Aktív témák
-
darvinya
titán
Tisztel azbest
Én elimerem hibámat es elnezést kérek.
Az hogy digiportál nem megy az szerintem nem az én hibám.
Én egyszrűen csak velemenyemet írtam Wayteq HD90 CX-ről.
A termékkel minden renben van szerinted akkor legyen úgy.
Engem már nem érdekel, mert már saját soft van rajta s nincs problémám vele.A NAGY TUDATLANSÁGOM ÉRT MINDENKITŐL ELNÉZÉST KÉREK
-
azbest
félisten
válasz
darvinya #1006 üzenetére
Megismétlem a már korábban is leírtakat:
1) Az AH nem módosíthat a szabadon fogható csatornák paraméterein, hiszen ebben az esetben a tévé társaságok fizetik a sugárzást, amely kizárólag a tévé társaság által meghatározott minőségben és paraméterekkel történhet. Az RTL Kub adása azért olyan amilyen a MindigTV-n, mert az RTL Klub így akarja sugároztatni. Ha ez nem tetszik, akkor az RTL Klub-nál tudsz reklamálni, ahová a MindigTV ügyfélszolgálata is irányít.2) A 7 ingyenesen fogható csatorna maga fizet azért, hogy sugározzák az adását. Nem jófejségből áldozza rájuk a sávszélességet az AH (kivéve talán az euronews-t).
A MindigTV Extra csatornái azok amelyeknél az AH diktálja a paramétereket, hiszen azokért az AH fizet a csatornáknak.
Légy szíves ne tedd tönkre ezt a topicot is úgy, ahogy a digiportalon is tetted. Az nem baj, ha nem vagy jártas valamiben, de akkor ne terjessz tényként olyasmit, amit nyilvánvaló, hogy te nem tudsz jól.
Kaptál korrekt szakmai válaszokat, de mindig újra és újra ismételgeted ugyanazt, amit már többször megmagyaráztak neked. Olvass utána a dolgoknak! Ajánlom még ezen a topicon kívül a netboard-os fórumot is, ahol az AH munkatársai is szoktak válaszolni.
Aki destruktív módon fórumozik, azt előbb-utóbb kitiltják az adminisztrátorok.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MIUI / HyperOS topik
- Metal topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest