- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos fejegységek
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- iPad topik
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
Aktív témák
-
darvinya
titán
Tisztel azbest
Én elimerem hibámat es elnezést kérek.
Az hogy digiportál nem megy az szerintem nem az én hibám.
Én egyszrűen csak velemenyemet írtam Wayteq HD90 CX-ről.
A termékkel minden renben van szerinted akkor legyen úgy.
Engem már nem érdekel, mert már saját soft van rajta s nincs problémám vele.A NAGY TUDATLANSÁGOM ÉRT MINDENKITŐL ELNÉZÉST KÉREK
-
azbest
félisten
válasz
darvinya #1006 üzenetére
Megismétlem a már korábban is leírtakat:
1) Az AH nem módosíthat a szabadon fogható csatornák paraméterein, hiszen ebben az esetben a tévé társaságok fizetik a sugárzást, amely kizárólag a tévé társaság által meghatározott minőségben és paraméterekkel történhet. Az RTL Kub adása azért olyan amilyen a MindigTV-n, mert az RTL Klub így akarja sugároztatni. Ha ez nem tetszik, akkor az RTL Klub-nál tudsz reklamálni, ahová a MindigTV ügyfélszolgálata is irányít.2) A 7 ingyenesen fogható csatorna maga fizet azért, hogy sugározzák az adását. Nem jófejségből áldozza rájuk a sávszélességet az AH (kivéve talán az euronews-t).
A MindigTV Extra csatornái azok amelyeknél az AH diktálja a paramétereket, hiszen azokért az AH fizet a csatornáknak.
Légy szíves ne tedd tönkre ezt a topicot is úgy, ahogy a digiportalon is tetted. Az nem baj, ha nem vagy jártas valamiben, de akkor ne terjessz tényként olyasmit, amit nyilvánvaló, hogy te nem tudsz jól.
Kaptál korrekt szakmai válaszokat, de mindig újra és újra ismételgeted ugyanazt, amit már többször megmagyaráztak neked. Olvass utána a dolgoknak! Ajánlom még ezen a topicon kívül a netboard-os fórumot is, ahol az AH munkatársai is szoktak válaszolni.
Aki destruktív módon fórumozik, azt előbb-utóbb kitiltják az adminisztrátorok.
Aktív témák
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest