Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
LALA_kiraly
őstag
Egy kis segítséget kérek noti töltő szereléshez!
Adott két töltő, telejesítményük azonos, de a dugaljzat más, ami a notiba megy. Mivel a jó elromlott, szerettem volna megcserélni a dugót (levág, átköt).
A probléma, hogy a működőképes 2 eres ( belső +, külső -), de a rossz, amit levágtam az meg 3 eres. Külső fekete kábel, benne fehér, benne kék. Ezt szeretném összekötni, a 0 kihagyásával. Sajnos nem tudom melyiket kellene kihagyni
A töltőt szétszedve a belső kék a panelre R40 felírathoz, a középső fehér a C32-höz, a külső fekete RTN/FG felírathoz megy. Kimérni ugye nem tudom, mivel roszz, tippem lenne a bekötésre, de nagy a kockázat, csak 100k a noti.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest