Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cascada

    senior tag

    Sziasztok!

    Egy digitalizáló topic-ban szerintem jobb helye lenne a kérdésemnek, ha tudtok megfelelőbbet, kérlek jelezzétek! A kérdésem a következő:

    Régi VHS kazettákat szeretnék bedigitalizálni, amihez egy Win7 x64-es gép lesz használva. Egy USB-s digitalizáló eszközt szeretnék hozzá venni. Az alábbi eszközöket néztem ki. A választásnál eddigi szempontok csak azok voltak, hogy legyen friss, Win7 x64-es drivere és valami értelmes szoftverrel fel lehessen venni jó minőségben. Azonban nem tudom milyen minőségben képesek ezek az eszközök a felvételre, és ez is fontos szempont lenne.
    Mit tudtok ezekről? Melyiket lenne érdemes választani?

    MEDIA-TECH MT4169 - 3.5k HUF
    LOGILINK VG0005B Audio and Video Grabber with Snapshot USB 2.0 - 5k HUF
    AverMedia DVD EZMaker 7 digitalizáló kártya külső USB 2.0 - 14.5k HUF

    Árban elég nagy a szórás. Kérdés, hogy ez megmutatkozik-e a felvétel minőségében, feltéve, ha mindegyiknél ugyanazt a programot használom? Ugyanis valószínűleg nem a hozzáadott digitalizáló és szerkesztő szoftvereket fogom használni. Lehet, hogy az eltérés az árban csak a hozzáadott szoftver licence díját tartalmazza? Illetve van-e tapasztalat arról, hogy mennyire tudnak együttműködni digitalizáló programok ezekkel az eszközökkel? Ha másik USB-s eszközről van tapasztalatotok, azt is várom.

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák