Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Pazolini #13625 üzenetére
a nyilacskáid és szaakszok értelmezéséhez nálam túl vasárnap van.
a kapcsolókat szépen és ügyesen beaplikáltad.nálam így volt:
tápból kijött a molex ág.
ezt hosszabbítottam 60 centis molex hossazbbítókkal. masszív manhattan cucc.
(képen a felső.)
erre dugtam rá egy molex sata tápátalakítót. és ezt sazkítottam meg a kapcsolóval. ez volt az asztal tetején. és ennek a ksi darabnaka végére dogtma a hdd-t.
ez az utolsó kis szakasz többfunkciós volt: hosszabbított, átalakított, megszakított, és dokkolt...és amikor már urigyerek voltam, akkor hátlapi paneleket is szerváltam. esata-t, molex-et. a molex tápkivezetés nem olyan, mint az elfuserált gigákoz adott, mert ott fordul a papa-mama sorrend, így csak saját hossazbbítóval használható.
a kétáramkörös kapcsoó nagy valószínűséggel nem fog világítani, hacsak nem direkt olyat választottál, ami megfelelő erre. (még jó, ha rajta van a 0/1.)
de összeraktam egyet a régen használt szettből, (úgyis akartam már egy linkelhető magyarázat hsz mentést a témában).
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest