- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Átlépte a 80 milliós álomhatárt a PlayStation 5
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok!
Edigitalos HSZ-eket is elolvastam a termékhez, ott a 363-asban írja egy illető, hogy szerinte kibontották a készülékét, stb.
Nos, az enyémen is volt egy 'test' nevű WiFi hozzáférés.Gondolkodtam picit, s arra jutottam, hogy ezt a szállítmányt megkaphatta a MyAudio. Mivel előtte sok gond volt a WiFi jelerősségével, így mindegyik új készüléken kicserélték a ROM-ot. Sok volt a panasz, hogy zsenge a jel, ezért az új ROM-ban kicsit átírattak ezt-azt, így már a jel jobb, erősebb, csak sajna a görgetés és az általános gyorsaság rovására ment.
A 4.0.3-ban nincs Google naptár szinkronizáció...
A korai 4.0.4-ben már van, de ott gyenge a WiFi jelerősség.
A későbbi 4.0.4-ben pedig Wifinél vannak szintén a problémák, s belassul.Tényleg csak feltételezés.
Amúgy szerintem a titkosításnak is van benne szerepe. Tegnap írtam, hogy bevittem pajtásomnak megmutatni a kütyüt és úgy lebőgtem vele, mint még soha. Náluk WPA PSD titkosítás van. Nekem itthon WPA-PSK/WPA2-PSK, ezt használom a TP-Link WR741N v1/v2 routeren. És bár itt is rosszabb eredményt hoznak a tesztek, de azért nem annyira vészes.
Kellene egy új ROM, amiben jobban meg van írva a drivere a WiFinek. És szerintem tökéletes volna. Én MM-ben vettem, holnap reggel jár le a 3 nap, de szerintem marad.
Antutu: 7647 - 5291 (bekapcsolt WiFi-vel)
Quadrant: 3898 - 3438 (bekapcsolt WiFi-vel)Röviden ennyi. Várok egy új ROM-ot, ami tuti jó, nincs ennyi kompromisszum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest