Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    válasz belovary #23070 üzenetére

    Miért lennének bevédve?
    Ha nem garanciális gond, akkor mondják meg, hogy mi baja, mert ha tisztítással nem megoldható és nem sértettél meg a gépezetbe semmit, akkor miről is beszélnek? Foltosak a képeid? Igen. Megtisztították? Igen Jó lett? Nem!!! Akkor mi is a hiba? Mert ugyebár azt nem mondták. Csak, hogy extrém rekeszértékekkel fényképezel. keressél egy olyan paragrafust, ahol ezt közli veled a gyártó, hogy ilyen meg olyan rekeszértékkel foltosak lesznek a képeid. Na, ha ilyet találsz, akkor be vannak védve. :K
    Ha megmondják, hogy xy alkatrész miatt ilyen, akkor hogyan romlott el? Szétszedted? Belenyúltál? Nem. Akkor miért ne lenne garanciális a hiba?
    Te tudod, onnantól, hogy belenyúl, egy nem szakszervizes /nem Ruzsa urat értékelem le és nem a szakszervizt dicsérem/, akkor biztosan elveszik a garancia, ami mint látjuk nem sokat ér, de hidd el egy fogyasztóvédelmi vizsgálat csak az idődet rabolja valamelyest /jó tudom, hogy az is pénz/, de a bolt ahol vetted, egyből másképpen tekint az ügyre. A te esetedben a boltnak kell lezongoráznia a dolgot, még ha ők is máshonnan szerezték be. Jogilag velük állsz kapcsolatban.

    [ Szerkesztve ]

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák