Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kristof9094

    senior tag

    válasz zseko #55382 üzenetére

    Húha, azért itt keményen ostorozzuk azt a szép magyar nyelvet. Akkor lássuk:

    Azt mondtad az i3-at elveri mindenhol az FX6300.
    Ehhez linkeltél egy tesztet, amiből kiderült, hogy :
    1, Összesített számítási teljesítményen egy szinten vannak.
    2, Egyetlen játékban igaz ez, ott is csak kettő FPS-el veri el. Ha kicsit jobban megnézem azt a csúnya, csúnya grafikont, akkor 10 FPS különbség is előfordul ennek a lenézett 4 szálas semminek a javára (amennyiben 266-256 eredménye tíz) . Érdekes...

    "Nem is értem, a tesztben is miért nem 12e forintos lappal teszteltek...
    Jah, meg a tesztben nincs tuning, ezt sem értem miért jössz itt a tuninggal... úgy már le is nyomná az 'istenített' i procit..."

    Tényleg nem értem ennek mi köze a tesztedhez. Miért is tuningolnák?
    És kérlek linkeld be nekem azt az alaplapot 20k alatt amiben egy 6300 stabilan megy gyári hűtővel, pár órás játék idő után. De ha most nagyon reálisak lennénk, akkor legyen max 15k. Egy jobb H81 ára.

    "Nekem az jön le, hogy pár fps vesztéssel ugyan, de egy 25e-es proci közel hozza egy 47e-es proci élményét játékokban. Ennyi. Az meg hogy adott játékokban 80 helyett 86 fps-em lenne qrvára nem érdekel, a különbözetet tudom értelmesebb dolgokra is költeni."

    Hát nem tudom mit szedsz, de küldj nekem is. A 25k-s AMD proci egy 28k-s Intel procit hoz teljesítményben. Annyiért is adják, nem véletlenül. De, előfordulhat az is, hogy az AMD annyira nem akar pénzt keresni, hogy 50%-al a piaci ár alatt adja. Valószínű nem?

    [ Szerkesztve ]

    Audi A4 B5 1998 | Mercedes Benz E200 W210 1997

Új hozzászólás Aktív témák