ez a tweak program jól jöhet majd. Köszönöm.
Ámbár azért nem lenne rossz tudni, h. mit tudhat a kártya, nehogy túl sok kakaót adjak rá...
MB: ASUS P8Z68-V PRO/GEN 3, CPU: i7 2600 k, RAM: 4x4 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz (quad kit), TÁP Corsair HX 850 W, Monitor: Samsung Syncmaster 24" SA450 + Diamond Pro 2070 SB, VGA: folyamatban
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni CRT szakértőktől.
Adott egy kevesebb mint 3 éves Orion T2155 MTX-S CRT TV.
Egyik pillanatról a másikra elromlott.
Hibajelenség: Standby led világít, közben folyamatosan jól hallható ciccegő hangot ad, másodpercenként kb 2x. Távirányítóról bármit ráküldve, a ciccegés változik. Nyilván nem kapcsol be a TV.
Szerelő telefonon rögtön sorkimenő hibát mondott, 14-16-18 ezerért, attól függ.
A Tv-ben jelenleg ilyen sorkimenő van: 30017788 DST2010-1T44
Hq-nál helyettesítő sorkimenő kevesebb mint 5 rugóból meglenne. [link]
A kondikat megmértem, a sorvégfok tranyó nem zárlatos.
1., Ennyire egyértelmű, hogy ez a hibajelenség sorkimenő hibára utal?
2., Ha igen, akkor elég lehet csak azt kicserélni, vagy ilyenkor más is elciccen?
Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
(4db) VARTA POWER 2700 mAh AA 2700 Ft!(4db) VARTA READY 2 USE 2100 mAh AA 2300 Ft!(4db) DURACELL 2650 mAh AA 2500 Ft!(4db) Varta Ready 2 use 800 mAh AAA 2200 Ft!(4db) Varta POWER 1000 mAh AAA 2200 Ft!

Sziasztok!
Crt vásárlás előtt állok, lehetőségem van megvenni egy Fujitsu siemens mcm 21t2 moncsit, kérdés, hogy megér-e 5 ropit, nameg pár vélemény is érdekelne, esetleg hogy mit miért ajánlotok helyette. 
Köszi

Szia!
Valószínű a nagyfesz részen van gubanc.
Az alkatrészeket hogyan mérted ki? Kiforrasztottad őket?
Mondjuk az elkókat nem igazán kell, amelyik megadja magát, az már jó púpos ránézésre is, bár 3 évesen csak akkor szarnak be, ha nagy áram folyik rajtuk, vagy ha nagyon a feszültséghatárra méretezettek, ill.bóvli gyártmányok nagy ESR értékkel.
Ha sorkimenőt cserélsz, érdemes az összes, akárcsak minimálisan deformálódott elkót kiszórni a környékén, és márkás low ESR-eseket beépíteni, a Lomex-nál olcsón megúszod...
Dzsamana...? Ragarda!
Szia!
Köszönöm az infót, de túlvagyok rajta.
Sorvégtranzisztor cserét kapott, és körülötte lévő kondikat.
Üdv
Á
[ Szerkesztve ]
(4db) VARTA POWER 2700 mAh AA 2700 Ft!(4db) VARTA READY 2 USE 2100 mAh AA 2300 Ft!(4db) DURACELL 2650 mAh AA 2500 Ft!(4db) Varta Ready 2 use 800 mAh AAA 2200 Ft!(4db) Varta POWER 1000 mAh AAA 2200 Ft!

Sziasztok!
Van egy feleslegessé vált, működőképes ViewSonic p97f+ 19"-os (2005) monitorom.
Ingyen elvihető a VII. kerületből.

sziasztok!
Beszereztem az első CRT moncsimat, gyünyörűek a színei, de játék közben (pl battlefield 2) az árnyékos helyeken a sötét szürke színek enyhén lilás árnyalatúak. Ezzel lehet valamit kezdnei, vagy normális és szokjam meg? 
21"-os Sony GDM-F520
[ Szerkesztve ]

Használtan zsákbamacska a CRT monitor is, olcsó-olcsó de ki tudja hány "kilóméter" van benne...
Jó esetben szervíz menüből lehet korrigálni az általad említett hibajelenséget!
Házilag ne nagyon állj neki piszkálni, mert csak rosszabb lesz....
Dzsamana...? Ragarda!

Ez nem probléma! 
Szépen bekalibrálod!
Elolvasod a használati utasítást és rájössz hogy nem is nehéz!

5. oldal!
Először próbálkozz az "Image Restoration" ponttal!
Ha még így se tökéletes, akkor még finomíthatsz rajta!

...esetleg lehet érdeklődni honnan és mennyiért sikerült hozzájutnod?
Köszi...
Egyébként meg:
Sikerekben, egészségben gazdag boldog új évet kÍvánok mindenkinek!!!

Innen: http://hardverapro.hu/apro/21_crt_monitorok_flatron_sony_felsik_hp_compaq_tobb_darab_van_csaa_batran/hsz_1-200.html
Ahogy elnézem a kommenteket nem ez volt arrafelé az első ilyen moncsi, talán várni kell picit... 
Kemény 8 ropi volt az ára. 

Gratulálok, jó vétel volt!

Van egy Fujitsu-Siemens 19" c996f crt monitorom ami megadta magát a napokban.
Naponta többször előfordult, hogy elkezdett remegni a kép széle majd utána helyrejött és minden ok volt.
Most meg nem kapcsol be sem, bekapcsolásnál ilyen cicegő hangot ad (mintha szikrázna vagy vmi hasonló), power led sem világít a monitoron.
Másik tápkábellel néztem azzal sem jó.
Sorkimenő hiba lenne vagy mi lehet? Meg mennyi lehet a javítás gondoltam megkérdezem tőletek mielőtt még elcipelem szervizbe.
Kompresszorral még lehet kifújom hátha látok vmit.
sziasztok,
az lenne a problémám, hogy van egy Akai síkképcsöves tévénk, aminek a kék alpixele nem világot sehol az egész képernyőn. időközönként visszajön egy rövid időre, majd újra kialszik. arra gyanakszom, hogy ez valami kontakt hiba lehet, de ha szétszedem, akkor nem tudom, hogy hol keressem a hibát.
légyszi segítsetek!
(nem akarom szerelőhöz cipelni, mert nem egy kis darab, 72 cm képátlójú)
köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=i6iK-oUDyrM

Nálam is volt ilyen néhány éve. Tünetek hasonlóak. Pár másodpercre a jobb oldalon remegett, összébb urgott a képernyő széle. Egy műszerész haverom szétkapta és közölte, hogy ennek semmi baja csak levált egy két forrasztás a panelről (2003-as monitor). 15perc alatt átment minden forrasztáson és kész. A monitornak azóta sincs semmi baja. Érdemes lenne a tiédet szétszedni és körkörös "törést" keresni a forrasztásokon. Kis szerencsével csak ez a baja ami nulla forintból orvosolható akár otthon is.

Szia!
Az RGB panelen, (a képcső végén található) az IC és a foglalat lábait forraszd át!
rendben, köszönöm 
http://www.youtube.com/watch?v=i6iK-oUDyrM